banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Amikor T32-essel összeakadtok egy T-54-essel, akkor általában én kerültem ki győztesen. Azt a taktikát használom, hogy megpróbálom kerülni a nyílt terepet és viszonylag olyan pozícióba beállni, hogy a szövetséges tankok támogatni még tudjanak, de a T-54-esnek ne legyen sok helye körözni körülöttem. 105mm ágyú páncéltörő (AP) lőszerrel 21-26%-t sebez bele egy lövéssel, oldalról szinte biztos sebzés. Utána lelövöm HE-vel 60-70%-ig, s ha mázlim van be volt kapcsolva neki az orosz nitro (ugye nagyobb esély a motor sérülésre), s egy szerencsés találat után szépen elkezd lassulni. :)
    Innentől 2-3 lövés AP lőszerrel és vége a dalnak.

A baj ott van, ha többen jönnek, 2 T-44&1 T-54-es trió ellen egyedül esélytelen vagyok, de szerintem 3 Pershing vagy 3 Panther II-es ugyanúgy megenne reggelire.
    Személy szerint nem zavarnak az OP ruszki tankok, mert ki tudom lőni őket, csak ésszel kell csinálni. Heavy driverként pedig nem bánom, hogy van 3 medium tank, akit ellenfélnek tekinthetek.