A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lammaer #17192 Ez mindkét oldalról fárasztó szokott lenni - ha te vagy a heavy, az tényleg kiborító ha vannak mozgékony és feláldozható alacsony tankok, és azok inkább bújnak a zászlónál egy bokorban de nem mennek legalább egy elől lévő bokorba.
Nem fogják fel, hogy ezzel konkrétan SEMMIT nem segitenek - hiszen nem deritenek fel, és az ágyújukkal meg semmit sem érnek (mig ha egy heavy lő a bokorból, annak van érezhető hatása).
Ugyanez persze visszafele is igaz, a zászlónál kempelő heavynek hiába deritek fel a másik oldalon valamit, a távolság miatt (egykét pálya kivételével) úgyse tud rálőni.
Szóval ha én vagyok sout leoban, többnyire a támadó heavyik ELŐTT szoktam KIS távolságra haladni. Bokorról bokorra, hogy tovább tudjam mutatni a célpontokat.