A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Szakesz #14414 Szerették a népek..., orosz teszten nem tudom mit változtattak rajta a készítők, de EU-n egyszerűen gáz tank..., indokoljam?
Kevés élet, gyenge páncélzat és nem tudom mi a francért van bedöntve az a rohadt frontpáncél ha minden idióta átlövi!
Közelharcos tankot kaptunk, a 100mm ágyúval 200méternél távolabb lévő célra nem is nagyon lövök, mert nem találja el! Józan paraszti ésszel azt gondolná az ember, hogy ott a 85mm-es, amivel ugyan eltalálod, de sebezni nem sebzel, akkor meg ugyanott vagyunk. :)
A kérdés adott: mért akarok én közelharcos tankot sniperkedésre használni? A válasz igen egyszerű; mert a közelharchoz közel kell kerülni, bármi meglepő! :D
A játék jelen verziójában ennek az esélye a nullával egyenlő, bár 10-ből 1-2 csatában kis odafigyeléssel kivitelezhető...
Egyetlen előnye a pantherrel szemben az a HE lövedékek, talán nincs is más harckocsi, amelyikkel ennyiszer okoztam tüzet ellenséges páncélosokban...:))
Személy szerint a T-44-esbe csalódtam, szeptemberben mikor elkezdtem kifejleszteni mindenki odáig volt érte, ha volt az egyik félnél 1-2 belőlük, nos igen, mindenki fejvesztve menekült előlük. :)
Most csak röhögnek egy jót.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!u.I; mielőtt azzal jönnétek, hogy a párduc is használhat HE-t, akkor én kérek elnézést, de kérlek olvasd el még egyszer azt a részt, s értelmezd: a T-44-es HE lövedéke sokkal nagyobb eséllyel, csupán erre akartam utalni.