418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #14419 Ez az EU szerveren is igy van, ott meg a T29 meg a T32 nagyon népszerű... :) -
És te vagy a teszter? Most viccelsz?...ne haragudj meg ember de amit leírtál az egy gyönyörű rush. Tudod mi megy bétán 1-1,5 hónapja? Kemp és láthatatlan tankok....és te azt mondod hogy ez így szar hogy így lerusholtak...édes istenem...mondj le erről a tesztelő rangról komolyan mondom. -
Ez a játék, nem a 13perces bokor kemp
-
ZelenkaP #14416 Nagyon remélem, hogy az a T-sorozat őrület abbamarad, mert így nincs értelme a játéknak. Most volt egy olyan csata ahol, 9 darab t-34, t44-, t-54 volt. Egy perc alatt előre nyomultak mint a Leopard és kés vége is volt az egésznek. 2perc 7 másodperc telt el a játékból. Semmi értelme, nagyok nem tudnak rájuk fordulni. Borzasztó nézni, amit ezek csinálnak. Tudnám bántani őket az biztos.... -
Jó pár napig biztosan, de én sem tudom pontosan.
A mostani már vagy 2 hete megy, szóval lesz elég idő tesztelgetni szerintem. -
Szakesz #14414 Szerették a népek..., orosz teszten nem tudom mit változtattak rajta a készítők, de EU-n egyszerűen gáz tank..., indokoljam?
Kevés élet, gyenge páncélzat és nem tudom mi a francért van bedöntve az a rohadt frontpáncél ha minden idióta átlövi!
Közelharcos tankot kaptunk, a 100mm ágyúval 200méternél távolabb lévő célra nem is nagyon lövök, mert nem találja el! Józan paraszti ésszel azt gondolná az ember, hogy ott a 85mm-es, amivel ugyan eltalálod, de sebezni nem sebzel, akkor meg ugyanott vagyunk. :)
A kérdés adott: mért akarok én közelharcos tankot sniperkedésre használni? A válasz igen egyszerű; mert a közelharchoz közel kell kerülni, bármi meglepő! :D
A játék jelen verziójában ennek az esélye a nullával egyenlő, bár 10-ből 1-2 csatában kis odafigyeléssel kivitelezhető...
Egyetlen előnye a pantherrel szemben az a HE lövedékek, talán nincs is más harckocsi, amelyikkel ennyiszer okoztam tüzet ellenséges páncélosokban...:))
Személy szerint a T-44-esbe csalódtam, szeptemberben mikor elkezdtem kifejleszteni mindenki odáig volt érte, ha volt az egyik félnél 1-2 belőlük, nos igen, mindenki fejvesztve menekült előlük. :)
Most csak röhögnek egy jót.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!u.I; mielőtt azzal jönnétek, hogy a párduc is használhat HE-t, akkor én kérek elnézést, de kérlek olvasd el még egyszer azt a részt, s értelmezd: a T-44-es HE lövedéke sokkal nagyobb eséllyel, csupán erre akartam utalni. -
Galan81 #14413 Sziasztok!Lehet tudni meddig megy az orosz teszt szerver? -
Nemtom, mostanában IS-el nagyon jó köreim vannak ... És főleg 122-essel. -
Én meg feltettem az IS-re a nagy puskát. Cserébe, hogy kurva lassú még rohatttt pontatlan is :) Három lövésből van, hogy 4 mellémegy :D -
Hát amekkora egy rakás fekália a T43, muszály is valamit domborítaniuk :( -
lammaer #14409 A T-44 csak volt undoritó, amig nem tudta minden félhülye félbéna letrackelni a teleport bug miatt. Akkor még lehetett körberohangálni.
Most csak egy medium amit szétszednek a heavyk. -
ZelenkaP #14408 Az egész játékban a két legundorítóbb jármű a T-44 és a T-54, gyorsak mint a disznó, ehhez képest nagy a lövegük, így körberohangálva, lealázva 2-3-an összefogva bármit elintéznek.
