418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
na nekem ez újdonság
us-tech-tree-changes-and-improvements -
lammaer #16827 Na, majd keressük egymást, szokás szerint 21 után leszek... -
lammaer #16826 Én is erre gondolok, platoonban TSen lehet igazán észrevenni, hogy virul a fejem hogy 40%-ról elkaptam egy magas tierűt, mire közli a mellettem lebzselő zojjektes kolléga hogy ő is lőtte ám és szemét kill stealer vagyok :)
Nem 1x, nem 2x van ilyen egy nap, pedig ez csak két ember... mi van csapat többi részével olyankor, akikről nem is tudunk hogy mit és mikor lőnek... :)
Szóval nagyon sanszos hogy egyidőben több skuló csapott bele, és az utolsó kapj a killt ráadásul azt hiszi mekkora mákja volt.
Persze vmiféle engine bug azért még lehet, de mondom, platoonos tapasztalat alapján semmi mágia nincs benne. -
Wlanseraf #16825 De legalább nem hajóagyú van rajta:D -
este jövök én is, van egy jó t44-em, mehetnénk együtt, úgyis húznom kell a t-54 hez :-) -
Igen. Én is meglepődtem hogy közepes lesz. -
Wlanseraf #16822 Erről van szó? -
zoltang #16821 Centurion Mk1: (2. vh. vége)
Hosszú ágyú 76,2mm-es (17fontos)
Elöl: test=76mm 33fok, torony=152mm 90~fok
Oldal: test=50mm (?fok), torony=133mm 90~fok
Mk3: (1947)
83,4mm (20 fonos)
Elöl: test=118mm 33fok, torony=152mm ~90fok
Oldal: test=51mm (?fok), torony=76mm ~90fok
Tiszta Párduc... -
davidbog #16820 Nagyon remélem hogy nem igaz. Mi a f*szért közepes tank? Ugyanúgy nem illik bele a közepes harckocsikhoz mint az M26 Pershing. Már az is teljesen irreális képet ad a gyors mozgásával és fordulékonyságával a valódi M26-ról.
Ha a Centurion Mk3 lesz a 9-es medium akkor mi lesz a 10-es heavy? Conqueror? Mert azt azért nem kéne. 1955-58-as harckocsi nagyon nem 2. vh-s technikával.
TVelvet: a Centurion Mk3-as 1948-as harckocsi, mint az IS-7. Még beleférne, csak szerintem nem medium tankként. -
zoltang #16819 A vh. végén (április) azt hiszem 6 proto. (20-ből) megindult Németország fele de már nem ért oda a megadás előtt... -
gvarga12 = Deuvox :) -
stork13 #16817 Hát ebből a névből az életbe rá nem jövök. :D -
Szerintem ilyen nincs hogy 1 lövésből kilősz egy is-4et meg hasonlókat. Velem is volt hasonló, de ha jobban megfigyeled egyszerre többen is lövik ugyan abban a pillanatban és nem látod csak a sajátodat, azt hiszed te voltál.. Bár lehet hogy mégis van ilyen és marha nagy bug :) T32-ről ne is beszéljünk... IS-3al oldalról 3x belelőttem, mind lepattant, de ő neki szemből minden betalált és modul sérülések.. Csak néztem, hogy mi van. -
Csak onnan van a megfigyelés, hogy amikor zöld célkeresztnél lőttem csiling, meg riktösék de % nem változik.
Amikor meg piros akkor viszi le a %-ot. -
az már vv2 utáni nem? -
ja az szereny szemelyem volt :)
jottek fel a dombra a szelmalom melle kempinovkan, en meg jol oldalbakerultem es bumm, de meg az is lehet hogy a faraba durrantottam egy embereset es pukk...
en is jol meglepodtem a csapattarsai viszont nem mert pikk pakk elintezett egy T32 T29 meg ki tudja meg mi lott lentrol asszem egy ferdi
szal mak volt, nem is indultam volna el ha nem tolongunk fent annyian hogy nem volt fedezek, agyu meg jol belot minket -
A tier 9-es angol közepes tank valószínűleg a Centurion Mk3 lesz.
