418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    Omg :D

9 közepes tank volt a csapatunkban, T-44, Pershing-ek, T54-esek.

Maus meg az Is-7 1 percig se élt :D
  • Eagle16
    A zászlók helyett is karácsonyfa van :)

Az orosz szerverre jó a patch.
  • Ulvar
    Ne bassz :OOO. 24.-én meg megjelenik kompletten Betlehem a csatatéren...
  • ZelenkaP
    Melyik szerverre jó? Nekem hibát ír ki telepítéskor, de nem lehet elolvasni, hogy mi a hiba, mert nem értelmezhető karakterekkel van megjelenítve...!
  • Eagle16
    Simáán :D Még karácsonyfám is van :D
  • Ulvar
    Karácsonyi háttered van a garázsba? Azt a burzsuj eget xDDD
  • Ulvar
    Én meg imádom őket mert nincs SPGm only tank és egy két TD. Még a kicseszett KTvel is felmegyek Himmelen a hegyre (nem mindig) de legalább mozgás van...nem állok mint egy...fa**. Azért kicsit durva hogy van amikor Ferdivel scoutolok!!! ....van pár olyan jó kis megnyugtató csata minden szépen gördülékenyen megy nem áll a gém..ahhjjj meg fog még ölni ez a gém ha nem javítanak pár alap hibát...
  • Eagle16
    Panther II:

• Eagle16
    A GW Tiger ágyúja :D

• Eagle16
    Itt az új teszt patch: 0.6.2.7
  • LeonSilver
  • Sir Charles
    Két módon kapsz free xp-t. A meccsek után automatikusan minden megszerzett 100 Xp után kapsz azt hiszem 5-6 free Xp-t.
    A másik mód,ha bármelyik tankod research ablakában mindent kifejlesztesz, akkor elitté válik a tank. Ezután az ezzel megszerzett XP-t aranyért beválthatod free Xp-re.(25 Xp-t 1 aranyért, de az aranyat érdemesebb premium accountra költeni)
  • [NST]Cifu
    Remélem már érted, hogy én miért szeretem annyira azt a mapot (meg úgy általában a városi mapokat). :Ð
  • spiczi91
    Időközben kipróbáltam azt is. Hát bből TD lesz, max. nem a hegyen, hanem beállok a többiek mögé és minél hamarabb ellövetem magam, hogy tudjak menni mással...
  • [NST]Cifu
    A vasút felőli oldal. Persze nem árt, ha van, aki megvéd a futóktól...
  • spiczi91
    Himmelsdorfon hova a francba érdemes artyval állni? Su14el elég nehéz lenne dombo9t mászni. :)
  • noname23
    Na végre ilyen még nem volt most először láttam igazi rush-t !mindenki! elindult a legrövidebb úton egyenesen
    mondanom se kell az ellen köpni nyelni nem tudott jó seggbe lettek lőve
  • Achmed927
    Tudom ... tudom .... :D Nem is emlékszem a nevére ..... sajnos.

De azért kár hogy az emberek nem tudják hány kilók.
  • Grr1234
    Lehet velem van a baj, de én valamiért nem tudok csinálni FreeXp-t. :)
  • [NST]Cifu
    Emlékeztetnélek, hogy a szabályzatban a visszaesők büntetése is nő. Tehát a második esetnél már esélyesen három nap, további esetek után akár permamens bant is kaphatsz...
  • malystryx
    Én is kaptam 500 aranyat, mindjárt el is szórtam. Most hanyagolom a T1 Heavy-t, vettem kíváncsiságképpen egy KV-t. Hát elég lassú egy jószág, tegnap a tök alap géppel toltam 3 meccset, ma már jobb volt, mert az arannyal csináltam free xp-t, és vettem rá lánctalpat, motort, és a 107-es kályhacsövet. Mindjárt nincs annyi lepattanó, és már sebződnek is a tankok ezerrel. Csináltam ma olyan kört, hogy még a Stug-al, és a Pz4-el sem volt ilyen. (Jó, másoknak lehet ez is kicsi még)
    Kilőttem egy DB-t, egy tigrist leszedtem 4%-ra, és egy IS3-at 20%-ra ez utóbbit 4 lövéssel)... Ezért kaptam 36k creditet és 1500 xp-t. Nem dupla kör. Mondjuk mákom volt, mert az is-3 3 lövést adott le rám... Az elsővel nem talált el, a második lepattant, a harmadik pedig épp kilőtte a sofőrömet. Megnéztem után szemből, tényleg halálpontosan belőtt a lyukon :))

Az a Lowe nagyon teccik :)
    Bár kétlem hogy lenne olyanom. Majd Dummy-t ráveszem, hogy vegyen, és majd nála megnézem :))
  • Achmed927
    Pfffff Arty Boy ! :S ..................... :D:D

