A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Kösz mindenkinek a megfejtést.
Annó
Nagyapám mesélt róla mikor a Don-kanyar felé "kirándultak" és az vendégszerető oroszok ilyennel fogatták őket annyi mázlijuk volt, hogy pont besétáltak egy pajta mögé és akkor csapott be, ki kukucskáltak és a pajtának már csak az az egy fala állt és ekkor mondta, hogy csimm-bumm ágyúval lőttek oda. Megkérdeztem az meg milyen azt mondta az olyan hogy először a becsapódást hallod és úttanná a lövést.
Ehhez még hozzá kell tenni jó pár évvel később amikor halottam a 88-rol eszembe jutott a történet egy darabig azt hittem biztos ez volt, de ügye mi a másikokat lőttük ebből kifolyólag nem igazán lehetett így újból keresgéltem, de magyar oldalakon nem akadtam a nyomára pár éve Roncskutatok honlapján is rá kérdeztem, de nem született megfejtés.
Köszönöm nektek gyors megnéztem róla pár videót.
Egy idézet a böngészővel csak eddig jutottam
"Loyowai tűzkeresztség napja.
Sűrű erdő fenyőfái között megkásásodott mély hóban, még félhomályban bukdácsolunk alá a meredélyes lejtőn. Megszólalnak hegyi tarackjaink és aknavetőink. Pokoli zajjal csapnak le az ellenségtől megszállt völgybe, amíg mi a falura zúdulunk. Aztán hirtelen elhallgatnak rakétajelzésünkre. Már lent vagyunk a falu szélén. Géppuskatűz és csimbum (orosz gyalogsági ágyú) tüze fogad. Körülöttünk az erdő alján égő faházak ropognak, s a lángoló istállókban halálra rémült barmok bőgnek."
http://archivum.szabadsag.ro/lap.php?datum=20060105