418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szabii98
    Felidegesített az Arty előző kőrben, ezért most jött egy ilyen:

lehetne rendszeresen ilyen dühkitörésem
    jah és mind a 3 100%ról...
  • Renegade
    viszont a t54 megjelenéső óta már nem az is4 a főellenség :-)
  • Renegade
    szerencsére az ami tankok elég szögletesek ahhoz, hogy, ha sikerül oldalba kapni őket, akkor már móka van :-)
    de a ruszki még mindig horror, meg kéne tanulnom, már rendesen, hogy hol lőjem őket :-(
  • szabii98
    szeretem magam csinálni a dolgokat :) csak belekukkantok de azért köszi
  • lammaer
    Ami T29 sétagalopp, T32 egy átlag Tier8-as, felette felejtős.
  • lammaer
    Felesleges, már kész, nemsokára lesz hivatalosan is, de ha visszakeresel van már most is elérhető.
  • Renegade
    attól függ
    német : tier 11től biztosan erős, mert a tier10et pik pak szétszedik
    orosz: IS-től kis kacsa fürdik
    ami: t-29től sétagalopp

remélem nem bántanak ezért a többiek :-)
  • szabii98
    a .po fájlokban vannak a nyelvi dolgok? Mert megpróbálnám a magyarosítást megcsinálni :/
  • szabii98
    Német oldal:
    PZIItől jó, Arty-k mind, TD-k a Hetzertől (:
    Orosz:
    T-46tól felfele, valamint az összes Tier 2től nagyobb
    Amerikai:
    Tier2től felfele gyengék vannak, de ha eléred a Shermant vagy az M5-t már jók lesznek :)
  • lammaer
    Olvassá FAQ-t.
  • szabii98
    Mivel vagy?
  • kokos
    Meddig kell ezzel játszani míg ad valami használható járgányt !
  • kokos
    Pfff!Én tök mindegy milyen tankkal vagyok,fejlődni nem tudok mert kilőnek....mind erősebb mint én!Ennek így értelme sok nincs.3.7cm löveggel
    a 7.5 meg a 5cm löveg ellen!Rá-rá lövök...de az édeskevés.Szétfogom ütni a gépet,vagy letörlöm!
  • lammaer
    Istenem, bár nekem adná be ezeket :)
  • peter9228
    Én is találkoztam egy T-54el, és nemhogy mögém akart volna kerülni, elkezdett tolatni:D Ráadásul néha elfordult, és az oldalát mutatta. (IS-3-am van)
  • Renegade
    na ma láttam 1 igen hülye t-54est (sajna ritka), lőtték egymást szemből egy t29essel, 2 perc után eluntam, hogy egyik sem sérült :-)
  • ximix #16372
    Ha már real sound
    .
  • lammaer
    Sztem nem a Valentine lesz a bétateszterek jutalma - a Valentinet ugyanis alapból megkapja mindenki, aki olyan kulccsal regisztrált amihez jár ilyen (csomó bétás kulcshoz be van igérve, mint pl itt is link )

Szóval csomó embernek aki szeptember környékén szerzett kulcsot lesz ilyen alapból.
  • szabii98
    köszi
  • Sippie
    shift
  • szabii98
    Hogy kell az Artyval mappnézetre váltani? x)
    elfelejtettem
  • BoneDragon
    Csak nem akarnak válaszolni a levelemre... inkább nem mondok semmit.
  • szabii98
    nekem nem jelez, ki is próbálom

Motor hangja szar, lövésé más lett.
  • spiczi91
    b
  • spiczi91
    Juniláltam, 10. alkalom megvolt, hogy lepattant egy lövésem valamiről. Alany: Hetzer...
  • LeonSilver
    Ahogy olvasom van aki panaszkodik, hogy vírusos ..
  • szabii98
    Mindjárt megnézem, köszi :)
  • szabii98
    Még 10480 exp kell :S
    Szerintetek PZIIIal mennyi idő alatt szedem össze?
  • HuffnagelSteve
    Biztos fasza de nálam nem működik. Sőt!
  • Renegade
    igen
  • a.carkey
    *Kerüld el a 10,5est.
  • Met
    Valahol lehet jelezni a fejlesztőknek, hogy mit javítsanak?
  • a.carkey
    Én a 10,5est használom. Ha sniperkedni akarsz messziről, került el.
  • peter9228
    http://rghost.net/3072904
    WoT Real Engine Sound
  • DummyBoy
    A príszt volt az oka, hogy nem adtam el a peccs előtt az T-43-ast ... (Mivel nem az volt a legszarabb tankom ...) Aztán peccs után megváltozott a helyzet, a T43 használható lett, a Príszt hamvai felett pedig napokig jártam az örömtáncot ... A napi 500 arany segített dönteni, és azonnal ugrottam freexp-ből :)

Amekkora rakás guánó a Priest, nekem annyira bejön az M41 ... HA a peccs 1 nappal később jön, akkor az is elite lenne, de sajna nem ...

Igaz, nem olyan mozgékony mint a Hummel, de negyed akkora, ráadásul minimum dupla akkora szögben tud lőni ... Tegnap company alatt egy Su8 volt a másik arty a csapatban, a srác ki volt akadva mikor meglátta, mennyit mozog rajta az ágyú :) (Némelyik pályán jó helyről forgás nélkül be lehet lőni az egész ellenkező oldalt :) )

Ez az amcsi oldal nekem nagyon úgy tűnik, hogy arról szól, hogy szenvedj egy rakás szarral, hogy a végén igazán érezhesd: megérte a dolgot :) (Ahogy hallom a T29 grindje is ilyen :)

HW után nem Valentine lesz ... az egy akció volt a kulcsokhoz ...

A Bétások valami speckó KV-t kapnak asszem ... valami premium tankot ami "csak" a Beta-soknak lesz elérhető ... De mint tudjuk, az sem biztos amit kérdeznek ...
  • I.C.ram
    10,5-ös HE-vel.
  • BoneDragon
    Hetzire melyik ágyút érdemes rárakni?
  • Sippie
    és megint... kilőtt egy heavy kb 50 méterről, és semmi :D mégcsak fel se villant :D röhej bazmeg... csak felidegesít ez a játék
  • ZelenkaP
    Igen most feltűnően sok az ilyen eset. Engem mindenki lát, mindenki lő, de én nem látok senkit..kicsit bosszantó...Szar 1200xp-t nem tudok összeszedni az IS-3 hoz...
  • yossarianHUN
    hát igen az nem ártan én nem fogok mégegyszer végigszenvedni egy ilyet a t28-al