banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nos, épp most fejeztem be a T-29el a farmolást, tegnap este lett teljesen kigyúrva és kifejlesztve a T32.

Véleményem szerint egy nagyon jól eltalált, remek kis tank, ami egyedi játékstílust kíván. Ha megnézed a páncélzat statjait, a test gyenge ( a front is csak 102 mm, igaz döntött), viszont a torony szemből brutális, 279mm, gyakorlatilag a legtöbb tank számára amivel találkozik átlőhetetlen.
    Ergó ezzel a tankkal úgy kell játszani, hogy keresünk valami fedezéket ami eltakarja a testet (kisebb gödör, kerítés, törmelékhalom), és onnan osztjuk az áldást úgy, hogy az ellenség csak a tornyunkat tudja lőni ("hull down" pozíció).
    Igy még a két tierrel magasabb tankok számára (pl IS4) is nehéz pillanatokat tud okozni. Figyelni kell viszont arra, hogy rutinosabb rókák megpróbálják a testet lőni és megkerülni minket - ha nagyon nem tudjuk ezt elkerülni, másszunk rá a célpontra közvetlen közelre, hogy a testet ne tudja lőni.

Ágyúból mindkettő elég használható: a kezdeti 90mm-esbe olcsó a lőszer és gyorsan lehet lövöldözni vele, szóval ideális kisebb tankok ellen, az ember gyakorlatilag gondolkodás nélkül géppuskázhat vele (pl vakon lövés a bokrokba ahol azellenfelet sejtjük, faházak lebontása).
    A 105-ös viszont az ütőképesebb, ha IS3-nak akarunk nekimenni akkor muszáj, viszont itt már 1000 credit egy lövés és a ROF is kisebb, szóval ez más stilust kiván.

Egy dolgot tegyünk hozzá: én még úgy játszottam, hogy a páncélzatán a kiíráshoz képest volt +20%, amit a mostani patchel javítottak. A tornya még igy is brutális, viszont mostmár fokozottan kell ügyelni arra, hogy a testet ne tudják lőni. (patch előtt akár nyilt terepen is neki lehetett menni egy IS3-nak vagy KT-nek).
    Gyakorlatilag minden percét élveztem a T29-nek, igazság szerint ez nem Tier7 hanem inkább Tier7.5 vagy jó kezekben Tier8 :)