Ahogy látom, most ez a legnépszerűbb jármű. Mindig van a csapatban legalább 3-4-5 darab vegyesen. Szeretik a népek.... -
Jah...és a GW Tiger 203mm-ese 1600-ba kerül, emellett csinál 1500-2500-as sebzést :) -
malystryx #14406 Köszi az info-t, kipróbálom ma a SU85-öt asszem. De előtte van a 85B... Ha van a repertoárba hosszú cső, akkor bármi jöhet :))
Andival előbb beszélt a Böbe szilveszter kapcsán, lehet átmegyünk, de majd kitalálják.. Mi elleszünk alighanem :)
Hááááát én az ISU felé hajlok, nekem nem kéne IS-3, de ha mégis azt veszed egyszer, megnézem majd :) -
Ez fájt, ismét grat a készítőknek. Tehát annyiba fog kerülni egy 100milis vagy egy 105ös mint a Jagdtiger 12,8 Pak44/2 L/61 lövedéke. wonderfúl Amúgy kösz az adatokat. -
Áh, el is felejtettem milyen jó is ez a VK3002 DB :)
Most Párduc II felé megyek, aztán meg jöhet a Pershing meg a GW-Tiger :) -
T-54-es legjobb ágyújához: 1230 kredit / db.
A 2. legjobb ágyújához: 252 kredit / lövés
Párduc II legjobb ágyújához: 1245 kredit / db.
Az L/100-ashoz meg: 109 kredit / db.
A többi a szokásos, D10T, meg L/71. -
Su85-ig kínszenvedés, Su85 az már királyság ... Su100 kicsit gyengébbnek tűnik majd, főleg ha kipróbáltad a Su85-öst a 107-es ágyúval ... Viszont tovább él, mozgékonyabb, és a 100-as ágyú 10-es ROF-al sem rossz ...
Su152 meg 2 TD :) Külön stílus a 152-essel, és külön a 122-essel ...
A 152-es nagyot harap, városi pályákra király ... a 122-es meg elég pontos, egy gondja van, hogy hosszú a célzási idő, és a GLD sem sokat segít ezen :(
Mindenesetre nekem most nagyon bejön ... kigrindeltem az IS3-ast, de lehet ISU-m hamarabb lesz :) Csak pénzem nincs :(
-
Sas, tudnál fotózgatni lőszerárakat a Párduc2-höz meg a T54-hez? -
malystryx #14400 Én is várakozok az amcsi tankokkal, mi lesz velük. Ezért arra még nem merek menni. Várom viszont az amcsi TD-ket. Egy biztos, hogy a Stug-al még a maradék 10k xp-t kinyomom így grinddel, és megveszem a Jgpz4-et, majd free xp-ből a JP-t. Aztán sztem megállok azon a vonalon. Bár a Ferdit is kipróbálnám szívesen...
Az orosz TD-k nekem pontatlannak tűnnek. A SU-76-al szívtam eleget, viszont az AT-1 kiváló gép.. -
davidbog #14399 Nagyon jó lett ez a 10,5 cm Kwk45 L/52 Aufs B. De 7,5 cm Kwk45 L/100-es is jól sikerült. Leszámítva azt hogy 75 cm-esnek írja. -
davidbog #14398 Mit vártál a legjobb orosz TD-től? :)
Ez egyértelmű volt, hogy gyakori lesz a lepattanás, mivel csak 120 mm a homlokpáncélja. Ha nem így lenne akkor nem nagyon lehetne ellenfele a Jagdtigernek és csak minimális előrelépés lenne az ISU-152-höz képest. Ugyanúgy magasra állították a lepattanási esélyt mint a T32 nehéztank homlokpáncéljánál.
Amúgy a lövegpajzsa elvileg lehet 320 mm. A Mausnál ugyanez 250 mm a valóságban, szerintem a játékban is ennyi. -
ToMM23 #14397 Köszönöm a segítséget :) -
Itt az összes: link -
Renegade #14395 gondolom okkal nincsen national battle mod, ott elég egyértelműen kijöne, hogy a német tankok csak akkor nyernének, ha az ellen afk vagy hikomat lenne... -
ToMM23 #14394 Oké, de milyen teszt patchek voltak eddig.. ? Megvan a 0.6.2.7, meg a 0.6.2.4
Milyen volt még ezeken kivül ? -
Fel kell rakni az alap orosz klienst, aztán az összes eddigi teszt patchet is.
T-54 felé nem megyek, de amúgy jó...mi más lenne.
