418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Jeffjohnson
    Ezen már mi is poénkodtunk de ismerve a magyar community lojalitását 10 másodperc alatt jelentenék Overlordnak ,hogy mi van benne így semmi poénnak nincs helye. A szöveg teljesen megfelel az angol szövegnek a hibák amik vannak benne a lentebb említett exceles fordítás miatt vannak de mind javítva lesz egészen addig amíg mindenki nem elégedett vele.
  • lammaer
    EULÁ-t forditani nem egyszerű, földi halandók számára (mint pl én, aki 10 éve dolgozom angol/amerikai cégeknek, tehát eléggé használom az angolt) nem lehetséges.

Melóhelyen is, amikor EULA forditásról van szó, egyből mindenki eldobja a tollat, mert oda jogász féleségek kellenek.

Ha a WOT ezt nem oldja meg, akkor ennyi, nem lesz magyar eula és ezért magyar forditás sem. Ezt nekik KELL megcsinálni, nem adhatják ki lelkes amatőrök kezébe.

Mert én pl kapásból beleirnék olyanokat, hogy "a cég vállalja, hogy teljes körű anyagi felelősséggel tartozik a játékosok szellemi, fizikai és egyéb sérüléseiért (pl inhüvelygyulladás). Vitás kérdések esetén a játékos tartózkodási helyéhez legközelebbi táblabíróság jogosult a döntésben".
  • Tono34
    Klingon álcázót ki kell kapcsolni lövés előtt ha jó emlékszem :)
  • Jeffjohnson
    Sajna ez van nem tudok vele mit csinálni. Még azok sem adnak bele mindent akik jelentkeztek a fordításra (tisztelet a kivételnek) így kb. 70-80%áért a fordításnak én vagyok a "felelős" és mivel hülye excel táblázatban kellett fordítani így a végeredmény csöppet sem lehet majd bugmentesnek nevezni de biztos lesz aki majd minderre felhívja a figyelmem :).
  • LSSAHPAUL
    Jaja így van, viszont az az újratöltés kemény, alig birom megszokni s51 után, azt hiszem hogy még ráérek tökölni erre meg már bevan töltve. Egyébként csak lánctalpat lehet benne fejleszteni, a többi cucc mind az s51-é.. ráadásul nincs olyan aranyos pinokkiós megjelenése :)
  • Wlanseraf
    azt is imádom hogy egy irányba nézek szépen oda jön egy TD szembe kilő, de természetesen meg sem látom :D én állok , ő mozog és megáll szépen lő de bekapcsolta a Klingon álcázót és kilő kurva röhejes, ezt is beraknám a programba nekik... 3 variácionak hogy ne unják magukat lenne két ISU-152 a pályán mindig Klingon álcázóval csak atom villanásra vállnak láthatóva hogy a kurva anyjukat....
  • LeonSilver
    Én is. Ma olyan kreténekkel játszottam, hogy erősen legondolkodtam az uninstall-on. Isten bizony mondom, hogy ennyi retardált fosbojlert még életemben nem láttam mint ma. És igen, káromkodtam. Magyarol és leszarom ha valakinek nem tetszik. ;)
  • Wlanseraf
    jó ezt vegyítve:D
  • SuLtAN17
    Én meg Tier 8-9 heavy vs Tier 6-7 artyt és napi 16 órát :)))
  • Wlanseraf
    Semmmi mást nem csinálnék a buzeráns fejlesztőkkel mint egész nap Kv vs TK vagy IS4-et játszatnék velük.... mindjárt lenne balance....
  • szabii98
    :D 2-t találhatsz xD
  • Me0w
    En megertelek :)
  • Tono34
    Nem mentem el a komment mellett. Ha tudnék segítenék, de sajnos nincsen olyan angol tudásom.
  • SuLtAN17
    De én voltam mondtam, hogy vállalom ez éppen egy 10. egyhitelés után jött ki belőlem kövezzen meg az, aki játszik magas tierű heavyvel és őt is agyon ütik állandóan és nem lesz halál ideges tőle :)
  • WaseK
    Vajon fejlesztő barátaink ellenőriztetik ezt egy magyarul beszélő valakivel?
    Csak mert mi van, ha bemásolod oda a háború és béke magyar fordításának egy részét, persze elrejtve benne pár helyen a nem fordítható, vagy egyértelmű angol szavakat és odaadni nekik :D
  • Forolto
    Ugye ez nem te voltál????

• SuLtAN17
    És itt most nem arról van szó, hogy egy rossz kör után (tehát mikor egy-két hitel egy magas tierű arty) -20 esetleg -30 ezer credit mert nem érdekel az egy kör Shermannal vagy Kv-val, itt arról van szó hogy totálisan elveszi az ember kedvét, az aki magas tierű artyval játszik és ezt nyugodtan magára veheti mindenki, aki nyomja vele keményen.
  • Forolto
    Látod Jeff,mindenki várja a magyaritást,kérdezik piszkosul de nem tesznek semmit és simán elmennek az emberek a kommented mellett!

