banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• a.carkey
    Komolyan, ha jól nyomod egy-egy tankkal, akkor több noob ellenfelet kapsz, mint veterant, ha szarul, akkor te vagy a noob csapatban. :D

A platoon ezen néha változtat, de a balance tuti figyelembe veszi a rangsorolást az általad elfoglalt tankodban.

Életemben először nyomtam a Vandiso nevü player mellett, majd ellen. Mindkét szituban ők -mi-/majd ők voltak szarabb csapatban a tankok alapján, de valahogy mégis, bőven felülteljesítve mattoltak nagyvadakat - 3 Maus, 2 IS7 egy csapatban, majd ugyanez fordítva - is, holott a legnagyobb tank nálunk először egy IS4, majd egy minimaus volt. Ezekből persze több is, de azért mégis. Az "aljanép" sem volt sokkal rosszabb tankokkal egyik csapatban sem. Az elsőben én voltam legalul egy Hetzerrel, a másodikban egy JPZIV-el kb. alulról a 3. voltam. Mindkettőben haltam, de míg az elsőben természetesen nem volt killem a Hetzerrel - már azt sem értettem, hogy mit keresek ott -, a másodikban, hasonló körülmények között azért 1 killem mégis volt, ami megnyugtatta a szívem. Mindkettőben kilőttem 12-12 lövedéket, és ezekből 10-10 talált. Szóval pénz volt jó, de más babér nem termett, furcsa, de még xp sem nagyon, mivel alig volt célpont, amit én tudtam volna lőni. :(