A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
A príszt volt az oka, hogy nem adtam el a peccs előtt az T-43-ast ... (Mivel nem az volt a legszarabb tankom ...) Aztán peccs után megváltozott a helyzet, a T43 használható lett, a Príszt hamvai felett pedig napokig jártam az örömtáncot ... A napi 500 arany segített dönteni, és azonnal ugrottam freexp-ből :)
Amekkora rakás guánó a Priest, nekem annyira bejön az M41 ... HA a peccs 1 nappal később jön, akkor az is elite lenne, de sajna nem ...
Igaz, nem olyan mozgékony mint a Hummel, de negyed akkora, ráadásul minimum dupla akkora szögben tud lőni ... Tegnap company alatt egy Su8 volt a másik arty a csapatban, a srác ki volt akadva mikor meglátta, mennyit mozog rajta az ágyú :) (Némelyik pályán jó helyről forgás nélkül be lehet lőni az egész ellenkező oldalt :) )
Ez az amcsi oldal nekem nagyon úgy tűnik, hogy arról szól, hogy szenvedj egy rakás szarral, hogy a végén igazán érezhesd: megérte a dolgot :) (Ahogy hallom a T29 grindje is ilyen :)
HW után nem Valentine lesz ... az egy akció volt a kulcsokhoz ...
A Bétások valami speckó KV-t kapnak asszem ... valami premium tankot ami "csak" a Beta-soknak lesz elérhető ... De mint tudjuk, az sem biztos amit kérdeznek ...