418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    jó arcnak tünnek, bár lehet csak vöri sztriptíz cicmic tökéletes segge meg lába miatt gondolom így :-)
  • TOMSILENT
    Na látod ezért szarok a játékba a német tankok mert mikor azt configolták a csajok ott voltak "kényeztetni"...meg most is a patchelés során is valamit elbasztak mert ezek a csajok ismét ott voltak....xD
  • a.carkey
    Azért 7-8 killt T-34el már sosem fogok csinálni. :D
  • a.carkey
    Több fül volt megnyitva és mellényomtam. :) Csak hallgattam mindenféle 80-as éveket, mert ezek a buzeránsok képtelenek voltak elindulni, aztán így sikerült. (Amúgy meg egy jó kis szám volt.)
  • [NST]Cifu
    Nem azért, de 4-5 kill még messze nem a világ, láttunk már 7-8 killes IS-4-est és VK4502-őt is, T34-ről nem is szólva. Eddig az volt a baj, hogy a mediumok nem értek semmit, most az a gond hirtelen, hogy túl sokat érnek? :)
  • Tuvok #15942
    Akkor a széntabletta-gyártás fogja kivinni orosz barátainkat a gazdasági válságból .
  • lammaer
    Nem fog tudtommal. EU szerver majd jövőre...
  • lammaer
    Őszintén szólva, a dupla XP miatt mindennap tologatom a mediumokat (Vk3002 DB, T-44, T-43, Leo, Sherman), és azt veszem észre hogy nem annyira használhatatlanok, egész élvezetes bennük a játék.

Azt kell megszokni, hogy az elején kicsit ki kell várni, hogy kiderüljön mi a felállás, hol jönnek a disznó nagy heavyk, hol van lyuk az ellenfél védelmén és hogy honnan lőnek a fránya ellenséges artyk, aztán utána odacsapni.
    Vagy ha nagyon nincs opció, megvárni mig elkezdődik az adok kapo, és amikor az ellensg már rákattant a mi heavyjeinkre, akkor osztogatni a füleseket - akár hátulról is :)

Leoval tegnap kellett mennem vagy 4 kört (mert ugye mostmár csak a win dupláz) és végig volt 2-3 killem (persze többnyre az ellenséges scoutok illetve a wespe/grille kategóriájú artyk) úgy, hogy mindig a legalján voltam a tornasornak.

Szóval egész megkedveltem megin a mediumokat.
  • I.C.ram
    azért látszik, hogy ruszki. Töpszli termet, ruszki fejforma :D
  • Renegade
    vakargattam is a fejemet, hogy mit is akarsz ezzel :-))
  • a.carkey
    Pedig nem fog! :D
  • a.carkey
    Elqurtam. Ez. A másik is meg volt nyitva ...
    Ez!
  • Tuvok #15935
    Ha ez a karbantartás után nem ugrik fel az EU / US szerver választó képernyő, akkor kívánom, hogy a tisztelt készítők életük végéig hígfosással intézzék a nagy dolgukat, legfőképp a lehető legváratlanabb helyzetekben .
  • a.carkey
    Meg ez!
  • lammaer
    Én megpróbáltam, de elég uncsi volt. 10 perc séta a célpontig, ahol egy bokorkemper instant megölt. Tankkal ugyanez ha jól emlékszem.
    Nem 1x, nem 2x, komolyan, rosszabb volt mit a WOT halálbokor, mert itt legalább nem kell 10 percig mennem hogy megöljenek.

• Renegade
    hehe ismerős tegnap amolyan dia filmes volt a lag

A CEO nem is olyan vészes, leszámítva a szem ész száj remegését :-)
    Az akcentusa marha jó, csak furákat mond, mint egyensúly a történelmi meg az élvezetes között :-)

• marko37
    Csak neked lehet ilyen szerencséd én általában 70% a vesztes csapatba tartozom
  • gvarga12
    szerzettMen of War volt talan az utolso ami kojott nekem sok kellemes orat
  • I.C.ram
    Ilyet se tapasztaltam még eddig:

Asszem, ezt hívják alázásnak :)
  • Adjunktus
    Játszott már valaki a WWII Online-al?
  • Eagle16
    Kicsit nem ártana visszavenni ezekből a Tier 9-es közepesekből azért...

