418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #17193 na jó, de ahhoz, hogy ezt felfogd legalább 3 hete kell játszani, sok is4-7, pzIV-t34-85 pilóta még nem játszik ennyi ideje, vagy azt hiszik passziánszoznak :-) -
lammaer #17192 Ez mindkét oldalról fárasztó szokott lenni - ha te vagy a heavy, az tényleg kiborító ha vannak mozgékony és feláldozható alacsony tankok, és azok inkább bújnak a zászlónál egy bokorban de nem mennek legalább egy elől lévő bokorba.
Nem fogják fel, hogy ezzel konkrétan SEMMIT nem segitenek - hiszen nem deritenek fel, és az ágyújukkal meg semmit sem érnek (mig ha egy heavy lő a bokorból, annak van érezhető hatása).
Ugyanez persze visszafele is igaz, a zászlónál kempelő heavynek hiába deritek fel a másik oldalon valamit, a távolság miatt (egykét pálya kivételével) úgyse tud rálőni.
Szóval ha én vagyok sout leoban, többnyire a támadó heavyik ELŐTT szoktam KIS távolságra haladni. Bokorról bokorra, hogy tovább tudjam mutatni a célpontokat. -
OFF
Régen voltak frankó láma oldalak, de most csak videót találtam
http://www.youtube.com/watch?v=08BRy0MoIA8&feature=related
,de ezek az orosz rajz filmek sem rosszak
http://www.youtube.com/watch?v=H7HV6Zu1Mtc&feature=channel -
DarkBlade #17190 Működik a magyarosítással is.
Azon játszok én is.
-
okés köszi :) -
Velem is előfordult, hogy a tier4-es tank ordibált velem, hogy miért nem scoutolok neki.... Ilyenkor megy el a kedvem a játéktól. Ma sikeresen 3x egymás után belém lőtt az m6-os és mind 3x az ágyumat találta el..na én meguntam és kilőttem a picsába.. Huh de ideges voltam. -
lammaer #17187 Igazából bármilyen alacsony tierű mozgékony light/medium tank betölthet scout szerepet.
Nagyjából a tornasor alja szokott scoutnként viselkedni, vicces amikor IS3-ban rám hárul ez a nemes feladat :)
Usa ágon érdekes, mert nyilván a T26 nem scout - az a medium ág. Lényegében Tier5-ig mindkét ág (medium és a heavy) is light/medium tankokkal van megrakva, szóval azok mind használhatóak scout szerepkörbe.
-
HuffnagelSteve #17186 Kretén -
Biztos anyuci apuci kicsit odaengedte ovi után gépezni. -
lammaer #17184 "Banner alatt FAQ"
Te meg ezen mit nem tudsz felfogni? -
lammaer #17183 Minek kell az ilyennek segiteni, komolyan... ezért maradnak az emberek gyopár szellemi szinten, mert a szájukba rágnak mindent. 2 perc alatt megkapta a kicseszett válaszát, de baszik rányomni a linkre, de irni tud 3 hozzászólást hogy valaki aggyon má, valaki aggyon má.
Az ilyen játsszon pasziánszt.
-
AZ EU/USA szerver zárt béta szerver csak meghívóval lehet rajta játszani, de a meghívót nem a játékosok küldik hanem a fejlesztők.
http://game.worldoftanks.com/registration/cbt/
Van még az Orosz szerver ez nyitott azaz regisztrálsz és játszol
http://game.worldoftanks.ru/registration/
Az orosz játék működik az angol verzió szöveg állományával. -
spiczi91 #17181 
-
lammaer, ami oldalon az M26 oldala a scout? -
SZU #17179 Ha így kéred akkor küldök! Csak küldj lécci üzit Ide! -
GoodWarrior #17178 VALAKI KÜLDENE MEGHÍVÓT?????
-
Az orosz szeroval van valami várni kell a csatákra ott molyol egy csomót
74.340 játékos tenne be neki -
SZU #17176 Vagy csak máshogyan priorizál amikor költenie kell.
Vannak olyanok, akik szeretnek játszani, de fölöslegesen nem akarnak költeni a gépre.
