418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Damage-ért jár az xp, nem ? :) -
lammaer #17112 Köszi, akkor nem rakom fel, nem jó üzlet azonos pennel 50%al több damagéért 3x annyit fizetni... -
lammaer #17111 Mikor volt olyan?
Én csak 1 héttel kezdtem az egész béta indulása után, de akkoriban a Hetzerrel már Tigrisek meg IS3-ak ellen kellett tolni (mert ugye akkormég nem volt balancer, szóval minden ami Tier2 fölött volt ment a levesbe, beérkezési sorrendben). -
Adjunktus #17110 Igen.De azt is hozzátettem,hogy amikor én vagánykodtam vele,akkor még együtt haladt a játékosok zöme.A játék elején még nagyjából azonos tier-ű gépekkel kellett karatézni.Azokban a csatákban horror gép volt!
-
1030 -
lammaer #17108 A Japanther 10.5-ös ágyújába (ami a Ferdinél is van) mennyi az AP lőszer? 1000? -
Jeges is szerette, meg vagyunk vele jópáran akik szeretnek hajtóként feltűnni ... -
Oddball29 #17106 Az oroszok egy teljes Zeiss-gyárat megvettek a 30-as évek elején. Lehet ebbe a kérdéses csodába éppen beleszereltek valami használhatót.
A T-34/85 optikáit egy az egyben fel lehetett cserélni a hosszú csövű Panzer IV-ével (azt kopizták be). -
lammaer #17105 Miért hitted azt, a Stugicát mindenki szereti, itt is sokszor elhangzott hogy pénztermelőnek sem utolsó...
A Hetzert utáljuk, kivéve a.carkey, mert ő Hetzer fan :) -
hivatalos jelentésbe nem tesznek iróniát, és sok helyen azért lehúzás is van. -
spiczi91 #17103 Nekem erősen irónia szaga van a dolgonak, persze lehet csak én látom annak... 

-
HuffnagelSteve #17102 Hogy tele van tetves, büdös sárga szarral ez a játék. Az eszem megáll. -
igen, IGEN!!
Ez az, ezen lepődtem én is megfele!
Tegyük hozzá, hogy 1942-végi '43 eleji állapot, de addigra láthattak már német vasat is, nem?
-
És én még azt hittem sz*r a stug.. -
Victory!
Battle: Murovanka 2011. január 5. 9:31:58
Vehicle: StuG III
Received Experience: 2 940 (doubled for the first battle each day), credits: 37 146
Battle Achievements: Top Gun, Sniper -
weissewolfe #17098 "Optic
The general opinion: the best construction in the world. Incomparable with any existing tanks or any under development."
Hát nem is tudom.... :D -
Milyen proci? Mert az a 3,5v az nagyon soknak hangzik. -
HuffnagelSteve #17096 Az. Mondjuk mi mást vár tőlük az ember? Ruszkik, még ha fehérek is.. -
WaseK #17095 Azt hittem erre azt fogod mondani, hogy a csajt beengeded, Te meg elmész a tankjával furikázni 
Bocs az OFF-ok miatt, elkussolok!
-
Elküldeném, mert tilos itt parkolni tankkal!
-
WaseK #17093 De azért, ha a kis tankjával megérkezne a házad/lakásod elé, majd csengetne, hogy engedd be, nem küldenéd el
-
Találtam azé érdekeset, egy levél: a T34 és KV értékelése az aberdeeni lőtéren dolgozó mérnököktől. A weboldalon több régi dokumentum van, angolra fordítva is. Mindjárt a link, de számomra van benne egy meglepő vélemény!!
ÍME! -
én is csak 150et kaptam :( -
Na ez szemétség.
Kb. hasonló logikával számoltam én is, és filóztam, hogy belépjek-e 6 körül, amikor a gyerek beszart és tisztába kellett tenni, de koromsötét volt, így inkább feltettem a kávét és addig tököltem, míg kiment a fejemből, hogy ezt a logikát kövessem. :( -
Pest utcáin azért szebbet is látni élőbe, ráadásul photoshop mentes, csak a "maszk" sok rajtuk!
-
WaseK #17088 Ha még szeretnéd nézni a tankot, akkor kattints ide, ide, ide, ide, és ide.