Én segitenék,ha tudnék,de szerintem egy ilyen szakszöveget,mint az EULA már lehet egy pontosabb fordítást igényel.
  • SuLtAN17
    Azért, az úgy vicc, ha 3 magas tier (6-7) arty van ellenem nem merek megmozdulni, ha pedig mégis akkor esélyem sincs. Is 4-el általában top vagyok de legrosszabb esetben is top 3, és egyszerűen nem állnak le rólam az artyk. Pl.: Tegnap egyhitelt 1790 hpről egy bus, akkor szoktam caps lockal anyázni vállalom, mert ez nevetséges. Minimum egy 50%-os damage nerf kellene a high tier artyknak mert ez így nem játszható semmilyen körülmények között (kivéve a városi pályák talán). És hiába okoskodnak hogy learn 2 hide, learn 2 play with heavy etc... nem és nem és nem lehet így játszani egész egyszerűen totálisan kiábrándulok ilyenkor....
  • lammaer
    Leoval szoktam menni pár kört minden nap, van még benne némi fun, de csak a sebességre alapozva valóban olyan hogy első lövés lánc, második lövés halál.

Ezt a másik oldalról is tapasztalom, még a közelben keresztbe döngető leót is könnyű elkapni manuális célzással. Ha pedig velem szembe vagy tőlem elfele megy, elég csak egy jobb klikk rá, aztán ha ráált a célkereszt akkor egy bal. Pápá leo.

A sebesség már nem véd, ezt kell nagyon megtanulni. A dombok, a házak, a bokrok - azok védenek csak.
  • maniac78
    Olvastam, de mindig ágyútöltelék vagyok, így meg lassan halad az XP, hogy meglegyen a 75-ös.
  • lammaer
    Nem vagy nyomi, csodák nem lesznek de azért lehet élvezetesebbé tenni a bulit némileg - csak ismételni tudom magam, please read the FAQ (ha már olvastad akkor tárgytalan:) )
  • maniac78
    Hát bakker biztosn nyomi vagyok ehhez, de a fejem a falba verném amikor valami marha betesz egy retkes PzIII 50mm-es ágyúval, 3 Jagdpanther, 2 Tiger, féltucat arty meg 2 nem tudom milyen nehéz tank közé!
    Azon kívűl, hogy vigyorogva nézem amint cafatokra lőnek.

Próbáltam scout lenni, de egyből lelőtték a lánctalpam. Szóval nem vagyok ideges.
  • Tono34
    Jött vmi kis frissítés, de magyar az még nincsen benne.
  • Eagle16
    Nem valószínű, Overlord azt írta hogy ennyi volt az SPG nerf, csökkentették a 203mm-es ágyú robbanási körét és ennyi. A Tier 8-as szovjet SPG valószínűleg csak HP-ban lesz jobb, esetleg nagyobb szögben mozog majd az ágyúja, gyorsabban tölt újra stb., a német E szériás meg passz, talán lesz rajta egy még nagyobb ágyú.
  • Cukii
    Szerintem, ha bekerülnek a tier8-as tüzérek is, akkor a Su-14en és S-51en nem lesz elérhető a 203milis ágyú, elvégre a valóságban is a Su-14en csak 152milist használtak, U-30 és BR-2 verziókat.
  • spiczi91
    A busz, a pinokkió és az ojjektum ugyanazt a 203ast kapja ugye?

Amúgy az orosz vonal egyértelműen erősebb a másik kettőnél, a pontossága miatt. Pontatlannak csak a fenti 3 152es ágyúját nevezném, hülyét kaptam míg a busszal összekapartam 50000 XPt a fejlesztésekre. :)
  • LSSAHPAUL
    Orosz vonalon gondolkozok az s51 miatt, (tegnap is volt dupla találatom), de mivel nem volt soha más ágyúm ezért lecsekkolom az egész ágat összehasonlítva a német és amcsival. Egyébként az s51se túl nagy :) a buszhoz képest, viszont csípem, amolyan fenyítő jármű ha befordulok ő kifordít :)
  • DummyBoy
    Mióta megvan az M41, azótta a Hummelt csak FreeXP-zni használom ... de nem szeretem ...

Fegyverzetük hasonló, Hummel mozgékonyabb (Ez a legnagyobb hátránya is egyben) M41-nek nagyobb a végsebessége.

