418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Naaa....JT-nek van 1600. -
Emberek vagyunk :)
Amikor először olvastam meg is jelent a lelki szemeim előtt a következő patch change note:
- T-54 track' repair speed decreased - from 1sec to 0,1sec ...
Tuti hogy a utána a Diszkássön topik első 20 oldalán minden post piros lenne "xx day RO" felirattal :) -
Hát ez valami elmebaj lehet náluk hogy növelni akarják.
Most már meg se lehet állítani majd őket mert mindegyik használja majd a még +25%os repair speed-et meg a kifejlesztett repair személyzetet.
Akkor legalább bele tehetnék ha már egyáltalán eltalálja valaki akkor sebződjön is attól függően milyen szögben éri a találat. -
exoterm #17510 És mit csináljak vele, ha van 1350 HPja. +300 mindenképpen kellene.... (tier 9-es gépezetről van szó ugyebár) -
Bakker, és tényleg... lehet ideje lenne már aludnom...
-
TDantes #17508 Akkor üzenem a fejlesztőknek, hogy nyaljanak herén. Ezt le lehetne nekik fordítani
-
Ehh .. igen :) Megnövelik a track repair time-ot :)
Vagy ha stílszerű akarnék lenni, akkor megkérdezem a legközelebbi nyelvészt:
"T-54's pályán javítási idő növekedni fog."
(Nem kötekedni szeretnék, de ez pont jól jött ki :) ) -
"T-54's track repair time will be increased."
Szükséges lefordítanom? :D -
TDantes #17505 Csak a T54 lánctalp javítását, vagy mindenkiét? Mert A T-54 jelenleg gyorsabban javítja a lánctalpát, minthogy újra tárazzak.. -
Jah, meg a többi:
-Löwe Tier 8 prémium lesz.
-Nincs tervben egyelőre a T-54 nerfelése, viszont gyorsítani fogják a lánctalp-javítását. -
A szép az ebben, hogy úgy Tier VI.-ig nincs vele igazán látványos baj. Sőt! Például a német TD-k már-már OP-knak is tekinthetőek, hiszen a Hetzer eszméletlen jó, a StuG és a JagdPanzer pedig mozgás közben jobb, mint a versenyben lévő szovjet ellenfél!
Aztán valahol Tier VII.-től kezdve elgurult a gyógyszer, a VK3002(DB) még megúszta, de a JagdPanthert már fényvisszaverő csíkokkal és kolompokkal látták el, ahogy a két Párducot is... -
"Current balance between factions is quite ok, but there are several weak spots like tier 9-10 US tanks, Maus, IS-4 (better than counterparts) and some others. Current trees will be reworked, especially US and Soviet ones. Regarding German tree, production of E-series will be speeded up." -
lammaer #17501
most én mondom azt hogy loál.... ugyanis ez invisibility, azaz láthatatlansági táblázat, ahol - tádá - a nagyobb érték jobban rejtőzködő tankot jelez.
Nézd csak: a zojjektet és mellette a JT-t... ég és föld.
Hasonlóképpen ISU vs Ferdinand, SU vs Jpanther, ahogy már itt is elhangzott, durván oldották meg ezt a balancot. -
lammaer #17500 Szivózz csak, de ha tudnád hogy a fejlesztők általában mennyire nem tudják a featuret amit leprogramoznak, sirnál.
Mondom ezt olyan rendszerek tesztelése után mint orvosi, bankszoftverek (nagy amerikai cégeknél), szállodafoglalási rendszerek.
Komolyan, a devek többsége még azt sem tudja, hogy kell használni a feature-t amit leprogramozott. Nagyon brutál, a mostani melóhelyemen például a kliensnek minden funkciót nekem, mint testleadnek kell bemutatnom a kliensnek a demón, mert a deveknek fingjuk nincs róla hogy tulajdonképpen mit is csináltak.
Félelmetes.
Ezért nem vagyok hasraesve attól ha a fórumon megszólal egy orosz DEV.
/ON
Magyarázd meg, van két nagyságrendileg hasonló értékpár a két azonos tierű TDn (260/120 és 250/150), nyilván ugyanarra a részegységre vonatkoznak.És mégis az egyiknél a kisebbel, a másiknál a nagyobbal számolnak. Vajon miért? :) -
exoterm #17499 És? .....
-
Campinovka 5 másodperc volt hátra mikor kilőttük az ellen utolsó tankját. -
exoterm #17497 Erről van szó. AZ ojjektnek buff kéne, nem nerf. -
Remélem nem szúrtam el
-
Szakesz #17495 A pokolba is, én ezt nem érzem!!! :)
Még sose vettem észre, hogy egy Object 704-t kevesebbszer ütnék át, mint egy JT-t..., pont fordítva, egy Objectre bátrabban ráállok, mint egy JT-re.