De, ha a csaj érdekel, akkor inkább ezt ajánlom
-
HuffnagelSteve #17087 lol
Aki a 7-órás leállás előtt belépett az 500-at kapott. Aki utána az 150-et.
Aki meg mondjuk 3 napja nem lépett be az nem 500+500+150-et kapott hanem 150+150+150-et
Neveccséges! -
HuffnagelSteve #17086 Na akkor erre varrjál gombot :D
Ezek a fehér ruszkik még mindig be vannak baszva.
Financial transaction.
Date: 2011. január 5. 8:31:08
Gold received: 450 -
Én reggel 5kor még 500at nyertem...
-
Megvettem az új video karimat, viszont jól megszívtam. A játék alig játszható mert egy gémalatt kb összvissz játékidő 10%-ban 0 fps-em van :p, már tudom hogy mi miatt, az új video karinak 1gigás ramja van és a CPU-m 100%on jár, gyakorlatilag csak akkor van 0 fps felett ha a procihasználat lemegy 100% alá. Ezt sikerült javítanom tuningolással, (már csak kb félpercenként történik meg) az alap 200mhz-et 234-re de ehez már kellett CPU core-feszültséget emeljek 3.5-ről 4.0-ra. Most jön a gondom hogy 235mhz-en már nem stabil hiába emeltem már a CPU Vcore-t 4.250-re, nem segít. Kérdés: meddig biztonságos emelni a cpu core-feszültséget, illetve érdemes e? (az alap 3.5V) -
Ohh, már csak 150 aranyat kaptam :( -
-
lammaer #17081 Sielni akarok... SIELNI AKAROK! -
Hogy mik vannak az asszonyt ezzel viszem át az új ház küszöbén :)
És akik még nem akarnak nősülni csak síelni
forrás
http://www.tanks-alot.co.uk/tank_limo_hire.htm -
a soksok Ferdis zsinórban vesztett kör után :D
-
Kösz mindenkinek a megfejtést.
Annó
Nagyapám mesélt róla mikor a Don-kanyar felé "kirándultak" és az vendégszerető oroszok ilyennel fogatták őket annyi mázlijuk volt, hogy pont besétáltak egy pajta mögé és akkor csapott be, ki kukucskáltak és a pajtának már csak az az egy fala állt és ekkor mondta, hogy csimm-bumm ágyúval lőttek oda. Megkérdeztem az meg milyen azt mondta az olyan hogy először a becsapódást hallod és úttanná a lövést.
Ehhez még hozzá kell tenni jó pár évvel később amikor halottam a 88-rol eszembe jutott a történet egy darabig azt hittem biztos ez volt, de ügye mi a másikokat lőttük ebből kifolyólag nem igazán lehetett így újból keresgéltem, de magyar oldalakon nem akadtam a nyomára pár éve Roncskutatok honlapján is rá kérdeztem, de nem született megfejtés.
Köszönöm nektek gyors megnéztem róla pár videót.
Egy idézet a böngészővel csak eddig jutottam
"Loyowai tűzkeresztség napja.
Sűrű erdő fenyőfái között megkásásodott mély hóban, még félhomályban bukdácsolunk alá a meredélyes lejtőn. Megszólalnak hegyi tarackjaink és aknavetőink. Pokoli zajjal csapnak le az ellenségtől megszállt völgybe, amíg mi a falura zúdulunk. Aztán hirtelen elhallgatnak rakétajelzésünkre. Már lent vagyunk a falu szélén. Géppuskatűz és csimbum (orosz gyalogsági ágyú) tüze fogad. Körülöttünk az erdő alján égő faházak ropognak, s a lángoló istállókban halálra rémült barmok bőgnek."
http://archivum.szabadsag.ro/lap.php?datum=20060105 -
Akkor jó .
Nem hagyok ki semmit ha nem olvasok vissza . -
Csak a szokásos német vs. szovjet tankok vita :D -
140 új üzenet .. bármi érdemleges infó ? No arti patch ? -
Oddball29 #17074 Az orosz technikát lenézők nyugodtan csekkolják a korabeli tábori tüzérségüket. Lövegkonstrukciót tekintve világszínvonal. A németek a saját lőszer-űrméretre újrahuzagolt Zis-3-asokkal mészárlást rendeztek Észak-Afrikában az angolszász harckocsik között. A Zis2-től még a Tigrisek is tartottak.