Optimális esetben amíg el nem füstöl a procija és még elfogadhatóan élvezi a játékokat, minek vegyen egy másikat. Ha megveszi, akkor mit csináljon az előző még el nem füstölt, de már szinte értéktelen CPUval? =) -
GoodWarrior #17175 walaki küldene meghívót lécci má -
yossarianHUN #17174 nem, sem a spall linert, sem a rammert és a többit nem lehet átrakni és mivel nem olcsó mulatság jól gondold meg melyik tankodra veszel belőle -
lammaer #17173 Banner alatt FAQ, kis denevér barátom. -
GoodWarrior #17172 kérdés: walaki küldene invite códot PLS.
-
Azt hiszem te élvezed a lehető legkevesebb fps-sel történő játékot . -
Ha kiégetem a procit akkor majd érdekel :)
Alaplap: GA-M720-US3 2009.okt.9-én vettem mert az előző abit KN9-Ultra szemét módon nyírta kifele a winyóimat. (nem tápegységhiba,én is azt hittem elsőnek, ha kell valakinek olcsón eladó-szivatásnak ideális)
Amúgy csak fentébb húztam a core feszültséget és nyertem pár mhz-et így már minden ok, már csak ágyúnál jön elő ha a térkép másik felébe váltok a 0-fps/100%CPU jelenség) -
Csak azokat tudod átpakolni, amiknél nincs egy kis lakat piktogramja. -
lammaer #17168 Maniac, én egy kicsit más véleménnyel vagyok azzal kapcsolatban, hogy is kell scoutolni anapság egy PZIII-al. Leirtam a FAQ-ban a banner alatt a "Mit csináljak a kis tankommal a nagy monstrumok között?" alcimnél... -
Semmi gond, általában csak read only üzemmódban vagyok.
Most még játszani se nagyon van időm és január végéig nem is lesz. :( -
CPU limites a játék nagyon, 8800asom 20-30%ban kihasználva míg az én 3800+ x2 -m 100-100%on pörög. -
Kösz a tippet. Megpróbálok cserkészkedni az ellen bázisán. -
exoterm #17164 Valszeg cpu limit miatt szaggat a cucc. Az a 3800+ nagyon nudli manapság... -
Én hamarosan eladom a core 2 duo-s cuccom, nem érdekel esetleg ? -
Egy alaplapot is mondjal hozza pls :) -
sorry a kései válaszhoz, nem volt 1 perc nyugtom se a vállatatnál ma :p
Szal AMD Athlon(tm)64 3800+ (2.4Ghz) a procim, ami most perrpill 2.81Ghz-en stabil de nem merem továbbhúzni,pedig kéne még pár mhz hogy sose álljon meg a game.. Jah és tényleg rosszul mondtam a V-ot, szal 1.35 az alap most 1.4-en van. Az 1.425V-ra emelés nem segít 1 mhz-et se. -
Megnyugodtam emberek élnek a föld másik szegletében is ott is elgurul néha a pirula
-
Ha megveszek mondjuk egy Spall linert a PzIV-re azt át tudom tenni a VK3601-re, ha azzal akarok menni vagy külön mindkettőre meg kell vennem? -
spiczi91 #17158 Jön az anélkül, ezért írtam oda hogy várjon is. :) Persze akkor már nem elég csak berohanni, hanem figyelni kell, hogy bejusson az artykhoz, mert csak az ad akkor már rendes XP-t. De nem olyan lehetetlen dolog, mint azt sokan régebben beállították. -
hozzátéve, hogy a sok szép xp igazán csak fejlesztett rádióval és közel 100%-os radio operatorral jön
-
Max hp-val megúsztam úgy, hogy az is7 lövedéke lepattant :) -
Ninju #17155 Ezt valaki lenne olyan jó és letöltené egyben?
Nem tudok vele most szöszölni, mert melózok. :( -
spiczi91 #17154 50es ágyú és hajrá, azzal még olyanokhoz kerülsz, akiket simán tudsz lőni. Viszont előre szólok, még mielőtt majd jön a capslockos üvöltözős hozzászólás, hogy a pz 3 scout tank lesz, vagyis a csaták nagy részében előre kellesz padlógázzal sprintelned az ellenfél bázisára, így majd sok szépo XP-t gyűjtesz, és így majd hamar meglesz a pz4. Ha artyval találkozod azt ne sajnáld, másara majd ne nagyon lőjj vele, fölösleges. :D Persze ezt is lehet okosabban csinálni, pl. vársz egy kicsit indulás előtt, míg átjönnek az ellen scoutjai, ezeket ellövöd, stb. Csak így meg lehet nem marad neked felderítenivaló, a csapatnak ugyan tudsz segíteni, de xp-ét bizony nem kapsz.