Nagyon fürge, elképesztően lapos...T-44 v.2.0 -
Nem 300mm-es a lövegpajzsa...a Mausnak sem 420mm :)
A döntött részre céloztam egy 276mm-es pen.-el rendelkező ágyúval és sárga volt...ennyit erről. -
Külön van sebzészónája a lövegpajzsoknak? Tehát arra ne nagyon célozzak? :D -
gertitorpe #14390 300 mm-es lövegpajzs. Csak annyi? :D -
exoterm #14389 Lehet, hogy a 300mm-es lövegpajzsot találtad el? Nem hiszem, hogy ennyire bírná a gyűrődést az a 120mm-es döntött lemez. -
ToMM23 #14388 Sziasztok ! Ti hogy raktátok fel ezt a 0.6.2.7.-es számu teszt patch-et a ruszki szerverhez? Nekem csak valami cirill betüs hablatyot ir ki amikor megadom neki az elérési utat és inditanám. Mielött megszolnátok van ruszki accountom.. Szoval az nemlehet a baj. -
gertitorpe #14387 Valaki akinek fent van teszt szerón és máris összegyűjtögette a T54-et kölcsönadná ma vagy holnap este az accját egy röpke fél-egy órára. Jelenleg a T34-85-tel szenvedek orosz ágon és nagyon kíváncsi vagyok hogy megéri-e. :))))
Köszi -
ZelenkaP #14386 Borzasztóak ezek a test szerverek, iszonyat ami ott megy, a lehető legnagyobb verdák, mindenki szén profi, kanyarban lőnek, spawn után egyből a gyülekező helyre (egyből töltve lenne?), szóval egy nagy sz.r az egész. Semmire sem használható csak, hogy megnézd, hogy néznek ki az új verdák és kész. Pl. T-29-cel 5 lövést adtam le egy IS-3-ra, 2x leesett a lánctalpa, de 100% maradt. Aztán egy kis rohangáló fos T-44-hátulról egy lövéssel leszedett. Hát ez a helyzet teszt vonalon.....
Vannak új német artyk is GW-Panther és GW-Tiger, nem tudtam mi hiányzott még....
Usa+2 arty M12 és M40/43 155-203mm-es löveggel.
Van T-54 is oroszoknál, bár ez már lehet volt.
-
Ja ... Qrva annyát, még mindig hiányzik 100x kp, hogy meglegyen :) -
Érzem a jövőben sok ku... anyázás lesz. -
Ez a rohadt Object 704 is csíter lett. Csak 3 lövés pattant le róla a 155mm-es T7-esből. LoL. -
Eladtam a tigrist. Rájöttem, hogy nekem annyira nem fekszik a nehéz tank. Inkább rágyúrok a Párducra. A Tigris árából meg feltápoltam minden földi jóval a PZIVesem. Vettem rá gyorsabb újratöltést, meg gyorsabb célzást. -
exoterm #14381 Az a 105-ös odabax. Kell!! -
Hááát, nemtom mikor lesz nekem magas Tierű német tankom, de az szerintem odébb van ...
Az a gáz, hogy a nagy aranydömping beindította a fantáziámat ...
Van 80k freeXP-nek való a tankjaimban ... pár nap alatt összejön M6-ra, és abból kell kigrindelni a T29-est ... Vagy simán meg lehet ugrani az M41-et ... Vagy a Su8-at, vagy az ISU-t és a BL10-et ... Vagy a JP-t ...
Mozgatja a fantáziám az amcsi heavy vonal, de kiváncsi vagyok rá mi lesz velük a peccs után ... (Tegnap irgalmatlan mákom volt ... Stuggal voltam, jött egy T32, észrevett, letrackeltem, ő meg egy lövéssel majdnem szétkapott ... 5 HP-m maradt ... 5 HP-val nem menekülök sehova, ez gyors meccs lesz, de addig amit tudok leszedek belőlle a hosszú 75-össel ... elkezdtem lőni mint a hülye ... Ő meg engem ... 4-szer egymás után lőtt el felettem ... Én meg kiszedtem ... szépen apránként lebontottam ... Biztos nem anyázott :) )
Szóval nemtom merre induljak ... SW sose lesz ... szóval ráérek ... Ráadásul lehet tartalékolni kellene az amcsi TD-kre ...
Egyre jobban érzem, hogy kár volt ez a sok arany ... el fogom b@szni mind :(