• lammaer
    Te kis write only teee... :)

link neked is

És ha jól látom meg is hosszabbították este 5-ig.
  • lammaer
    Hmmm.... akkor tegnap ezért volt az a rengeteg kigyulladó/kilépkedő ember... én meg azt hittem megijedtek tőlem a leopardban.
  • Pluskast
    Mi a büdös franc van ezzel a játékkal???? Egész nap nem lehet bemenni.
  • a.carkey
    Valamelyik skines oldalon (vagy hol) volt fent egy videó a készítőkről. Tanulságos. Szerintem a kibálást próbálják megoldani, mert az rémes, amikor csata közben levág a szerver. Először megfagy, senki sem mozog, majd levág vagy ha nem is vág le, kb. perc múlva tudsz csak mozdulni.
  • popey8
    Én is nagyon szerettem a Soldiers-t és én sem játszottam azóta olyan RTS-sel, ahol WASD-dal kellett irányítani a járműveket, pedig ez tényleg nagyon jó volt. Az invertory rendszer is jól volt megoldva. Az tetszett benne, h a lőszert is át lehetett pakolni, meg a benzint is áttölteni egy kannával:)
    Ami a legjobb volt sztem, h nemcsak úgy felrobbant az ellenséges tank, hanem ahol átütöttem a páncélját ott volt egy nagy lyuk és láttam, h "igen ott találtam el, de jól céloztam:)". Régen volt már, h játszottam vele. Azt hiszem kipróbáltam a köv részét, de az annyira már nem jött be, mert vmit átalakítottak benne, ami nem tetszett. Így visszagondolva kipróbálnám a sorozat többi részét, csak ha jól tudom mindegyik más néven jött már ki. Nem tudjátok hány része van (persze az originen kívül) és mi a nevük?
  • Eagle16
    Na az orosz már feléledt.
  • Tuvok #15920
    Ejbazmeg, közel 1 hete nem wotoztam, erre most meg nem enged belépni .. így megint egy hét kimarad
  • lammaer
    Jajj, soldiers... nagyon komáltam benne az inventory rendszert, még a tankok közt is lehetett pakolászni a lőszert meg zsákmányolni a cuccokat.

Nem beszélve a WSAD-s tank irányítással, ami marhára feldobta az RTSt, szerintem nem is volt azóta se olyan ahol igy lehetett stratégiai játékban tankot vezetni.
  • ximix #15918
    Az .ru cliens patchelt egyet majd beléptem láttam a vasat egy pillanatra meg szép karácsonyfát a sarokban azután kidobott, írta még tart a karbantartás. :(

• lammaer
    Cirka 1 hete :)
  • peter9228
    Ismerős... Nekem leopárddal volt ilyen, mindjárt felteszem youtube-ra és elküldöm a fejlesztőknek.
  • Renegade
    nekem pl sokszor bugos a panther2-esem (kikapcsolhatatlanul autoaim-el egy roncsot, elég idegesítő)
  • szabii98
    loolz :D
    ráadásul meguntam a régi karim, újat akarok csinálni de az oldal túl van terhelve...nemtudom mi a gond, valószínűleg az hogy a játékszerver nem megy...grat...
  • Renegade
    na várjál, az ortodoxéknál már 20.-a körül karácsonyfák voltak (náluk jan 6. a szent este), a keresztény világban (USA, EU) meg 24.-e után? Ezek a programozók tényleg furák
  • Cukii
    Szerintem a tegnapi leállásnál valamit csúnyán elronthattak, egy egyszerű mini patch miatt nem lenne ilyen probléma. Érezhető is volt tegnap valami nem oké. másfél-2 perces lagok
  • TOMSILENT
    Ls...cső marko37 tudod kivagyok :)
  • Tufa
    ruszki szerveren már karácsony előtt bent volt, nem értem hogy a másikra miért most eröltetik épp
  • BoneDragon
    Igen és ezt 3 nappal karácsony után.
  • I.C.ram
    Most tényleg amiatt állnak a szerverek mert a hülye ruszkik karácsonyfát akarnak berakni a zászlók helyett?