418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
HuffnagelSteve #14219 Ebbe a csapdába én is belesétáltam n00b koromban. Most is n00b vagyok de már n00b rev.2.0 :) -
Ha megnézed, akkor látod, hogy a lőszer pen/dam értéke tök ugyanaz, mint az ágyúnak. -
Na akk jól félre voltam tájékoztatva:) Én azt hittem, h az első szám a front, a másidik a side, a harmadik a rear páncél átütési képessége. Akk ha jól értem (L/70):
138/194/38 pen, 135/135/175 damage
AP, APCR, HE lőszer pen és damage
Tehát a HE lőszer penje 38, ha átüt 175 a sebzése. Az AP penje 138, ha átüt 135-öt sebez. A HE lőszer pedig a robbanás miatt, ha nincs átütés akkor is sebez, de nem ennyit. Viszont, akkor minek van a lőszernek is pen és damage értéke(xxx-xxx)? -
Nem tudom, tőlük kérdezd! :D -
lammaer #14215 
Ritka alkalmak egyike amikor minden szavaddal egyetértek... -
én szóltam
-
Én általában mindig arra megyek, amerre a legkevesebb, de legalább 2 heavy megy. -
Adjunktus #14212 Az a gáz,hogy ha debilekkel vagy egy csapatban ,akkor baszhatod mi van a segged alatt.
Sok meccs kezdődött már úgy,hogy szerencsétlen Maus tanácstalanul forgolódott,hogy mit is csináljon.
Ha elindul,akkor 2 lehetőség van.Vagy az összes barom belebújik a picsájába és mennek vele minden hova,vagy senki nem megy vele,mert hát az nagy meg erős,úgy is bírja egyedül is.
Mindkét esetben nagy esély van az epic fail csatára.Első esetben arrarobog egyetlen tank az ellenségtől és a többiek már kerülik is meg őket a map tátongó pontjain,mert ott ugye nincs senki.1 perc alatt befoglalják a zászlót.A második esetben,meg ha kiszúrják a magányos Maust,márpedig akkora,hogy még Ray Charles is kritikálokat lövöldözne bele random módban,akkor rárepülnek es pillanatok alatt megfingatják.A csapat efektíve elveszti az ütőkártyáját és onnantól keksz.
És ehez nem kell feltétlenül Maus-al menni.Elég ha te vagy a teteje.Nem egyszer jártam már így.
Többek közt ez is beleszámít a top tankok kempingezésébe.
Csak amég a halálbokrokat,meg az artykat,meg az ilyen-olyan bugokat ki lehet javítani,addig a debil csapat ellen nincs megoldás.:) -
Ezt én sem értem, hogy miért kéne csutkagázon a Stuggal berohanni az ellenséghez :D Én a maxigázt a Stugnál kb csak akkor használtam, ha menekülni kellett, és arra bizony nagyon jó volt. Hetzerrel meg vánszorogtam, mint egy csiga, és 10-ből 9x seggbelőttek menekülés közben. -
Hetzerrel olyan mint a Muppet Showban:
cammogok, cammogok ...
Stug: száguldok, száguldok ...
:D -
lammaer #14209 Azt a stugon tempomat van max sebességre vagy mi? :) -
Már többször leírtam. Ma, akárhány csatában voltam, ott ha volt stug és nem volt scout tank, akkor a stug csobbant először, ha nem volt, akkor kb. másodiknak lőtték ki, mert olyan gyors, hogy azonnal ott van az első vonalban. :D -
crossy104 #14207 Köszi a bizalmat.Ha nagyon figyelek, és nem hősködöm akkor prémium nélkül nullszaldós.Azt hiszem újra kell vennem egy sherman-t.Érdekes, mert kezdenek hiányozni a médium tankok. -
Tényleg nem értem, hogy miért szereted a Hetzert ennyire. Gyakorlatilag mindenben jobb a Stug3, és mégis olcsó a karbantartása, és ugyanúgy kis mitugrásznak tekintik, mint a Hetzert. -
Komolyan, ha jól nyomod egy-egy tankkal, akkor több noob ellenfelet kapsz, mint veterant, ha szarul, akkor te vagy a noob csapatban. :D
A platoon ezen néha változtat, de a balance tuti figyelembe veszi a rangsorolást az általad elfoglalt tankodban.