Komolyan, mondjatok még hasonlókat, s rájövök tényleg mennyire OP-k azok a ruszki tankok, amiket AMCSI T32-vel lazán ölök. Ettől függetlenül az nem OP! :)
-
zoltang #17494
Eagle16 (#17444) van egy jó kis videó is ott.
-
exoterm #17493 Jól mondod. Teszter vagy és nem fejlesztő. Honnan tudod, h az 120mm helyett 260mm? loál -
zoltang #17492 Érdemes megnézni a Jgt. lövegpajzsa ívét:
Én már régen mondom, hogy ki tudja mi van még "elrejtve"... Egy vicc ez a játék már. Sajnos...
-
lammaer #17491 Plusz tegyük hozzá, a TSen állandóan hallom szitkozódni a JT tulajokat hogy "ez rohadjak meg ha 250mm"...
Ok, legyen a zojjekt 120, de akkor a jt meg csak 150, ahogy a 17487-ben irom. Vagy egyik, vagy másik :) -
lammaer #17490 Ez a munkám. Teszter vagyok és ilyenekkel szoktam meglepni a deveket :)
Az ilyen melléirások szinte mindig bugban végződnek, a konzisztencia a mániám :) -
exoterm #17489 Ha a 88 l71 átviszi szemből, akkor nem lehet 260mm... lol Nem értem minek kell itt gyártani az összeesküvés elméleteket. -
TDantes #17488 Aha, és még nincs itt a T28/T95 a maga 300 milis frontpáncélzatácal... -
lammaer #17487 vagy a JTnek kéne úgy kiirva lennie, hogy 150/80/80, máris nem hinnék a JT tulajok azt hogy a zojjektnél mennyivel erősebbek. -
jah benéztem
-
lammaer #17485 Érdekes viszont a primary armor value csavar... a zojjektnél a kisebbet, a JTnél viszont a nagyobbat veszik primarynak.
Zojjekt 120/90/60
JT 250/80/80
Sanszos hogy a primary value kontrollálja hogy mit ir ki a rendszer a tech treeben, igy első blikkre tök jól meg lehet téveszteni a JT tulajokat, hogy gyerekek, a zojjekt nem op, hiszen neki csak 120 a páncélja, neked meg 250.
Overlord meg mutogathat.
Az XML viszont elárulja, hogy ott ahol a JTnek 250 a zojjektnek 260.... tehát kiirva ingame úgy kéne legyen a zojjekt hogy 260/90/60.
Ejnye na -
hát ha a teteje akkor elég dúrva szívatás a 0-ás armor a német tankokon arty találatnál -
Szvsz úgy néz ki a dolog, hogy egy-egy részegységhez vannak az értékek hozzárendelve.
Az Object 704 esetében az armor_1 az ágyúpajzs, a JagdTiger esetében a felépítmény front része.
Az Object 704 esetében az armor_8 érték azért nulla, mert nincs semmihez hozzárendelve. Esetében a felépítménynél (turret) szintén nulla az összes armor érték.
A JagdTiger esetében a felépítménynél viszont az első négy érték "80". Feltehetően valamiféle részegységhez hozzárendelték ezeket. -
lammaer #17482 Értem, de a játékban akkor is az szerepel, hogy 120, semmi több.
Arra ugye még emlékszel, amikor a játékban ki volt irva vmi az US heavy tankokra, és a játék mégis +20%-al nagyobb értékkel számolt?
Vagy amikor a T29-nek 178mm-es turret páncél volt kiirva, de valójában 278 volt...
azaz: a kiirásnak semmi köze ahhoz, hogy mivel számol a játék, az XML a mérvadó. Na ilyenért szokták megnyomni programozás órán a kezdő programozópalántákat, amiért egy értéket két helyen is tárolnak... vajon az ultimate fehérorosz programozók miért igy oldották meg, na miért?
Fel sem merem tételezni, hogy mondjuk azért, hogy láthatatlanul babrálhassanak néha :D -
Inkább a teteje. Vagy lehet hogy a teteje is fel van osztva különböző szekciókra, nem tudom. -
Az armour 8 az mi lehet
alja vagy teteje netán? -
TDantes #17479 Ja, és a zöldről nyolcból öt lövés pattant le. Hát öööö
-
A JT-nél is van valami nevetséges érték, talán 100mm? Mint minden német tanknál, itt is nagyon gyenge, ezért ütik ki rajta az ágyút akár 3x egymás után...(sima IS volt) -
A piros a 260mm, a többi meg 120.
Azért csak felül zöld, mert ennyit látsz belőle fedezék mögül.
-
TDantes #17476 Mert német, azért nincs számolva. Na. -
Először én is erre gondoltam, de a baj csak annyi, hogy akkor meg a JagdTiger-nél nincs ágyúpajzs számolva? Ha nincs akkor miért nincs? Még a modellen is ott van jól láthatóan... -
Wlanseraf #17474 + Romulan elhárító pajzs, meg a Klingon álcázó ezt mindig elfelejted:D