banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Mester61
    A kis tigrisem meghagytam, csodálatos tank, tudni kell vele bánni, én ezzel farmolok csatánként marad 10-15 k credit a legjobb 8-as tierű jármű, ezek szerint nem vagy messze a nagy nehéz tankoktól, nézd én nem vagyok fiatal 50 évesen a cod4 cod6 cod 7 után ez a kedvenc játékom, tudod a férfiak mindig szerettek volna tankba ülni, most megkaptuk és függők lettünk. Ne nézz le senkit mikor miért játszik úgy ahogy. A napi hangulat csapat időjárás is befolyásol mindenkit, ha így fogadod el a a napi játékot feltétel nélkül, mindig jól fogod magad érezni, rendbe van néha felb.od magad de miért is van, mert béna voltam.igen béna voltam, egyedül itt nem nyerhetsz csak a csapattal, alig várom, hogy legyenek klánok és valahova tartozzam, még ha nem is vagyok a legjobb csak szeretem ezt a közösséget és a csalás nélküli játékot, mert az előző játékokat amiket említettem csak jó admin mellet lehet csalás nélkül játzsani.Remélem örökös tag maradsz és változik a szemléleted elfogadsz mindenkit és játsz játsz, élvezd az életet.