418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mester61
    Fiúk lehet, hogy túl fiatalok vagytok, én még játszottam sok sok műanyag katonával akár a fürdőkádban is 40 évvel ezelőtt és nem a farkam érdekelt, hanem hogy egy spircolós műanyag flakonnal mint egy tank, hogyan tudom kilőni az ellenséges müa német,vagy orosz hadsereget, most ezt kaptam meg felturbózva virtuális világban és Q jól.Sokan sírnak mi ez HÁT nem a valóság ,de nagyon jó, szerencsére kell gondolkozni taktikázni platónba ts3-on isteni mit akartok még ez egy jó játék, nem értem aki szapulja miért van itt TALÁN ÖNSANYARGATÁSBÓL,nem értem játszatok örüljetek mások sikereinek is a saját sikereitek meg lökjenek előre, hogy ebben is sikeres vagyok. ENNYI
  • Cukii
    Te is láthatod, hogy azon a helyen ahol állok direct hitről szó se lehet, a másik az akkor tuti megpurcanok egyből. Utána látnotok kellett volna a Pz4-est mit küzdött hogy kinyírjon XD
  • Eagle16
    És az a durva hogy ezt patch után is megcsinálhatja, csak a modulok nem sérülhetnek majd, de itt az nem is kapott semmit.

Azért kíváncsi lennék, hogy ha igazából robbanna fel egy igazi T-44-es előtt egy igazi Su-14-es gránátja, akkor valóban meghalna-e a kezelőszemélyzet. Sejtem hogy hatalmas ereje van a robbanásnak így 3-4m-ről, de ez elég lenne hogy megöljön mindenkit ~ 100mm acél mögött?
  • Cukii
    Na kb 3000 csata után is tud újat mutatni ez a game.

A történet a következő: Állok a képen látható helyen és ahogy a képen is látszik jó 15-20 métere elém (az úton látszik a becsapódás helye) odavág egy Su-14 és az összes, ismétlem összes emberem megsérül. Várok, a 45% maradt tankba, mondom kiszedem a Pz4est a sarok mögött, hopp nem megy a tank. Mondom meggyógyítom kittel a vezetőt, semmi. Nézem rajta vagyok a veszteséglistán a tank meg viszonylag ép

• GálTomi
    Ámen
  • Eagle16
    Szerintem nem kell senkit hülyének nézni, mindenki tudja hogy ez egy árkád játék.

Igenis van a játékban "harckocsizós" elem, pl. tankokat kell vezetni, elég korrektül le van modellezve a páncélzat, lehet valódi taktikákat is alkalmazni (ezek közül az egyik a "hull down" pozíció, mikor csak a torony lóg ki a fedezék mögül, de te nagyon okos vagy, biztos ezt is tudod)