Életemben először nyomtam a Vandiso nevü player mellett, majd ellen. Mindkét szituban ők -mi-/majd ők voltak szarabb csapatban a tankok alapján, de valahogy mégis, bőven felülteljesítve mattoltak nagyvadakat - 3 Maus, 2 IS7 egy csapatban, majd ugyanez fordítva - is, holott a legnagyobb tank nálunk először egy IS4, majd egy minimaus volt. Ezekből persze több is, de azért mégis. Az "aljanép" sem volt sokkal rosszabb tankokkal egyik csapatban sem. Az elsőben én voltam legalul egy Hetzerrel, a másodikban egy JPZIV-el kb. alulról a 3. voltam. Mindkettőben haltam, de míg az elsőben természetesen nem volt killem a Hetzerrel - már azt sem értettem, hogy mit keresek ott -, a másodikban, hasonló körülmények között azért 1 killem mégis volt, ami megnyugtatta a szívem. Mindkettőben kilőttem 12-12 lövedéket, és ezekből 10-10 talált. Szóval pénz volt jó, de más babér nem termett, furcsa, de még xp sem nagyon, mivel alig volt célpont, amit én tudtam volna lőni. :( -
Amúgy megfigyeltétek, hogy aszerint is rangsorol/amilyen tankban ülsz, hogy mennyit mentél vele? Érdekes ez a balance system. Ezért más és más az élmény ha valaki ilyen v. olyan tankban ül. Ezért van az, hogy az egyiknek egy tank bejön, a másiknak nem. -
Vagy az kiabál akinek a háza ég. Met kollégának egyből a buherek ugrottak be, lehet nem véletlenül?
-
Adjunktus #14202 Érdekes.Én prémium nélkül is ki tudok jönni plusszba,a nap végére.
Amikor az IS-4,ISU,JagdTiger,PZ IV kombót nyomtam felváltva akkor is + volt a vége prem nélkül.Csányi Sanyi nem lettem mondjuk,de akkor is pozitív volt a vége.
Most meg IS-4,ISU,T-29,Jgpz IV variációt erőltetem.Jön a lóvé rendesen.:) -
malystryx #14201 Jaaaa.. Bocsi, tényleg. Azzal már lőttem a Sherman-ben, és jobb mint az AP. Ott a pont :)) -
HuffnagelSteve #14200 Rossz az aki rosszra gondol.
-
malystryx #14199 #14166
Ha jól tudom, akkor ugye a penetration 3 értékkel bír:
pl. vegyük a pz4 L70-esét.
138/194/38 (az első érték a 138mm az AP gránát átütőereje, ha átviszi, sebez. Egyébként ha játék közben mész a tankkal, alul 3 féle töltény közül az első). A 194mm az APCR prémium lőszer, és a 3-ik a 38mm, az a HE löveg sebzése.. A damage-nél ugyanígy...
A rövidebb csövek nagyobb damage-vel bírnak, szóval azokra ajánlott a HE lőszer. De tapasztald ki, és gondold át, milyen harci stílust akarsz játszani. Ha rosszul írtam, javítsatok ki kérlek. -
Aranyos volt ma a KVm a 152essel: IS3 2 shot. Először levitte 30%ra, majd a barom elmászott, nem támadott meg azonnal, így szépen betöltődött a HE, és másodikra megöltem. Aztán még egy one shot is becsúszott. Értem mit érez néha Jeges az ISUval. :D -
Semmilyen fejlesztésig nem jutottam még el... Mindegyik 10k xp alsó hangon, szóval... Annyira meg nem élvezetes a fapad Tigris, hogy grindeljek vele :) -
De én HE-ről beszélek, abban meg tök ugyanaz a két ágyú. HEvel nagyon durva pénzeket lehet keresni, ha betársul 1-2 heavy mellé, és mögöttük küldöd az ellent. Ilyen szempontból sokkal fontosabb a gyorsaság, mert ha kilövik a nagyokat, akkor menekülőre kell fogni. -
Adjunktus #14195 Jgpz IV-el is iszonyat lóvékat lehet húzni.
