418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #16508 flak panzer mause, váááá :-) -
Én speciel ott ahol van leszarom, sőt nagyon hangulatos tőle a garázs is -
Na de hülye f*sz vagyok... Tényleg naív vagyok :D -
HuffnagelSteve #16505 Ez a nap posztja. Komolyan. -
lammaer #16504 Te kis naiv, te... azt hiszed az oroszok olvassák az SG fórumot? :)
A pályán egy piros és egy kék csillagos fa van, mert ez a két csapat szine :D
-
HuffnagelSteve #16503 Ha gondolod nyíltan is lehülyézlek, nem tart semeddig ;)
Miért van piros csillag a garázsban álló fán? Azért, hogy némelyeknek legyen miért rágni a szart, semmi másért. Remélem kielégítő volt a válaszom. -
Viszont a pályán már kék csillag van, tegnap még piros volt. -
Culram #16501 Lehet be van tiltva, de a Heineken-en is piros csillag van. Akkor ennek értelmezésében azt a sört ki kellene tiltani, vagy felszólítani hogy MO-n más jelzést használjon.
Remélem egyik ökör politikus sem aki esetleg unatkozik a parlamentben és szeretné megszerezni az éves egyetlen felszólalását az NEM olvassa ezt a bejegyzést. :D -
Azért a kempnek néha van oka is. Most sokan mit villogjanak a P2vel, ha 75ös van rajta? :) De ugyanez az eset stock minimaus és IS4 esetében is. Egyszerűen annyira szarok, hogy esély sincs arra, hogy valaki azon kívül, hogy elsőszámú célpont, még sikert is érjen el. Ilyenkor marad a kemp. Ez tény. Én ált. megyek. Egy olyan pálya rész van, ahol nem, az a sínes, és annak is egy bizonyos oldala. Ha oda tesz be, akkor onnan ki nem mozdulok, mert az ott ált. még hülye csapat esetén is 3-4 kill/meccs, vagy eszméletlen sok sebzés, ha szarabb tankban ülök. -
"Tank Realism Simulator" 
-
Renegade #16498 ez így tök jó meg minden, de én még mindig nem tudom, hogy miért van vörös csillag a GARÁZSban álló karácsonyfán :-)
DE tény ,amíg "14" alatt voltam addig sok ilyet láttam állami fenyőünnepen, de aztán meg már nem, tehát a kérdésem még mindig áll, mit szimbolizál a vörös csillag a karácsony fán?
Szóval, az egy dolog, hogy burkoltan lehülyézel, na de hogy nem nem magyarázod el, hogy miért is vagyok az már fura, szóval nem akarok tudatlan lenni, áruld el kérlek :-) -
Itt van egy kérdőív, amit a fejlesztők állítottak össze: LINK
Töltsétek ki ti is! :) -
Sajnos a mostani oktatáspolitika mellett erre esélyed sincs :) -
Lehülyézéssel nem megyünk semmire.Valóban rosszat írtam, bocsika ha ennyire fáj.A korom pedig nem titok, de lehet hogy fiatalabban mint bármelyikőtök, többet fogok tudni.Ez is egy tanulság számomra, amit HuffnagelSteve írt.
-
Na, ez igazán jó hír ;)
**--**
@ HuffnagelSteve
Hagyd a francba. Aki hülye az nagykabátban is hülye, nincs mit tenni. -
HuffnagelSteve #16493 Nagyon butus vagy kicsihuszár. Nézz utána, hogy miért van csillag azon a kibaszott karácsonyfán. Megsúgom neked, hogy köze nincs a komenizmushoz. A szvasztika meg egy buddhista jelkép amit a nácik is a magukévá tettek. Semmi köze sem a karácsonyhoz sem pedig a kereszténységhez ergo nem való a karácsonyfára. A katonai térképészetben meg már időtlen idők óta az egyik oldal piros a másik meg kék, innen származik a szín.Nem csak a wot-ban, más játékban is általában az egyik oldal piros a másik kék. Mondjuk a "14 alatt" sok mindenre magyarázat lehet de a fasságra nem. -
Nah ez jó :)
A többieknek:
Ez teljesen olyan, mintha (a) Német gyártó horogkeresztet raknak a karifára...
Szóval, ők feltűnően használják a saját, nálunk betiltott jelképet, de a németek jelét alig néhány helyen látni...Azért ez már elég gáz... -
Jó hír!! Visszakaptam az accomat! Éjjen :)) -
Már megint b@szkurálnak!Nem lehet fellépni -
Fela #16489 Egyik kedves tarsam kezdestol kezdve arra utazott hogy blokkolja elottem az utat es mivel a kv nem egy furge allat sose tudtam megkerulni mert mindig elem jott... aztan elkezdett loni, 5%nal abbahagyta majd mikor enemy kilott, folyamatosan lotte a roncsomat...
-
stork13 #16488 Nem értem ezt a medium OP mizériát. Eddig a mediumok egy tier-rel kisebb heavy-nek feleltek meg nagyjából (pölö Panther (tier 8)-Tigris (tier 7)). Ettől függetlenül a matchmaking az adott tier-ű heavy-vel tette párba. Most megérkeztek a tier 9-es csúcs mediumok amik az adott tier-ű heavy-nek felelnek meg kb, de csak itt a tier 9-ben! Ha valaki szopott már annyit, hogy kigrindelte, akkor engedtessék már meg, hogy élvezze ezt.
