banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stork13
    Nem értem ezt a medium OP mizériát. Eddig a mediumok egy tier-rel kisebb heavy-nek feleltek meg nagyjából (pölö Panther (tier 8)-Tigris (tier 7)). Ettől függetlenül a matchmaking az adott tier-ű heavy-vel tette párba. Most megérkeztek a tier 9-es csúcs mediumok amik az adott tier-ű heavy-nek felelnek meg kb, de csak itt a tier 9-ben! Ha valaki szopott már annyit, hogy kigrindelte, akkor engedtessék már meg, hogy élvezze ezt.
    Végre van valami ütőképes medium amitől a nagyok is tartanak. Nem sebezhetetlenek, oldalról-hátulról könnyedén sebezhetőek akár egy JT vagy ISU. Sok a lepattanó? Az amcsi T sorozat tornyáról mennyi pattan le, miközben vigyorogva mészárolja az ellent? Tölts HE-t és nem pattan le.
    Minden nézőpont kérdése, én örülök neki, hogy lettek és ilyenek lettek.
    Persze elfogult vagyok, mert nincs nagy heavy-m, de még nincs egyik tier 9-es medium-om sem, de lesz... :D