Aki nem hiszi,járjon utána!:D -
motort az elozobol hozza... -
malystryx #14193 #14172-re..
Nekem más a véleményem a Pz4-ről, bár tényleg 1-2 lövés, de ha vigyázol, akkor azért sokat lehet harapdálni vele, nekem az L70-es ágyú van fenn, és úgy érzem sokkal pontosabb mint a Sherman-é...
Nagyobb a hp-je.. azt sosem néztem még :)
De a Shermant is simán keresztüllövik tapasztalat alapján. Én sosem tudtam vele annyit keresni, mint egy Pz4-el. Bár még most is megvan, de csak a napi kötelezőt hajtom ki vele. Ha sikerül mutass már egy 30k feletti kört, nekem még nem sikerült vele. Csak 20k alatt...
De ha jobban bejön, nem beszéllek le róla. Hajtsad csak :)) -
csillagom? hopika, melegszik a topic? én megyek:) -
HuffnagelSteve #14191 De csillagom, rosszul csinálod.
Első a "lánctalp", második a torony, harmadik a puska és utána a többi.
szvsz -
Fapados Tigrisem van már, de amíg nincs kimaxolva, addig elég gyenge szegény. Vicc, hogy HE-vel kell nyomnom vele, meg azzal a ronda toronnyal. Motorból is csak a 2. szint van meg :( -
lammaer #14189 Ja, csak sose lehet tudni melyik a legutolsó álláspont. -
lammaer #14188 Azé ne limitáld magad. A Tier 7 nagyon frankó, azok már rúgnak akkorát mint a tier 8-asok, igaz törékenyebbek viszont cserébe nem túl drága javítani őket.
Legjobb mindig követni a top tankot és támogatni. -
Kapni én se kapok, senki se kap, a fórumon kell őket elolvasni.
WoT -
Én a kis édes párducra költök csak meg valami szarra amivel egy kis zsetont tudok farmolászni. -
Valamiért nem kapok hírlevelet :( -
Semmiképpen nem akarom. Tier6 felett egyre kevésbé tetszenek a tankok. akarok egy elite PZIV-est, egy elite Shermant, meg egy elite StuGIII-at. :) -
Ez már elég régi :)
Olvasd el az 5-ös számú hírlevelet:
"-Server Split is Delayed. Sadly it looks like we'll not see the server split until after the new year. Official announcement of it will be posted soon.
Note: Coming patch and the Server Split are not a linked, once more info for the next patch coming up is available we'll have that posted asap." -
lammaer #14182 Ne alapozz semmire se. Eleve úgy irja hogy:
"late December - early January"
Tehát ez az overlord->magyar forditó szerint február.
Egy dologba ne fuss bele wipekor: ne költsd az XPdet meg az összes pénzedet egyetlen, a lehető legmagasabb tankra. Már a Tier7-hez is kell érteni ahhoz hogy jól jövedelmező legyen, Tier8 után meg már nagyon lutri.
Szóval mindenképpen legyen legalább két tankod, amiből az egyik egy jó pénzszerző (Sherman/T34). -
A couple of quick answers:
- when the EU servers wil come online and where are they gonna be situated geographically (which part of Europe)?
- relaunch of EU servers is scheduled for late December - early January (I prefer to have them up and running before Christmas)
- softwipe will be syncronized with EU servers start?
- yes, actually the relaunch of EU servers is the main reason for it -
Nem lesz. Januárban lesz, az EU szerver indítással együtt.
Hol írta? Amúgy se szabad nekik hinni, naponta változtatnak mindenen...