418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Eagle16
    A német motorok is gyengébbek voltak, de nem is ez a lényeg.

A T-54-esnek a kicsivel gyengébb ágyúján kívül semmi hátránya nincs a másik két Tier 9-essel szemben és ez így nem balansz...

Ráadásul a motorja is fele akkora eséllyel gyullad ki, mert persze ezt is rendesen lemodellezték.
  • WaseK
    Válasz itt.
    620 és 680
  • [NST]Cifu
    T-54 játékosok (vagy aki játékközelben van):
    A játékon belül a T-54 alap motorja (V-2-54) tényleg 620 lóerős? A V-55U pedig 680? Mert a Tankopedia-n ennyit írnak, de a valóságban mindkettő pont 100 lóerővel gyengébb volt.
  • weissewolfe
    De érdekes módon,ha nekem lőnek ki modult,vagy a legénység valamelyik tagját,mindig levisz a HP-ból is.
    Amúgy meg elmehetnek a mocskos bolsevik k.anyjukba!Szőnyegbombázást nekik!
  • XenHai
    Ezek után játszom fele a franc....
  • Forolto
    Ez sajna nem vicc,hanem üzletpolitika.

A sok orosz előfizető,akik már valós pénzt ölnek a játékba,nem ugy mint mi szóval azok nem hiszem,hogy amerikai vagy német tankban feszítenek.
    Meg is értem.

Ha lenne egy magyar fejlesztő és magyar tankokat rakna bele a játékba,te is szívesebben mennél magyar cuccal,hogy megmutasd,mi vagyunk a profik.Mi még ingyenélők vagyuk a játékban és most írom,hogy azt is el tudom képzelni a jővőben,hogy az EU szerverekre más beállítást fognak használni a későbbiekben!Amerikai szerón az amcsi tank lesz a menő,itt nálunk majd esetleg a német,angol francia.
  • XenHai
    Ez valami vicc ??
    Mert ha nem akkor el mehetnek a jó édes .......
  • Renegade
    naaaa, végre, hivatalasonon is eszkalálódott a probléma, helyes-helyes

ami kicsitt meglepett a fejlesztők részéről az a csajos hiszti (read only mod jutalmak kiosztása)
    Továbbra sem az a baj, hogy uram, bocsás "kicsit" táposabb a hazai ág, hanem, ahogy ezt kezelik

Mégis mit hittek, hogy csak ideológiáktól mentes emberek akarnak játszani (értsd: adott tierből a táposabbat választják minden esetben)? Vagy esetleg, hogy a "némettankbuzik" mind hülyék és nem fogják észre venni?
  • [NST]Cifu
    Nem beszélve arról, hogy a T-54-esbe belerakták a T-55AM / T-62M harckocsikba 1983-ban használt V-55U motort. Hogy a hatás garantált legyen, a valóságos 620 lóerő helyett 680 lóerős változatban.
  • a.carkey
    Akkor Hetzer. Csak mire odaér vele az ember ... :D
  • a.carkey
    Off.

Tegnap pont Dumaszínházban voltam, és Hatházinak volt egy jó kis tízpercese arról, amikor három nyelvet egyuáltalán nem beszélő (Hatházi, Aranyosi - a tankbuzi -, és még egy valaki) elmentek a Bovington Tank Museum-ba. Szakadtam a röhögéstől. Annyira témába vágott (hisz nap mint nap leülök ide játszani), hogy az már fájt. :)

On.
  • Eagle16
    0.29 (leo.) vs. 0.44 (A-20)

Igaz hogy a Leo kisebb, de hát mit érdekli az őket.
  • a.carkey
    Amúgy, ezek szerint nem bugos az álcázás, a tüzelő bokrok, max. csak kicsit a belorusszok maguk irányába (ruszki) kedveztek. Az amerikai playerek miatt a US tankok is erősek, a németek meg tankbuzik, így azoknak meg úgyis mindegy, mert úgyis a saját oldalukat választják majd, és nekik minden jó. :)
  • Ulvar
    Modul sérülésnek hívják, vagy kilőtted az egyik kezelő személyt.
  • a.carkey
    A leot nem látom, de gondolom szarabb, mint az A20. Akkor a Hetzer a legjobban eltűntethető "tank"? Hehe. :)
  • [NST]Cifu
    Yupp.
  • a.carkey
    Minél magasabb, annál jobb, ugye?
  • TDantes
    Továbbá: a T1-nek is disznó mód pofátlan a láthatósága. Az olyan mint egy családi ház lánctalpakon! De, sokkal jobban eltűnik mint a Tigris. (arról nem is szólva, hogy a bazi nagy tornyú T29, ugyan hogy a fenébe álcázza magát?!)

