A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Nincs hozzá olyan ágyú, mint a KVhez. Ha a 107es rámenne, mindenki KV1Sel rohangálna ... :) , de így csak a 122es megy igazán rá, amivel már nem szarnak le és csak legyintenek, amikor kilőnek, hanem azért némileg védekeznek is ellened. Cserébe: pontatlan, viszont ha sebez, az ott is szopás, de már 1k credit közül van egy skuló. Persze nálam az a tank nagyon félkész. (85ös, motor még nincs kifejlesztve.) De nem rossz tank. De a KV jobb.
Jelenleg a DB az, amit igazán kerestem amióta ezzel a játékkal nyomom. Ő a 3. olyan tank, amire azt mondom: tényleg jól érzem magam benne. Ágyúilag ő sem Swarzenegger, de elmegy. Nem tudom milyen lesz a Panther, de mivel a T-34 volt az a tank, amit anno, a patch előtt nagyon megszerettem, és ez is ua, csak több HPvel, erősebb ágyúval és védelemmel, így igazából nagy vágyaim már nincsenek.
A Tigriseket is szeretem, főleg az Tiger I.et, de az csapattárs függő tank, a DB meg nem. Azzal akkor is lehet élvezetesen játszani, ha szarok a csapattársak, és ez a jó a keményebb medium tankokban (T34-85, T43-44, Párduc, röhej, de a németeknél a DBtől kezdődik a mese, a többi hasonló kategóriás medium közül német oldalon csak a PZIII/IV az még, amivel öröm játszani, de ott nincs megfelelő ágyú, az a fő gond vele), hogy még akkor is van sikerélmény, ha béna kacsa a csapat. :) Max. beírom, hogy ha szopatok valakit és kilő egy nagyobb vagy egy arty, hogy ez most nem volt fair. :D