banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• malystryx
    Én is kaptam 500 aranyat, mindjárt el is szórtam. Most hanyagolom a T1 Heavy-t, vettem kíváncsiságképpen egy KV-t. Hát elég lassú egy jószág, tegnap a tök alap géppel toltam 3 meccset, ma már jobb volt, mert az arannyal csináltam free xp-t, és vettem rá lánctalpat, motort, és a 107-es kályhacsövet. Mindjárt nincs annyi lepattanó, és már sebződnek is a tankok ezerrel. Csináltam ma olyan kört, hogy még a Stug-al, és a Pz4-el sem volt ilyen. (Jó, másoknak lehet ez is kicsi még)
    Kilőttem egy DB-t, egy tigrist leszedtem 4%-ra, és egy IS3-at 20%-ra ez utóbbit 4 lövéssel)... Ezért kaptam 36k creditet és 1500 xp-t. Nem dupla kör. Mondjuk mákom volt, mert az is-3 3 lövést adott le rám... Az elsővel nem talált el, a második lepattant, a harmadik pedig épp kilőtte a sofőrömet. Megnéztem után szemből, tényleg halálpontosan belőtt a lyukon :))

Az a Lowe nagyon teccik :)
    Bár kétlem hogy lenne olyanom. Majd Dummy-t ráveszem, hogy vegyen, és majd nála megnézem :))