Végre van valami ütőképes medium amitől a nagyok is tartanak. Nem sebezhetetlenek, oldalról-hátulról könnyedén sebezhetőek akár egy JT vagy ISU. Sok a lepattanó? Az amcsi T sorozat tornyáról mennyi pattan le, miközben vigyorogva mészárolja az ellent? Tölts HE-t és nem pattan le.
Minden nézőpont kérdése, én örülök neki, hogy lettek és ilyenek lettek.
Persze elfogult vagyok, mert nincs nagy heavy-m, de még nincs egyik tier 9-es medium-om sem, de lesz... :D -
davidbog #16487 A mediumok nem OP-k. :) Csak a tier 9-esek, de azok is csak egy kicsit. Szerintem elég baromság például, hogy a Pershing 105 mm-esének nagyobb a tűzgyorsasága egy fele akkora toronyban, mint a T29-nek vagy a T34-nek. Ugyanez vonatkozik a Panther II Schmallturmjára és a 10,5 cm-esre, meg a T-54-re és a 100 mm-eseire is. De legalább van egy kis kihívás, ha összekerülünk velük. -
davidbog #16486 OFF:
Köszönöm szépen. Ez is csak 30 fokos, nem tűnt ennyire meredeknek.
Régebben raktál fel ide páncélátütési adatokat (képként) a World War II Ballistics: Armor and Gunnery című könyvből. Ez nagyon jó, mert függőleges páncélra van megadva, nagyon sok lőtávolságra. Jól lehet hasonlítgatni orosz, angol, német ágyúkat. De nem derül ki hogy milyen mértékegyégbe vannak megadva a távolságok. Megnéznéd nekem hogy yard vagy méter? -
davidbog #16485 A játék nem merőleges értékekkel számol, hanem döntöttel. A 100 méteres átütések vannak megadva. Szinte az összes német ágyú páncélátütési adata a valós 30 fokban(függőlegestől számított) döntött páncélra vonatkozik. Az amerikai ágyúk adatai is többé kevésbé a valós adatok (vagy a körüliek) szintén 30 fokos páncélra. Egyedül a szovjet ágyúk vannak feltápolva egy kicsit, de ezek közül se mindegyik.
1000 yardon 221 mm AP-vel? Az nem semmi. A 8,8 cm L/71-es is csak 165 mm-t ütött át 30 fokos páncél esetén 1000 métertől APCBC lőszerrel. Igaz 1000 yard csak 914 méter. Az a 270 mm reális lehet 100 méterről 30 fokos páncélra. Függőlegesre 350 mm felett lehet az átütése 100 méterről. Ez az amerikai 120 mm-es egy kicsit jobb is mint az orosz 130 mm S-70-es ágyú.
Ha bekerül a WoT-ban akkor tényleg olyan 270-280 lesz az átütése. -
lammaer #16484 Sok emberben felment a pumpa, hogy megint a medek az OPok :)
Bennem is, ezért lesz nekem is egy. -
WaseK #16483 A gond az, ha megnézed, hogy a másik oldalon egy ilyen kategóriájú tank volt a héttel szemben.
Nem jó a camp, én se szeretem, de ez egy elfuserált balance volt... -
Oddball29 #16482 Papíron 5 lövés/min. -
Oddball29 #16481 Dick Hunnicutt Firepower könyve foglalkozik ezekkel részletesen (rapidon azt hiszem, fenn is van). Az M103-nak más 120-asa van, mint a T34-nek. Ez a könyv szerint 1000 yardon AP-vel 221 millis páncélt visz át 30 fokban függőlegestől. A játék pedig merőleges értékkel számít, vagyis ez olyan 270-280 lesz. Viszont APCR ehhez már nincs, csak HEAT. -
Szakesz #16480 Igen, s ezzel mi a gond?
Jobb lenne, ha a heavyk 15percig campelnének? :) -
WaseK #16479 Hát az 
Az öt T-54 a két Panther II-vel 2 perc alatt körbejött a hegy felől és berongyoltak a bázisra így egyszerre, itt vége is volt a dalnak
-
Hát kérlek szépen ez csak 1 laza vereség ! :D -
exoterm #16477 Kurvára unalmasak már ezek a t54ek
-
WaseK #16476 Én nem szoktam a balance miatt nyavajogni, de ez mi?:)
-
Ne legyetek már ennyire gyagyák ...
-
Szakesz #16474 Tehát tőlünk elvárják, hogy tudjuk mit jelent a 88-as szám, de mi tőlük nem várhatjuk el, hogy vegyék le azt a b* nagy vörös csillagot a fáról?!
Itt nem arról van szó, hogy hülyék vagyunk, mert lehetne sárga is az a csillag. De nem az! :)
Ennyi erővel aggasszunk a másik fára horogkeresztet, a miheztartás végett.
-
Renegade #16473 jaja
meg mi volt régen a karácsony; fenyő ünnep, meg télapó? jaj, hát nagy zsiványok voltak ezek a szovjetek -
Szerintem nem a pályán levő csillagra gondolnak, hanem ami a garázsban van
ugyebár a Parlamentünkön is volt és mégsem volt mindennap karácsony. -
Alap:DDDD -
Renegade #16470 valahogy összeegyezteted a budhizmussal? :-) -
Akkor használhatok szvasztikát is a karácsonyfa tetején, dejóóóó:DDDDD