418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• BoneDragon
    Még se égett le ezek szerint mert kaptam egy ilyen medált! Még nem is láttam ilyet..:D

Awarded to players who destroy at least one enemy vehicle and survive the battle to victory despite receiving at least five different critical hits and 80% or more loss of hit points.

Pierre Billotte was a captain in the French Army who destroyed 2 PzKpfw IV, 11 PzKpfw III and 2 guns with his Char B1bis on May 16, 1940.
  • BoneDragon
    Bazze, ekkora gyökeret. Foglaljuk a zászlót vagy 5-en, már csak 1 ellenfél van a map túloldalán és mikor 99% lett a zászló, belém lőtt hátulról a mocskos kt és leégett a tankom!! Jó édes anyját az ilyen gyökereknek! És nem tudtam képet csinálni..áhhh..
  • yossarianHUN
    plusz egy mmo-nál nem hátrány hogy ha azok is tudnak vele játszani és jól szórakozni akiknek nincs a háta mögött jelentős ismeret a játék tárgyáról. aki szimulátort akar menjen szimulátorozni. aki jól akar szórakozni esetenként 10 percben és könnyebb kikapcsolódásra vágyik annak ott a wot
  • yossarianHUN
    ez egy mmo és egy mmo nem a hardcore réteg felé nyit.
  • Szakesz
    Négyszeresére növelnék a pályák méretét, nem jelölnék ki a tank körvonalát vörös/zöld színnel, valamint elfelejtenék a HP alapú sebzés rendszer, s olyan apróbb hibáktól eltekintve, mint a láthatósági rendszer stb., tökéletes is lenne. :)
  • LeonSilver
    A Steel Beasts-el már régóta szemezgetek és ha nem baszkuráltam volna el 60$-t az A-10C-re akkor már meglenne. De a következő beszerzés az lesz. Jellegéből adódóan na meg a hw kulcsnak köszönhetően eléggé alacsony a Vér Istvánok száma a játékban.
  • Oddball29
    Hát ez annyiban valós, hogy a németek fogták a szövetséges tankok nominális védelmi értékeit (pl. Sherman 51 mm 56 fokban), kiszámolták, hogy mennyi lenne saját tesztpáncélban függőlegesben (ugyanazt a minőséget feltételezve), utána rátettek még 30 fokot, hogy reálisnak hasson. Nem tesztadat, sima kalkuláció.
  • DonZorro
    Bocsi, ha zavartalak!
  • DonZorro
    Ja, semmi különös csak egy kis video...
  • Szakesz
    Viszont ha megnézitek, azokban a játékokban nem 10méterről lődözik egymást...:)
  • twi452
    Csak én nem értem, hogy mit szeretnél most itt ezekkel? :D És annyiban tényleg hasonlít, hogy mindegyikben vannak tankok..:D
  • Torzonborz
    Steel Fury kicsit régebb óta van mint WoT :)
  • DonZorro
    És EZ vajon melyik játék lehet???

Talán csak nem a WWII Tank Battles
  • DonZorro
    Íme a Steal Beasts, igazi katonai szimulátor progi kifejezetten a hadseregnek készült...

Ez meg a Steel Fury, ami nagyon érdekes módon hasonlít grafikailag a WoT-ra...
  • noname23
  • Wlanseraf
    KV sorozat mi a retektől lett ilyen tápos? mi ez a sok lepattanó? kicsit vicces...

KT na az meg kurva érdekes egy fos 3001P-vel oké hogy oldalról de kilőttem 4 lövésből:))) szaros KV3-ről meg lepattan oldalról 4 lövés?:D
  • twi452
    jó ez a mikulásos kép a launcher-ben :D
  • Tufa
    holnap megint leállás :(
  • ximix #15769
    Egy valós páncélátütéses táblázat.
    .

.
    http://www.fprado.com/armorsite/tiger1.htm
  • Eagle16
    Megy a szerver, gyertek mert egyedül vagyok :DD
  • Ulvar
    tapasztaltam az nagy égés volt yoda x). De legalább behúztuk a csatát.
  • Szakesz
    összekadtam*
  • Oddball29
    Hát ez egy ilyen face to face klinikai teszt, a valóságban általában van valami eltérés beesési szögre, vagy mire oldalirányban.

Nagyon a limitnél van. A T-54 az egy bestia. Amcsiknak max. akkor lenne hasonló, ha behoznák az 1950-es T42 prototípust, ennek a tornya került később az M46 alvázára=M47 Patton. De a T-54 még mindig mozgékonyabb és körkörösen jobban védett lenne.
  • Szakesz
    Amikor T32-essel összeakadtok egy T-54-essel, akkor általában én kerültem ki győztesen. Azt a taktikát használom, hogy megpróbálom kerülni a nyílt terepet és viszonylag olyan pozícióba beállni, hogy a szövetséges tankok támogatni még tudjanak, de a T-54-esnek ne legyen sok helye körözni körülöttem. 105mm ágyú páncéltörő (AP) lőszerrel 21-26%-t sebez bele egy lövéssel, oldalról szinte biztos sebzés. Utána lelövöm HE-vel 60-70%-ig, s ha mázlim van be volt kapcsolva neki az orosz nitro (ugye nagyobb esély a motor sérülésre), s egy szerencsés találat után szépen elkezd lassulni. :)
    Innentől 2-3 lövés AP lőszerrel és vége a dalnak.

