418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• DummyBoy
    Ez most a láthatósági rendszerre vonatkozik? A halálbokrokra?
  • TVelvet
    Pedig már akartam privit küldeni :)
  • Mester61
    KÖSZI MEGGYŐZTÉL, ELINDULOK AZ AMCSI VONALON HA MEGLESZ AZ is7, HA LESZ sw, 2 MILL XP VAN ABBÓL VÁLOGATOK MAJD DE A T29 NAGYON ÉRDEKEL.
  • lammaer
    Nos, épp most fejeztem be a T-29el a farmolást, tegnap este lett teljesen kigyúrva és kifejlesztve a T32.

Véleményem szerint egy nagyon jól eltalált, remek kis tank, ami egyedi játékstílust kíván. Ha megnézed a páncélzat statjait, a test gyenge ( a front is csak 102 mm, igaz döntött), viszont a torony szemből brutális, 279mm, gyakorlatilag a legtöbb tank számára amivel találkozik átlőhetetlen.
    Ergó ezzel a tankkal úgy kell játszani, hogy keresünk valami fedezéket ami eltakarja a testet (kisebb gödör, kerítés, törmelékhalom), és onnan osztjuk az áldást úgy, hogy az ellenség csak a tornyunkat tudja lőni ("hull down" pozíció).
    Igy még a két tierrel magasabb tankok számára (pl IS4) is nehéz pillanatokat tud okozni. Figyelni kell viszont arra, hogy rutinosabb rókák megpróbálják a testet lőni és megkerülni minket - ha nagyon nem tudjuk ezt elkerülni, másszunk rá a célpontra közvetlen közelre, hogy a testet ne tudja lőni.

Ágyúból mindkettő elég használható: a kezdeti 90mm-esbe olcsó a lőszer és gyorsan lehet lövöldözni vele, szóval ideális kisebb tankok ellen, az ember gyakorlatilag gondolkodás nélkül géppuskázhat vele (pl vakon lövés a bokrokba ahol azellenfelet sejtjük, faházak lebontása).
    A 105-ös viszont az ütőképesebb, ha IS3-nak akarunk nekimenni akkor muszáj, viszont itt már 1000 credit egy lövés és a ROF is kisebb, szóval ez más stilust kiván.

Egy dolgot tegyünk hozzá: én még úgy játszottam, hogy a páncélzatán a kiíráshoz képest volt +20%, amit a mostani patchel javítottak. A tornya még igy is brutális, viszont mostmár fokozottan kell ügyelni arra, hogy a testet ne tudják lőni. (patch előtt akár nyilt terepen is neki lehetett menni egy IS3-nak vagy KT-nek).
    Gyakorlatilag minden percét élveztem a T29-nek, igazság szerint ez nem Tier7 hanem inkább Tier7.5 vagy jó kezekben Tier8 :)
  • Mester61
    Figyeljetek, lehet, hogy rosszul tudom, de képzeljétek el, egy valós tankból kilátsz egy 6x10cm-es nyílásból, szerinted mit látsz. Szembe alig oldalra meg semmit.A parancsnok lát valamit, ha kimegy a torony tetőnyílásán. Ehhez képest a játékban még látsz valamit, ha teljesen valós lenne a 15 perc alatt talán egy vagy egyetlen ellent sem találnál meg, és mennénk vakon a játék végéig. Szerintem jó ez így,ahogy van.
  • Mester61
    Köszi meggondolom.
  • Mester61
    Ne add fel egyre jobb csaták vannak, van ahol camp kell, tanulj meg állva maradni,nem olyan nehéz.Ha ez nem kell még mindig ottvan a klán lehetőség, játsz és örülj a közösségnek.Üdv.
  • Achmed927
    Szerintem megéri. Elég jól lehet vele aprítani, de csak támogató tank. A többiekkel eggyüt nagyon ott van.
    Én szeretem.
  • Mester61
    Nem tudom én érzem e úgy, de IS4-el már általában nem veszteséges a csata, ma már farmoltam 300k creditet, ami máskor nem sikerült, jó ha a nap végér 80 játszma után 80k pluszban voltam.És most is 10 csatából csak 6 volt Viktory.
  • Mester61
    Hali!
    Van vélemény a T29 ről, meg vegyem-e?
  • lammaer
    Valaki már le is nyúlta, pedig én akartam :D

Dobjon már az illető egy privit, hadd próbáljam ki azt a T32-t....
  • Wlanseraf
    ez a változtatott balance rendszer? jól sikerült
  • nerhun
    Sajna látam sok tier 10-es tankot aki kempelt :D meg tier 9-est:D
  • Szakesz
    T32-vel nyomom én is, bár ma sikerült szert tennem egy JP-re! :)

Ha engem rak legnagyobbnak, akkor benyögöm merre megyek, a kicsit követnek és általában győzünk is. Anno TD-vel is én mentem a mediumok/heavyk előtt (mikor megálltam, hogy megelőzhessenek ők is megálltak), de ha hátul akar bujkálni mért vesz bárki is tier 10 heavy tankot?
  • nerhun
    Orosz seron lévő accom adatai, ha gyors vagy a tied lehet, és megváltozhatod a jelszót :D
    [email protected]
    jelszó: 123456789
  • malystryx
    De addig mehetsz amíg nem nyertek. Tudom, mert tegnap este a Stug-al a 4-ik csatát nyertük meg, és ez lett a duplás... Szal ne aggódj. :)

