418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Felidegesített az Arty előző kőrben, ezért most jött egy ilyen:
lehetne rendszeresen ilyen dühkitörésem
jah és mind a 3 100%ról...
-
Renegade #16387 viszont a t54 megjelenéső óta már nem az is4 a főellenség :-) -
Renegade #16386 szerencsére az ami tankok elég szögletesek ahhoz, hogy, ha sikerül oldalba kapni őket, akkor már móka van :-)
de a ruszki még mindig horror, meg kéne tanulnom, már rendesen, hogy hol lőjem őket :-( -
szeretem magam csinálni a dolgokat :) csak belekukkantok de azért köszi -
lammaer #16384 Ami T29 sétagalopp, T32 egy átlag Tier8-as, felette felejtős. -
lammaer #16383 Felesleges, már kész, nemsokára lesz hivatalosan is, de ha visszakeresel van már most is elérhető. -
Renegade #16382 attól függ
német : tier 11től biztosan erős, mert a tier10et pik pak szétszedik
orosz: IS-től kis kacsa fürdik
ami: t-29től sétagalopp
remélem nem bántanak ezért a többiek :-) -
a .po fájlokban vannak a nyelvi dolgok? Mert megpróbálnám a magyarosítást megcsinálni :/ -
Német oldal:
PZIItől jó, Arty-k mind, TD-k a Hetzertől (:
Orosz:
T-46tól felfele, valamint az összes Tier 2től nagyobb
Amerikai:
Tier2től felfele gyengék vannak, de ha eléred a Shermant vagy az M5-t már jók lesznek :) -
lammaer #16379 Olvassá FAQ-t. -
Mivel vagy? -
kokos #16377 Meddig kell ezzel játszani míg ad valami használható járgányt ! -
kokos #16376 Pfff!Én tök mindegy milyen tankkal vagyok,fejlődni nem tudok mert kilőnek....mind erősebb mint én!Ennek így értelme sok nincs.3.7cm löveggel
a 7.5 meg a 5cm löveg ellen!Rá-rá lövök...de az édeskevés.Szétfogom ütni a gépet,vagy letörlöm! -
lammaer #16375 Istenem, bár nekem adná be ezeket :) -
peter9228 #16374 Én is találkoztam egy T-54el, és nemhogy mögém akart volna kerülni, elkezdett tolatni:D Ráadásul néha elfordult, és az oldalát mutatta. (IS-3-am van) -
Renegade #16373 na ma láttam 1 igen hülye t-54est (sajna ritka), lőtték egymást szemből egy t29essel, 2 perc után eluntam, hogy egyik sem sérült :-) -
Ha már real sound
.
-
lammaer #16371 Sztem nem a Valentine lesz a bétateszterek jutalma - a Valentinet ugyanis alapból megkapja mindenki, aki olyan kulccsal regisztrált amihez jár ilyen (csomó bétás kulcshoz be van igérve, mint pl itt is link )
Szóval csomó embernek aki szeptember környékén szerzett kulcsot lesz ilyen alapból. -
köszi -
shift -
Hogy kell az Artyval mappnézetre váltani? x)
elfelejtettem -
Csak nem akarnak válaszolni a levelemre... inkább nem mondok semmit. -
nekem nem jelez, ki is próbálom
Motor hangja szar, lövésé más lett.
-
spiczi91 #16365 b -
spiczi91 #16364 Juniláltam, 10. alkalom megvolt, hogy lepattant egy lövésem valamiről. Alany: Hetzer... 

-
Ahogy olvasom van aki panaszkodik, hogy vírusos .. -
Mindjárt megnézem, köszi :) -
Még 10480 exp kell :S
Szerintetek PZIIIal mennyi idő alatt szedem össze? -
HuffnagelSteve #16360 Biztos fasza de nálam nem működik. Sőt! -
Renegade #16359 igen -
*Kerüld el a 10,5est. -
Valahol lehet jelezni a fejlesztőknek, hogy mit javítsanak? -
Én a 10,5est használom. Ha sniperkedni akarsz messziről, került el. -
peter9228 #16355 http://rghost.net/3072904
WoT Real Engine Sound -
A príszt volt az oka, hogy nem adtam el a peccs előtt az T-43-ast ... (Mivel nem az volt a legszarabb tankom ...) Aztán peccs után megváltozott a helyzet, a T43 használható lett, a Príszt hamvai felett pedig napokig jártam az örömtáncot ... A napi 500 arany segített dönteni, és azonnal ugrottam freexp-ből :)
Amekkora rakás guánó a Priest, nekem annyira bejön az M41 ... HA a peccs 1 nappal később jön, akkor az is elite lenne, de sajna nem ...
Igaz, nem olyan mozgékony mint a Hummel, de negyed akkora, ráadásul minimum dupla akkora szögben tud lőni ... Tegnap company alatt egy Su8 volt a másik arty a csapatban, a srác ki volt akadva mikor meglátta, mennyit mozog rajta az ágyú :) (Némelyik pályán jó helyről forgás nélkül be lehet lőni az egész ellenkező oldalt :) )
Ez az amcsi oldal nekem nagyon úgy tűnik, hogy arról szól, hogy szenvedj egy rakás szarral, hogy a végén igazán érezhesd: megérte a dolgot :) (Ahogy hallom a T29 grindje is ilyen :)
HW után nem Valentine lesz ... az egy akció volt a kulcsokhoz ...
A Bétások valami speckó KV-t kapnak asszem ... valami premium tankot ami "csak" a Beta-soknak lesz elérhető ... De mint tudjuk, az sem biztos amit kérdeznek ... -
10,5-ös HE-vel. -
Hetzire melyik ágyút érdemes rárakni? -
és megint... kilőtt egy heavy kb 50 méterről, és semmi :D mégcsak fel se villant :D röhej bazmeg... csak felidegesít ez a játék -
ZelenkaP #16350 Igen most feltűnően sok az ilyen eset. Engem mindenki lát, mindenki lő, de én nem látok senkit..kicsit bosszantó...Szar 1200xp-t nem tudok összeszedni az IS-3 hoz... -
yossarianHUN #16349 hát igen az nem ártan én nem fogok mégegyszer végigszenvedni egy ilyet a t28-al