Nem tudom mi ez a szimulátor mánia, de abban az üzenetben sem volt szó arról, hogy ez szimulátor lenne. Nekem nem is kéne szimulátor, meg szerintem itt még sokan másoknak sem, de te bejössz és legagyizod a játékot...de most hogy már elmondtad a véleményed, nem is kell többször ide írnod.
  • Mester61
    A kolegám harckocsizó volt t-72 parancsnok tudja mi az éles, de érdekes módon megmérkezte ez a gagyi semmitmondó játék szerinted, te most mit akarsz a 150mm -es löveg jöjjön ki a flat monitoron vazze és gyújtsa meg a cigidet, hát játszál vazze játszál!!!!!!!!!!!!
  • Mester61
    Lehet, hogy igazad van de ez nem is az anno harckocsizóknak készült, hanem nekünk bénáknak és én bénán nagyon élvezem, ha neked nem tetszik ülj be egy igaziba és sose tévezd el az irányt mert el tudom képzelni milyen ha élesbe kilőnek RETTENET, még ebben a játékban is. Hát nem veszed észre ez egy Játék VAZZE nem éles és fényévekre van a valóságtól tudom, de most játszol vagy meg akarsz dögleni!!!!!!!!!!!!!
  • Mester61
    Mit szósz jégkrémhez miért van elkeseredve?
  • GálTomi
    Kedves Mester61!
    Ez a program fényévekre van bármely HK szimulátortól. Szörnyű gagyi, árkád lövöldözős agyabugya náspáng. Nem tudom hogy van e köztetek olyan aki esetleg harckocsizó de nekem volt szerencsém irányzóként tevékenykedni anno...Igazából csak arra akartam felhívni a figyelmedet, hogy nincs semmi olyan ebben a programban ami egy kicsit is "harckocsizós" lenne.
  • Mester61
    Köszi a ping sokat számit a gépem h isten nem rossz ,de lehet ne jobb is pézfüggő
    de köszi ha a ping javul már azt is ki tudom lőni akit nem látok HI
  • Tuvok #14608
    A pinged sokat fog javulni, az fps viszont nem a szervertől függ .
  • Mester61
    Bocsi eu servertől
  • Mester61
    Én egy dolgot várok az US servertől ping és fps javulást erről hallot valaki?
  • stork13
    Kezeljük helyén a dolgot. Egy tier 8-as medium nincs egálban egy hasonló tier-ű heavy-vel (a játék így hozza össze őket, bár amúgy sem lenne reális), de egy 1-el kisebb heavy-t már simán kivégez.
    2 lehetőséged van a jó játékra velük:
    1. Hiéna üzemmód: kb amit írtál, hátulról pufogtatni a legyengültre, besegíteni a nagyoknak
    2. Tánc üzemmód: ez inkább platoon-ban életképes. 3 medium összeáll, vár és ha megindult a balhé, akkor a heavy-kel ellentétes oldalon indulnak meg (persze térkép függő a dolog, pl Karelia tökéletes helyszín). Miért is? Mert él a birka-szellem: ha megindul 2 valamerre akkor a többi utána megy. Így a másik oldalt ott a sok heavy itt meg ha ellen van akkor megindul a tánc. Szépen lehet darálni (pölö 2 T-44+Panther ledarált 6 ellent (2 tigris, 1 DB, 2 td meg valami még)).
    Ha átérsz akkor mehetsz a hátukba vagy foglalni (ez is megzavarja őket).
    Volt rá példa, hogy Himmelsdorfon a dombon verekedtük át magunkat és kaptuk hátba az ellent. lammaer linkelt képet is erről a temetőről.
    Aki szemtől-szembe állóharcban leáll egy heavy-vel 1vs1-ben az meg is érdemli. Vagy nincs más lehetősége... :)
    Ésszel kell használni,alkalmazkodni az adott helyzethez és platoonban vagy csoportosan közlekedni. :D
    Scoutolni tökéletesek, csak drágák. :D
  • Mester61
    A kis tigrisem meghagytam, csodálatos tank, tudni kell vele bánni, én ezzel farmolok csatánként marad 10-15 k credit a legjobb 8-as tierű jármű, ezek szerint nem vagy messze a nagy nehéz tankoktól, nézd én nem vagyok fiatal 50 évesen a cod4 cod6 cod 7 után ez a kedvenc játékom, tudod a férfiak mindig szerettek volna tankba ülni, most megkaptuk és függők lettünk. Ne nézz le senkit mikor miért játszik úgy ahogy. A napi hangulat csapat időjárás is befolyásol mindenkit, ha így fogadod el a a napi játékot feltétel nélkül, mindig jól fogod magad érezni, rendbe van néha felb.od magad de miért is van, mert béna voltam.igen béna voltam, egyedül itt nem nyerhetsz csak a csapattal, alig várom, hogy legyenek klánok és valahova tartozzam, még ha nem is vagyok a legjobb csak szeretem ezt a közösséget és a csalás nélküli játékot, mert az előző játékokat amiket említettem csak jó admin mellet lehet csalás nélkül játzsani.Remélem örökös tag maradsz és változik a szemléleted elfogadsz mindenkit és játsz játsz, élvezd az életet.
  • lammaer
    Azért az jó lesz ha a mellénk becsapódó arty lövedékek nem viszik el az összes modult a motortól az ammo rackig, és mellé desszertnek 2-3 embert a legénységből.

De alapvetően nekem se különösebb öröma patch (főleg az US tankok megjavitása miatt, nagyon csíptem a T29-et meg Xari00-t a T32-jében előttem :) )
  • Renegade
    már hogy ne lenne, pl a t44 gyorsabban pörög, mint a nehezek tornya :-)
    sőt, az IS3 (pedig hvy), még a minimaust is körbe táncolja

óh, várd ki a minimaust, majd rájösz, hogy milyen az igazán szar tank, de azt hiszed, hogy azért mert stock, aztán rájösz, hogy felszerelve is az :-)
  • lammaer
    Szerintem elsődlegesen minden a játékoson múlik és másodlagos az hogy miben ül (nyilván nem T5 vs T10 esetén).

Persze, ha a medek wolfpackban vannak és egyesével vadásszák le a heavyket akkor nyilván esélyesek, abban a pillanatban viszont amint a heavyket ugyanolyan képességű/koordinációjú emberek vezetik mint a medeket, akkor megint a heavyik a nyerők.

Tipikus példa volt pár napja, a másik oldalon volt egy 3xT44 platoon, nálunk public. Egyből többen felfigyeltünk a T44 platoonra, ésmegbeszéltük, hogy minden T7/T8 heavy párban fog mozogni.

Nekem IS3-ban egy KV3 jutott asszem, meg egy med. Csak annyi kellett hogy együtt maradjunk és fedezzük egymást, a T44-ek pont nekünk jutottak, fedezük egymást igy nem tudtak komolyabb kárt okozni, aztán leléptek.
    Ott ólálkodtak a környéken, csak azt láttuk hogy fel-fel tünedeznek, próbálnak áttörni cappelni, de mivel észnél voltunk nem váltunk szét és a végén már csak ők maradtak, levadásztuk őket.

Véleményem szerint tökéletesen játszottak, de mivel csak egy kicsit is koordinált brigáddal találkoztak, semmit nem tudtak tenni.
    Nyilván ha elkapnak egy magányos tankot, izzé porrá szedik, nem volt kérdéses...
  • Eagle16
    A kliens már tölti nekem is...

