A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Én is nagyon szerettem a Soldiers-t és én sem játszottam azóta olyan RTS-sel, ahol WASD-dal kellett irányítani a járműveket, pedig ez tényleg nagyon jó volt. Az invertory rendszer is jól volt megoldva. Az tetszett benne, h a lőszert is át lehetett pakolni, meg a benzint is áttölteni egy kannával:)
Ami a legjobb volt sztem, h nemcsak úgy felrobbant az ellenséges tank, hanem ahol átütöttem a páncélját ott volt egy nagy lyuk és láttam, h "igen ott találtam el, de jól céloztam:)". Régen volt már, h játszottam vele. Azt hiszem kipróbáltam a köv részét, de az annyira már nem jött be, mert vmit átalakítottak benne, ami nem tetszett. Így visszagondolva kipróbálnám a sorozat többi részét, csak ha jól tudom mindegyik más néven jött már ki. Nem tudjátok hány része van (persze az originen kívül) és mi a nevük?