A baj ott van, ha többen jönnek, 2 T-44&1 T-54-es trió ellen egyedül esélytelen vagyok, de szerintem 3 Pershing vagy 3 Panther II-es ugyanúgy megenne reggelire.
    Személy szerint nem zavarnak az OP ruszki tankok, mert ki tudom lőni őket, csak ésszel kell csinálni. Heavy driverként pedig nem bánom, hogy van 3 medium tank, akit ellenfélnek tekinthetek.
  • ximix #15763
    Upsz régvoltan sg van már videó beszúrása próba
  • ximix #15762
    Sziasztok
    Idáig nem nagyon foglalkoztam a tank típusokkal mármint ami a játékban szerepel, de T 54(1945márc) írjátok milyen kemény + még IS-7 (1946)is Su-152 is bent van. Na látjátok innen is látszik hogy a fritzek még is csak értek valamit ha ennyire erősíteni kell a flottát a másik oldalon :)
    Itt van egy a háborúban aktívan résztvevő páncélos ami valamiért kimaradt hát ilyet :)
    <object width="640" height="505"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/SCbFyIaVOPA?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/SCbFyIaVOPA?fs=1&hl=hu_HU&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="505"></embed></object>

• BKrisz79
    A jelenlegi patchez nincs még magyarosítás? (nem mintha gondom lenne az angollal, csak tetszett a honosítás)
  • Renegade
    hehe, pedig hogy imádnám nézni, ahogy a kempelőket felgyújtja a gyalogság :-)
  • Renegade
    én csak erre reagáltam: "A KT ágyújának megfelelő Pak43-al szemből max 600 méterig tudták átlőni a T54 toronypáncélját"

egyébként a pár oldallal ezelőtt belinkelt kép szerint csak efektív 200, már ha jól értelmeztem, de a játékban hogyan születnek ezek a számok, hááát, arról meg mindenki azt feltételez amit akar (szvsz egy nem feltétlenül rossz indulatból, hanem idealizálásból kifolyólag kitalált fiktív adat halmaz)
  • TVelvet
    Nem kéne ennek bf-nek lennie szerintem.
  • Eagle16
    Még mindig gondolkoznak a gyalogságon...ne már.

"Haven't decided on that yet. It can either get 75mm gun or flame thrower (if infantry is finally imlemented). "
  • Eagle16
    A T-54 frontja effektív 240mm, a KT ágyújának átlag pen.-je meg valami ~220mm. Az a 100% inkább 50 alatt van...

Ezért ilyen rohadt erős az Is-7 frontja is, nem sok páncél de nagyon meg van döntve.
  • Renegade
    a játék nyelvére lefordítva: a KT ágyújának szemből 100% hatékonysággal kell átütnie a t-54 páncélzatát. boritékolom, hogy ez nem így van :-)
  • Eagle16
    15m-re volt tőlem fedezékben, szóval azért tudtam ilyen pontosan célozni :) De igaz, ha még 50-el is megy közben akkor esélytelen, olyankor a lánctalpra kell célozni vagy a test oldalára, ha meg közeledik feléd és csak szemből látod akkor HE :D
  • Eagle16
    Úgy hallottam hogy a test frontpáncélzata 140mm lesz, az ágyú pedig egy hosszúcsövű 105mm-es, ami a KT legjobb ágyúja. De még ezek sem biztosak, orosz fórumokon mondták.
  • lammaer
    Nemtom, mozgó harcban eltalálni a torony tetején a búvónyílást vagy a front alját (miközben az egész T54 cakli pakli belefér a célkörbe) igen nagy mázli.
    Erre nem lehet alapozni - mondjuk úgy, sztem 2x dobtál egymás után 6-ost :)
  • BKrisz79
    Esetleg valaki nem tud infót arról (Jeff, Eagle), hogy a játékba milyen paraméterekkel lesz beépítve a német Löwe tank (prémium)?
  • Eagle16
    Nekem is lesz wipe után egy T-54-esem szerintem, nem vagyok hülye, én is látom hogy az a legjobb. Az a nagy előnye hogy van páncélzata, míg a másik kettőn szinte minden átmegy...ha nerfelik, akkor majd még meglátom, attól függ hogy mennyire...
  • Oddball29
    Csak érdekességképpen. A jugoszlávoknak megvolt mind a három technika (német-orosz-amerikai), és alaposan tesztelték őket egymás ellen.

A KT ágyújának megfelelő Pak43-al szemből max 600 méterig tudták átlőni a T54 toronypáncélját, úgy hogy teljesen szemben álltak vele, a homlokpáncélját 100-ról sem.

• Cukii
    Pontosan, Company-ban még a Tier8-as tankok megállják a helyüket, de az alatt már nem éri meg. Alacsony tiert csak arty-k közül lehet kiállítani, esetleg felderítő. De valljuk be most teljesen mindegy, hogy leopard vagy Bt-2 derít fel, de az a 2tier pont már sokat számít ha másra is fordítható. Tier5-6, de talán már a tier7 is abba a kategóriába tartozik, hogy tényleg csak a pontot foglalja, mert sebezni nem igen tud, ha olyan ellenfél jön mint amit Yoda írt. Például melyik éri meg jobban 2db tier 6-os S-51 vagy két Vk3601? - ez egyértelmű ott van két Tigris - 14 pontot foglal, de mikor veszi fel a versenyt egy IS4+hummel párossal...soha. Ami igazán használhatók, a tier9-10 Heavy-k; tier9 Médiumok; tier8-9 Td-k. A Spg-ket nehéz még megállapítani, mivel még kapnak majd egy erős nerfet a mostani alacsonyabb tier-ek. Jelenleg arányaiban mérve a Hummelek és a S-51ek viszik a prímet, bár ahogy nézem a Gw panther is nagyon használható dolog lesz.