Na és a KV? A KV-nál is ilyen jók az értékek? Annál a tanknál ami kapott egy rohadt nagy tornyot, amit szerintem tíz kilométerről is látni kéne!

Mert hogy a Maus nem tud elbújni, az egy dolog. De a KT, vagy as Tiger? Méretre akkorák mint az ellenfeleik, ennek ellenére, nem. (pedig mintha a németek egész jó kis álcázásokat csináltak volna...)

A Ferdinand meg a Jagdtiger, ezekkel nem is érdemes menni. Mindenki látja őket, és mivel egy reumás elefánt sebességével mozognak, ha meglátják őket, bumm-bumm és kész vége.

A T-54meg egyenesen beszarás. De nem OP tank. Csak láthatatlan, sebezhetetlen, gyors, és mindent ki tud lőni. De nem OP, egyáltalán nem az.
  • TDantes
    Aha, és az IS7, vagy a T30, vagy az ISU, miért sokkal ,,láthatatlanabb" mint a német vonal?

De ,tudom. Se az orosz, se az amerikai volnal nem OP. (csak a páncéljuk, a tűzerejük, az álcázásuk, a mozgékonyságuk a jobb, semmi más)
  • [NST]Cifu
    Az XML láthatósági adatokból a német WoT fórumon csináltak egy szép táblázatot.

Kék oszlop: mozgásban, piros oszlop: egyhelyben állva

A scoutoknak (PzIII., A-20) azonos a mozgás és az egyhelyben álló adatuk, ez a besorolás miatt van így.
  • Wlanseraf
    :)) saccoltam:) rég volt már, de tudod hogy nem ez volt a lényeg..
  • Tono34
    Tegnapi esti egyik csatában volt szerencsém látni egy is7-et. Mit mondjak olyan sebességgel haladt, hogy csak lestem ...
  • weissewolfe
    Tegnap egy IS-4 oldalába kétszer is egymás után critical hit,és egy százalékot sem ment le.Csak gratulálni tudok az elvtársaknak.. :/
  • LeonSilver
    Ez még béta így nem játszik szerepet a tőttiny ára. Egyébként néhány kör a JpZ-vel és meg is van az ára ;) Minek kuporgasson az ember?
  • [NST]Cifu
    Csak egy apró probléma van vele: hogy majdnem négyszer annyiba kerül hozzá a lőszer...
  • LeonSilver
    Ez a JP a 88-as ágyúval se semmi, de a 105-ös puskával eszméletlen fasza!
  • HuffnagelSteve
    Szerintem többen használják ezt a módszert mint gondolnád. Ez az egyik nagy hátránya annak, hogy mindenki szabadon, ellenőrzés nélkül basztathatja a szkineke.
  • lammaer
    Ja, mindenki képzeljen minden mondat után további szmájlikat...
  • lammaer
    Legalább a szmájlit észrevetted volna a mondata végén... :)

Be is szabna ha Exo nem azt csinálná amit mondok neki platoonban. Elég az hozzá hogy exó mindent túlél, még ha a csapatunk veszit akkor is, de hogy még renitenskedjen is...
  • Adjunktus
    "Nem, nekem pl megvan minden pályán a saját taktikám és nem fogok ettől eltérni holmi platoon társak kedvéért!!! "

Na ez az!Én is ezért megyek szívesebben egyedül!Gyorsabb is meg hatékonyabb is vagyok úgy.Én mindig feszengek,ha nem a saját játékomat játszhatom.Nem igazán tudok úgy kibontakozni,ha irányítanak.
    Persze az se jó,ha véletlenül belefutok a"jóba"és pörgök mint kurva kezén a retikűr.De hát ez is benne van a pakliban.:D
  • lammaer
    Nekünk hillsen volt ilyesmi, 4*T54 + 3*T44 a túloldalon, nálunk meg csak heavy (3*IS4, KT-k meg Tigrisek). Az volt a jó, a 3 IS-4 mi voltunk platoonban, és volt még egy magyar KT-ben + amikor benyögtük hogy def, a csapat egyben maradt többé kevésbé (a renitens egyedül kóválygókat seperc alatt kivégezték).

A sok med a falun át próbált jönni, a hegy mögött a mi oldalunkon sikerült megállítani őket.
    Láttunk mindent amit kell, trackot 3 sec alatt zsinórban 3x megjavitó T54-est, meg olyat amit hárman (KT, IS4, Tiger I), úgy hogy kb minden lövés talált, oldalról szemből lőttük a falhoz szorítva, jó cirka 1.5-2 perc alatt beleztünk ki.