51 tonnás MBT... -
HuffnagelSteve #16811 Én Tiger 1-el, 100%-os IS-4-et, 2-3 méterről. A bal hátulját találtam el. Én kértem elnézést :) Ilyenkor szerintem valamit rosszul számol a szerver, esetleg téved és beleszámolja más találatát vagy valami ilyesmi lehet a háttérben. -
stork13 #16810 Mondok erre durvábbat: tegnap este a platoonból egy Tiger oneshootolt egy 100%-os JagdTiger-t hátulról. Csak néztünk, de szerintem a JT is. :)
Szerencsés lövés mindig van. Igaz ritkán... -
szívesen jövök medium, de még szívesebben light csatába én is! PIV-emet nemrég eladtam, de van BT2, PIII, P38, P38H752(f), VK3601, Tigris, TK, és tüzérek is... -
lammaer #16808 Criticallal nem ölöd meg az ellenfelet, plusz a csengettyű hazudik (bugos), mert az esetek többségében akkor sincs critical ha csilingel.
A kurzor szine meg nyilván csak akkor mérvadó, ha nagyon közel vagy az ellenséghez - hiszen a lövedék nem feltétlenül oda csapódik be ahova a célkereszt mutat, hanem a körülötte lévő körön belül bárhova.
Szóval, amikor az egész tank belefér a körbe, hiába keresed meg azt a pixelt ahol zöldre vált, gyak a tank bármely pontját eltalálhatod.
Továbbá: a szinezés tudtommal nem veszi figyelembe a lepattanást illetőleg a penetrationon belüli variációt (ami ugye lehet több vagy kevesebb 20%al, mert átlagos pent adnak meg az ágyúknál). Tehát lehet högy éppen még zöld, de mivel az adott mondjuk lehet -20% pe is, egyszerűen nem viszi át. -
lammaer #16807 Nekem nem volt ilyen problémám a Tier7-8-as járgányokkal.
Sokat toltam tegnap pl T44-el, hol felső harmadban, hol középen hol alul voltam, teljesen véletlenszerűen.
T54-ből hol láttam 6-ot is egy csatában, hol meg egyet se.
Tetszik a medium reneszánsz, szépen lehet őket használni. Ami a legfontosabb, a türelem: elején nem megindulni, hanem megvárni hogy alakul a front, merre hol helyezkedik el az ellenség, merről lő az ellenséges arty, aztán amikor nagyjából megvan hol a leggyengébb az ellen ott áttörni.
Kimondottan szomorú vagyok pl ha nincs az ellenségnél legalább 1 v 2 arty, mert azok szoktak az én killjeim lenni az első körben (ha megtalálom őket, nem mindig jön be persze).
Érdekes módon, jópár térképen középen lehet áttörni, ott szoktak legkevésbé jönni és várni.
Sajnos nem sikerült tegnap partnert találni medium platoonba, 2 medium csúnya rendet tud vágni a hátországban, ha az elején türelmes. Plusz minden második mapom az az el hulluf vagy mi a rák volt, na ott nem jöttem rá hol lehet áttörni (északon és délen nem, mert ott mindig a nagyok jönnek, középen meg lehetetlen, mert azt minden irányból belövik.
-
Régebben itt volt írva, hogy a célkereszt színétől függően, hogy sebez.
Viszont azt vettem észre, hogy ha piros akkor sebez %-ot ha zöld akkor meg critical hit meg ilyenek vannak.
Melyik a jobb? A % sebzés vagy a critical? -
lammaer #16805 Még vmi: a 100%-os árból következően érdemes olyan tankokat megvenni, amit esetleg csak kis időre akarsz kipróbálni. -
lammaer #16804 Heló. Vegyük is át még egyszer, mit érdemes wipe előtt csinálni!
Pl. elkölteni az összes aranyat, free XP-t, pénzt, stb.?
Mire figyeljek?
Köszi
Az alapján ahogy az eddigi egyetlen softwipe történt, a következőt tudom mondani:
- aranyat nem kell elverni, akkoriban a meglévő aranyhoz adtak mindenkinek vagy 5000-et (hogy most mennyit fognak, nem tudni). Persze ha vmire fel tudod használni, csak nyugodtan.