Amúgy nem 1 nagy was ist das ez az 1 nap bann. Legalább befejeztem végre 1 filmet. :D De ha legközelebb találkozok a taggal kap a pofájára megint. :D:D
  • Grr1234
    Nekemis.
  • [Rush]
    az fasza, én meg kaptam 150-et...
  • Tuvok #14355
     Client is connected to the server.
     Financial transaction.
    Data: 2010. december 20. 22:09:28
    Received: 1 000 gold

Miről maradtam le ? :D
  • [NST]Cifu
    Eddig 5 reportot küldtem, ez volt az első, itt ezt válaszolták.
    A másodikban egy srác egy másikba lőtt bele, erre azt válaszolták, hogy nem tudják a beküldött képek alapján igazoltnak tekinteni a dolgot.
    A harmadiktól kezdve mondjuk tényleg csak annyit írtak, hogy intézkednek.
  • lammaer
    Hát, már eleve hogy válaszoltak hogy ban-t kapott, az csoda. Elvben nem szokták elárulni hogy mit csinálnak.
    De akkor rosszul tudtam.
  • [NST]Cifu
    Nekem már volt olyan esetem, ahol belém lőtt egy marharépa. Kiírta, hogy XY shoot killed the loader, bla-bla, screenshot. Megkérdeztem, hogy miért lőtt belém. Azt válaszolta, hogy az az ő bokra, amibe bebújtam. Screenshot. Mondom neki, hogy hagyja abba. Megint belém lőtt. Screenshot. Aztán már jött az ellen, nem foglalkoztam vele.

Utána e-mail a support-nak, benne a három screenshot, illetve az eset rövid leírása. Másnap válaszlevél, hogy úgy döntöttek egy nap bant megér az eset.

Persze lehet, hogy a supportos csóka aktuális hangulatától függ, hogy ezért kioszt-e bant, vagy sem...
  • lammaer
    Belelövésért még nem jár ban, csak TKért. Szóval lennie kell -1nek a bannolandónál asszem.
  • lammaer
    Csak oda tudsz ha a www.worldoftanks.com-ról letöltött klienst inditod el. Az orosz szerverre a .ru -ról letöltött cucc visz fel.

Ha még accountod sincs, keress rá alul a keresővel hogy kulcs....
  • [NST]Cifu
    ???

Ha az EU/US World of Tanks bétában vagy, akkor oda lépsz fel. Belogolsz, bal oldalon alul Channels gomb, ott beírod, kikeresed, rákattintasz.
  • SZU
    Igen, nagy szerencse. Így sokkal tovább bírtam...
  • [NST]Cifu
    Tehát akarattal TK-ztál, vagyis megszegted a szabályzatot. Innentől kezdve teljesen jogos az egy napos ban.

Ilyenkor nem TK-zni kell, hanem a screenshot (lehetőleg az, akibe belelőttek), és elküldeni a [email protected]. Ennyi.
  • Atesz91
    Hello!

Hogyan lehet a banner alatt írt szerverre fellépni?
  • TVelvet
    nincs orosz accountom :(((
  • lammaer
    Sajnos akkor is bannt adnak, ha az egész team igazat ad neked (mint például az én esetem a -6os TKssal).
    Addig nézz meg egy filmet :)
  • Achmed927
    Ki fak :

1 nap bannt kaptam team kill miatt. Na fene. Most mi lesz nem'tom. Ahelyett, hogy normális gamet raknának már össze, ezzel baszakodnak.

Ez volt a nagy team kill:
    Kemp: ISU , Én (JT) JgPzIV 1 helyen. Kicsi kettőt belelőtt az ISU-ba, mert hogy beállt elé. Írjuk neki álljon le. 1-et belémlőtt, de pattant. ISU-ról levett durván 20 %-ot. Hát én meg megdurrantottam. A csapat nekem adott igazat, senki nem sajnálta a kispöcst.

Na Istenem. Hova ne szarjak 1 nap miatt ? Elvonási tüneteim lesznek. :D
  • a.carkey
    Pedig az elmúlt napok tapasztalatai ezt erősítették meg bennem.
  • lammaer
    Amúgy ennek meg mi az értelme? Azokat tesszük jó csapatba akik feltételezhetően jól játszanak az adott tankkal mert már sokat mentek vele?

Ekkor barmok nem lehetnek a fejlesztők....
  • Cukii
    A Löwe tuti használható cucc lesz, tehát a 105milist választják hozzá nagy valószínűség szerint. A valóságba az L/70-es verzió volt, de szerintem a sima L/68-ast rakják rá. Bár a valóságba tervezték a 88 kwk43-al, 150mm kwk44 L/40-el és a 128as valamilyen variánsával. Egy jó kis T8 és T9 heavy tank ötvözet lesz.