Akkor izgatna ez a patch, ha lenne valami tankom amin van annyi xp-m hogy valamelyik újra ugorjak, de nincs ilyenem sajnos.
  • I.C.ram
    Azért azt gondolom, te is belátod, hogy egy nehéz tank oda-vissza alázza a medeket. 1v1-ben semmi esélyük a medeknek, csak ha valami távoli bokorból puffogtatnak, és nem veszik észre. Azt se lehet mondani, hogy csoportosan kell a heavyket leölni, mert tök ugyanannyi tagja van a 2 csapatnak. Ez max akkor lenne igaz, ha 1 heavy ellen 2 medet rakna be legalább.

Tigrisem van már, de az is valami eszméletlen szar alapfelszereltséggel. A szar ruszki fosok agyon vannak tápolva. A KV alig szarabb, mint a Tigris, pedig a két tank között van vagy 2 tier, legalább 800k kredit.
  • danika1995
    558.79 Mb akk ... :D
  • Eagle16
    Nekem 503-at dob :)
  • Renegade
    természetesen újra szovjet tankok, de most már a kicsik is pontosak lesznek :-(
  • danika1995
    Az oroszon most jön le egy 500 MB-os patch : D
  • LeonSilver
    Most már engem sem

Én arra leszek kíváncsi, hogy mit basznak el má' megint :)
  • lammaer
    + lehet csak én vagyok denevér, de az SPG nerfet se látom benne... mondjuk engem még mindig nem zavarnak nagyon.

Az US heavyk nerfjét viszont nem vártam, olyan jó volt velük brutalizálni, épp terveztem megveni T29 után a T32-t :)
    Mindegy, kiélveztem a +20%ot, kiváncsi vagyok az új patchben mi lesz az OP....
  • Mester61
    Nem tudom te mennyit játszottál, de neked is lehet vagy lesz majd nehéz tankod, de jegyezd meg, azzal sem egyszerű a játék meg kell tanulni vele játszani, ha meg nem tetszik, hogy kivégeznek farmolj és játsz te is heavyvel. Én 3500 csatánál járok szept 2 óta és élvezem a játékot, csak nehéz tankjaim vannak, és a térkép és az ellen összeállítása dönti el, hogy camp vagy menet előre, tudod is4-el is scoutoltam már ugy hogy minden lehetőség adott, emberfüggő mit játszol no meg a csapat is befolyásol sok mindent. Ne károgj a magasabb tier miatt igy szép a játék, hogy ilyen sokféle jármű van.
  • Renegade
    érdemes, komoly kis tuning krumpli
  • LeonSilver
    Azt néztem én is a listában, hogy sehol sincs utalás rá. Hát ezt jól beszoptuk.
  • LeonSilver
    Az enyém még tök alap. Majd valami szarral gyűjtök xp és fejlesztem a kicsikét. Már nagyon szeretném használni ;)
  • lammaer
    Gondolom volt az a jó nagy XP / credit szorzó is.

No mindegy, legalább jól szórakoztál :)
  • Eagle16
    Az éles szerveren ugyanúgy a nehéz tankok uralnak mindent...
    De a teszten most mindenki ki akarta próbálni a közepeseket, szóval rengetek volt belőlük.
  • I.C.ram
    Én is csak azért kempelek meddel, mert tudom, hogy a sok szar IMBA heavy ellen szart sem érek. Legjobb esetben is 3 lövés vagyok akármelyiknek kb.
  • lammaer
    Halálbokrok meg elcseszett visibility rendszer és SPG-k mellett is?
    Akkor nagyon be lehettek vodkázva az oroszok...

Hacsak: a nem tesztszerveren mit csinálnak? Ott is ilyen pörgős?
  • Eagle16
    Érdekes, az orosz szerveren nem ez volt :) Nem azt mondom hogy mindenki rusholt mint a félőrült, de egyáltalán nem az volt, mint most az EU szerveren, és ez csakis a sok közepes tankkal magyarázható.
  • lammaer
    A Medek ugyanúgy kempelnek mint a heavyk, és amig nincs bokor fix, ha 14-14 med osztja egymást, akkor is kempelni fognak, merta kempelés előnyös.

• [NST]Cifu
    Igaz, "csak" 5,5kg (38kg vs. 43,5kg). ;)

Itt meg viszont megint a játék versus való élet jön össze. Ha a SIG 33 és a Hummel között csak minimális különbség van, akkor mi értelme lenne a Hummel-el szórakozni?
  • Eagle16
    Nem lesz, de az már elég lenne ha a csapat nagyobbik része közepesekből állna és nem nehéz tankokból :)

Azon kívül hogy marhára idegesítő volt, mikor 6 darab T-54-es rohant le, jó volt nézni hogy pörög a játék és az SPG-k 1-2 kill-nél többet nem szereznek, valamint max. 6 perc után már tolhattam is a következő csatát...Murovankán pl. nem irányozta be mindenki az erdőt, hanem mindig megtámadtuk a dombot...teljesen más volt, élvezetesebb.
  • DonZorro
    Nem lesz??? Mé nem? A többi patchban sem? Most jön vagy 3...