A végére azért sikerült kihozni a győzelmet, de tényleg értelmes csapat kellett.
  • Adjunktus
    Pár észrevétel.
    Elmentem pár company csatába.Nem csak azok miatt mondom a következőket,de ott jöttek ki leginkább a dolgok.Már a normál csatákban is simán érezhető a dolog.
    A játék jelenlegi állapotában 2 alappillérre épül.
    Tűzerő és védettség.Régebben még meghatározó volt a mozgékonyság is,de mostanra egyre inkább háttérbe szorul az előző 2-vel szemben.Még akkor is ha most reneszánszukat élik a médiumok.
    A company csatákban pedig már most az van ami majdan a Clanwar-ok területfoglalásainál is lesz!
    Teljesen fölösleges olyan gépekkel companyzni amiknek esélyük sincs sebezni a T-10-es gépeket.Csak azért,hogy kilegyen a tier szám.Max arra jók,hogy odaálljanak kilövetni magukat a nagyok elé.Ha elég ügyesek akkor talán blokkolni tudják a mozgásukat valamennyire.

A tűzerő egyértelmű.Több összetevője van,de jelenleg a high tier csatákban kettő nagyon fontos.Penetration és sebzés.Ha ezek mellé még pontos is meg gyors,az csak jó,de ilyen löveg nem nagyon van jelenleg.:D
    Pillanatnyilag ott tartunk,hogy a pentration kezd a legmeghatározóbb tényezővé válni.

A védettség meg ebben a játékban eléggé érdekes fogalom.
    Nagyon sok összetevőből áll.Föleg a páncélvédettség és a HP,de ide lehet sorolni a mozgékonyságot,az álcázhatóságot is.Itt a páncélvédettség a legérdekesebb.Sajnos én úgy veszem észre,hogy lassan többet számít a forma a vastagságnál.Ez elviekben nem lenne baj.Csakhogy amég a páncél vastagsága fehéren feketén megjelenik egy-egy tank statisztikájában,addig a leppattanások arányát úgy állítgatják fejlesztő barátaink,ahogyan akarják!És sajnos tudjuk,hogy ők többnyire,hogy szokták akarni!:D

Mostanában voltak időszakaim,amikor úgy gondoltam,hogy abbahagyom a TD-zést.Hiszen szinte minden téren alulmarad a tankokat illetően. ...(A JagdTiger még álcázásban is.Az övé valami botrányos!Egy körbelampionozott olajfúró toronnyal előbb eltűnök a Golán fensíkon,mint a JT-vel a mélydzsungel közepén,leálcázva,beásva!)
    ...De a fentiek tükrében változtattam az álláspontomon.A TD-k egyetlen előnye a tűzerő!És mivel ez egyre inkább kezd előtérbe kerülni,ezért aztán maradok.:D Még úgy is,hogy maga a gép a löveg hordozásán kívül,másra gyakorlatilag alkalmatlan.Egy hajléktalan kripli is agyonveri bottal,ha elég gyorsan körbe tudja szaladni!Bár ha jobban belegondolok mégcsak nem is kell olyan nagyon gyorsnak lennie!(high tier TD-kről beszélek)
    Na hosszú lett ez is.
  • noname23
    jah és a végén asszongya didnt penetration:)
    de kipukkantottam a lufiját
  • Boron Power
    Bakker most voltam egy csatában. Az ellennél 4 db t54-es volt. 15-0-ra legázoltak minket! (tény, hogy ehhez balfasz csapat is kell, de azért ez jelez valamit) A 4 t54 együtt jött, egyszerűen semmi nem tudta őket szétszedni.

Abbahagytam, megyek vissza FPS-ezni, köv. patchig leszarom ezt a játékot.
  • noname23

• a.carkey
    Jó az 6nak is, hisz az SWG is tavaly júniusban volt 7 éves. :)
  • Wlanseraf
    aki proban akarja nyomni simán:) mint quakeban a kék/piros karakterek :D van aki funol annak kell a graf aki warozik annak az eredmény számít.
  • Wlanseraf
    És akkor hetek alatt 300e-ről 50e-re esett a player szám.. +300 player egy MMO-ban akkor nagy szám volt 8 éve:D
  • ximix #17355
    Megfordult már a fejemben egy olyan skin tankora, ahol a gyenge pontjuk van tenni egy jelet amit messziről is jól látni, mint a z autó törésteszteken.
  • Wlanseraf
    Elég buták hogy másodpercek alatt nem javítanak ilyen hibákat... saját maguk alatt vágják a fát azzal is hogy OP tankok vannak amik véletlenül oroszok....

SWG jó példa arra mi történik amikor leszarják a playereket, pedig az sokkal nagyobb project , cég állt mögötte, mégis napok alatt néptelenedtek el a szerverek..