Annak gáz aki siet (vagy nincs ideje leülni játszani), mert van olyan aki mindegyikkel megy 1 karikát, 'oszt jóccakát'.
  • Eagle16
    Csak az első győztes csatáért kapsz duplát.
  • nerhun
    Az accomal kapcsolatban kaptam pár privi üzenetett, oda adom, csak egy kérdés ilyen könyedén akkartok egy t32-es(fullos amcsi tankot)?
  • Tuvok #15168
    *csatáért
  • Tuvok #15167
    Első megnyert kapod mostmár . Ergo napokig nincs duplázás .. :)
  • noname23
    KV3 vs T29 frontpáncél kb:100m 4ből 1se üti át az elvileg 102mm
    egy átlag 120mm páncélátütési képességgel bíró ágyúval
    szvsz ennyit() érnek a papíron szereplő adatok
  • Sippie
    őő... mi az isten van az XP-vel? a napi első csatáért nem mindegyik tanknál jár a duplázás.
  • nerhun
    Renegade igazat adok neket, orosz seron nekem is sok draw mecsem lett, csak nem rajtam mulik, hogy sok kicsi ................................. tizenéves fél hogy meglövik :D
    Meg a másik az orosz oldal erős lett.
  • nerhun
    Szakesz, tény a játék jobb lett sok szempotból pl nincs teleportálások, de az mégsem játék hogy mikor elinduls és körbe néze csak te mész előre a többiek fedezékből, bokorból várják a sült galambot :D Meg mikor elinduls támadni kilövik folyton a láncstalpadat, akkor is ha nem oda céloznak, és élsz 5 másodpercet, 30 másodpercet ha arty-sok bénán céloznak :D
    Igaz van egy kettő map ahol az arty-sok nem nayon tudnak érvényesülni, tény akkor elég jó csaták soktak kalakulni ahogy kell, nem azt mondom ne legyenek spg-sek, de ez egy kicsit túlzás. legalább max egy csapatba 2-3spg legyen,de harmadig alacsonyabb tierű, akkor azt mondom ok, szintén ez vonatkozik a tdkre is ne legyen egy csapatban 6 td akkor biztos kempelés hegyek lesznek, még kellene valahogy finomítani a cspat szorsoláson.
    Szake te általában milyen tankokkal jáccol? :D
  • Renegade
    a teleportos időkben (na nem a teleport) normálisak voltak a bokrok, aki régóta játszik, az azért látja, hogy a statokban aránytalanul megnőtt a draw, ez pedig ritkán jelent jót
  • Szakesz
    Mégis milyenek lennének a normális csaták szerinted? :)
    Remélem a válasz nem az lesz, hogy biztos nem ilyenek...
  • danika1995
    Nerhun Én érdeklődnék az accért!
  • Renegade
    na a teszt kedvéért leálltam egy IS1-el face2face a panther 2vel, mindketten 100%, én lőttem először, nem volt kritikális találat csak adok kapok, végeredmény: IS:30% én kilőve, jók ezek a német tankok
  • nerhun
    Aszem én befejeztem a wot-t, edig az orosz serveren nyomtan, van is egy fulos t32-öm(usa). Sajna nem vagyok kempelő tipus szeretem a normális csatákat ahol nem kell bujkálni, bokoról bokora, és azt leszni mikor kilövik a láncstalpadat(90% mindig), hány spg lövedék zuhan a nyakadba, vagy a sok td-s a bokorvból lö téged de őket nem látod :D szóval, akinek kell a orosz accom írjon oda adom neki, én inkább megyek más játékra :D ahol nem alszom el.
  • f24sg
    A becélzott ISU-tól jobbra látható egy halott enemy arty és a kinyírt ally light tank roncsa.
    A célkör jobb szélébe belelóg a light tankunk eleje, akinek a testén szétrobbanva a HE kinyírta őt is meg az ellen Grille-t is...
    LoL
  • malystryx
    gondolom egy kicsit jobbra volt a csapattársad aki kipukkant, és ennyire mellément volna? Az igen..
  • BoneDragon
    Eddig nekem a sima IS tetszett a legjobban. Jó nagyokat tud odapörkölni és gyorsan mozog.
  • spiczi91
    Ha egyből belepattansz, akkor valószínűleg balfasz is leszel vele. Végig kell járni a szamárlétrát, nem hiába van ez így kitalálva.
  • spiczi91
    Na ezt hogy? :D
  • TVelvet
    Valaki nem döntött úgy hogy abbahagyja a játékot, és megválna az accountjától?:PPP
    Már hányingerem van az xp farmolástól...
  • lammaer
    Ja, éppen azt álmodom :)
  • f24sg
    Vigyázni kell a long range HE lövésekkel, pontatlan ágyúval...
  • crossy104
    Én is igy jártam sokszor, ráadásul a fejlesztett torony szarabb.Kevesebb a lepattanó.De lesz ez még rosszabb is.Az IS4 egy rémálom lesz az IS3 után.
  • spiczi91
    Te voltál a Zdave nevű tigrincs? Tudnál adni egy TS-t ahova ha megint sikerülne összeakadni companyba fel tudnék menni?
  • DummyBoy
    Nekem a Company-zás nagyon bejött tegnap, egy gond van vele, nem akarok úgy jelentkezni sehová, hogy van 3 környi időm és kész :( Az csak kibaszás a többiekkel ...

Voice Chat érdekes, platoonoztunk, első körben tökéletesen működött majd soha többé ...

Halálbokrokhoz: az is idegesítő, hogy jön az áldás a bokrokból, de azt még megmagyarázza magának az ember ha nagyon akarja ...

De a puszta közepén eltűnő tankok azok qrva idegesítőek :(