- free XPbe nem érdemes átváltani az aranyat, mivel a wipe ugye ingyen csinál minden XPből free XPt, ergo aranyat elverni erre nem célszerű.
- semmilyen tankot/felszerelést nem eladni. Ha te adod el, az ugye 50% veszteség, wipekor mindent 100% áron adnak vissza. -
GLD és spall liner -
Szerintetek KT-re rammeren kívül milyen equipmentet vegyek még? -
Én meg mindig azon csodálkoztam hogy ilyen tüzekről meg modul sérülésekről irtok, lánc nekem is szokott sérülni, de egyszer lőtték el az ágyúmat kb háromszor motor, de ilyenkor már csak másodperceim vannak szervizeléssel nem kell foglalkoznom TD ágon.
Ebben a játékban is van kritikál de hogy működik pasz. -
HE lövedék :) -
TDantes #16799 Aha...csak ha az előttem lévő mondjuk nyolc tankot nem tudom sebezni, abból nem sok minden jön össze.
Majd a KT-vel megyek felderíteni lassan -
Tegnap is-3al nekem is érdekes csatáim voltak. Volt, hogy a listán hátulról a 4.nek sorolt be... Viszont az ilyen csatákból nagyon sok xp tud összejönni, ha nem lőnek ki. -
Wlanseraf #16797 csak szolok nem PzIV-rő beszélek .. meg az sem oneshot... -
Wlanseraf #16796 igen? az érdekes.. 600hp tigrisnek meg sebez a legjobb agyúja 220-at lol -
TDantes #16795 Már most is ez van. Rengeteg a 9-es médium. És mivel sok a 9-es médium, sok ember, hogy ezt ellensúlyozza 9-10-es nehéz tankkal megy.
Ahogy tegnap írtam, a Királytigrissel szinte véglegesen a csapat második felébe szorultam vissza, annyi magasabb szintű tank van előttem. Így, már semmi élvezet nincs a KT-ben.
Hát vettem én is Vk45-öt. Jó, jó, lehet(ne) vele aratni, ha jó csapat, meg ha szerencsém van. De elég két elbukott csata, és vagy mínusz 30 ezer credit.
Hogy ne bukjak creditet, mehetek egy órán át, PzIII-al és PzIV-el. Csak épp semmi kedvem a kis ,,vackokkal" gyűjtögetni.
Ez pedig a wipe után csak fokozódni fog. -
Miért? IS-el nekem is one shot lennél :) -
Wlanseraf #16793 hmm előbb vicces volt JagdPanzerIV-el voltam full HP-n , jőtt egy Tiger I one shot.. semmi ammorack, semmi modul sérülés, semmit nem mondott, én nem is írt a game, sima oneshot.
Kérdezném én mivel????? még hogy nincsenek cheaterek... -
nekem eddig nem rosszak a tpasztalataitam, igaz cimborámmal platoonabn toljuk, ő is ilyennel van, beállunk vmi védett helyre, egymást is fedezzük oldalról, aki jön azt meg széjjelkapjuk. eddig bevállt. dög lassú, mindig lelövik a lánctalpát, de úgyse mennék vele sehova 
PII-es nevetve kiszedi nálam, ilyen gondom nem volt, igaz előfordult, hogy a P35-öt nem tudtam jól eltalálni, de összességében sok xp-t farmolok vele, amit ügyesen átteszek free xp-be. ez is a célom. -
hátul, oldalt, de ha megtudod kerülni, akkor a lánctalp az elsődleges célpont kb. Mozgás képtelen TD gyakorlatilag egy tereptárgy, semmi több. -
tdket hol érdemes lőni, hol sérülékeny? -
Inkább mit nem érdemes csinálni. Tankot ne nagyon adj el, a többi dolgot visszakapod.
kerla: az az a tank amelyik még a Maus-nál is lassabb ugye? :)
Volt nekem is, kemény 17 km/órára volt képes, és egy Pz. II-est se bírtam vele kilőni, mert egy csomó minden lepattant róla, nekem meg a gépágyúkkal folyamatosan kiszedték az összes modulom, oldalról nem egyszer fel is gyújtottak.