A legfontosabb: Az M41 szöge amiben tüzelni tud, minimum 2x akkora mint a Hummelé, ergó sokkal nagyobb teret lehet figyelni, anélkül, hogy a testnek mozogni kellene ... Valamint a test lasabban fordul ... emiatt a kör is kevésbé ugrik szét, gyorsabban lehet vele célozni, és könnyebben követni a célt. (A Hummelnek pont azért ugrik akkorára szét a célköre, mert gyorsan fordul ... )

És a végére: kb: harmadakkora, nem olyan könnyű eltalálni.

Legnagyobb hátrány: Az M37 sem valami hűdeszuper találmány, de még használható lenne ... Viszont a Priest valami förmedvény ... Mire végiggrindeli az ember, addigra egy életre megutálja a dolgot :(
  • spiczi91
    Kötve hiszem, hogy ezt így akarták harcba vetni, lehet hogy van rendes változata is. Amúgy a Bt-2t lehetett vezetni lánc nélkül is.
  • Renegade
    sikerült leoval egy topgun, meg volt a móka faktora a matchbox mészárlásnak :-)

valaki be is írta, hogy waffen ss in action, im love it :-)
  • davidbog
    A T34 elég érdekes, szerintem a 120 mm-esig használhatatlan a VK4502 és az IS-4-hez képest. Véleményem szerint a T34 nem elsővonalbeli gép, csak akkor ha más nincs. A test páncélzata gyenge. Pár napja haverommal kis híján szétkaptunk egy T34-est Ruinbergen. Haveromnak IS volt 100 mm-essel, nekem VK3002 7,5 cm-essel. Csak egy időben érkező T-44 és a pályába beépített tankcsapdák mentették meg a T34-est.

Szerintem nem olyan kevés a lövegválaszték, csak kicsit kisebb az átütőerejük, ez tier 9-es gépen már észrevehetőbb. Tier 9 esetén mindig van legalább egy tier 9-es az ellenfélnél is, ahhoz szemből már kevés lehet a 105 mm-es. A 105 mm-es nagy előnye hogy tier 9-es szintű ágyú létére már tier 7-es gépbe is beépíthető és elég jó a tűzgyorsasága is.
  • Jeffjohnson
    Sziasztok! Már nem sok van hátra ,hogy a magyar zászlóra is rá lehessen kattintani a launcherben ("hivatalos" magyarítás). Viszont az EULA fordításával vannak nehézségek. Aki tudna ebben segíteni nekem az írjon rám priviben.
  • f24sg
    Nézegettem a Preliminary French Tree-t. Kerestem képeket a tankokról és pl. itt a Lorraine 40t, high tier medium tank -->kép És hogy ezen gumiabroncsok vannak, ezen nagyot röhögtem! Majd kipukkasztod a kerekét, vagy mi?
  • spiczi91
    a su26 se rossz, picit gyengébb, de abba legalább lőszert raknak :D
  • XenHai
    A su5-öt én is nagyon szerettem de az előtte lévő is király!
  • spiczi91
    Tier4hez: Grille /%+", Su5 jó, Priest nagyon /%+". Tier5nél hasonló, Hummel /%+", Su8 nagyon jó, M41em még nem volt. :)
  • LSSAHPAUL
    Én így fokok gazdálkodni wipe után :)
    Van kb 2milla xp és 10milla creditem
    az a célom hogy saját magam meggyőződjek arról hogy melyik arti ág (nemzet) vállasszam majd az éles játékban, ergo egyszerre megkell venni mindig a 3 nemzet azonos tierü ágyúját, és egymás után játszani kell velük nem is keveset.
    Tier2: ágyúkat megvenni és saját maguk összeszedik az xpét az elit státuszhoz, ennyi elég is lesz tesztelni őket.
    Tier3: ugyaz mint t2
    Tier4,5,6: Itt freexp-ből mindent kifejleszteni kivéve a köv artit. Legénységet érdemes 75%-al megvenni.
    Tier7: itt már csak teszt van, poénkodás 1 lőszerrel hánytankot lehet egyszerre kilőni stb.
    Mivel ez 6x3 18 slot sajnos elkell adni párat (a legszarabbakat)
  • lammaer
    Aki úgy gondolta hogy az orosz T-34-en 105ös ágyú van, azt 10 kör loltraktorozásra itélem, platoonban egy IS7-el.

Amúgy a név nem ugyanaz: T-34 vs T34 :)

Arra kell figyelni, semelyik (!!) US jármű nevében nincs kötőjel a betűk és számok közt, mig az oroszoknál mindig van :)

De igazad van, elég frusztráló, főleg amikor csata közben irkálja vki hogy jön egy T34, rettegve célzok oda majd megjelenik egy orosz T-34-es :)
  • Me0w
    Mea culpa, en is kevertem az orosz verzioval.