banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lammaer
    Nekem nem volt ilyen problémám a Tier7-8-as járgányokkal.
    Sokat toltam tegnap pl T44-el, hol felső harmadban, hol középen hol alul voltam, teljesen véletlenszerűen.
    T54-ből hol láttam 6-ot is egy csatában, hol meg egyet se.

Tetszik a medium reneszánsz, szépen lehet őket használni. Ami a legfontosabb, a türelem: elején nem megindulni, hanem megvárni hogy alakul a front, merre hol helyezkedik el az ellenség, merről lő az ellenséges arty, aztán amikor nagyjából megvan hol a leggyengébb az ellen ott áttörni.

Kimondottan szomorú vagyok pl ha nincs az ellenségnél legalább 1 v 2 arty, mert azok szoktak az én killjeim lenni az első körben (ha megtalálom őket, nem mindig jön be persze).

Érdekes módon, jópár térképen középen lehet áttörni, ott szoktak legkevésbé jönni és várni.

Sajnos nem sikerült tegnap partnert találni medium platoonba, 2 medium csúnya rendet tud vágni a hátországban, ha az elején türelmes. Plusz minden második mapom az az el hulluf vagy mi a rák volt, na ott nem jöttem rá hol lehet áttörni (északon és délen nem, mert ott mindig a nagyok jönnek, középen meg lehetetlen, mert azt minden irányból belövik.