16
-
#16 Továbbá, ha valami idegen helyre utazol (New Yorkba, Helsinkibe, Ulánbátorba), és pontos címed van, egyből összevetheted a helyszínt a Google StreetView képeivel, már csak azért is, mert egyre inkább terjednek azok a mobil eszközök, amit zsebre vághatunk, és bárhonnan az internetre csatlakozhatunk velük.
És habár ez még az átlagembernek egyelőre luxusnak tűnhet, a trend arra fordul, hogy ezek a dolgok egyre olcsóbbak és mindenki által megfizethetők lesznek.
10 évvel ezelőtt még a mobiltelefon is státusszimbólum volt, csak a zsírfejűek jasszoztak vele, ma meg már több van belőle nálunk, mint ahány lakosa van az országnak... -
#15 fotózza,, pontosabban:) -
Yv@n #14 A vicc az hogy mo-n a google ugye nem fotozgathatott, mert az adatvédelmi biztos úr úgy gondolta, hogy majd ő is kemény csávó lesz, mint a németek és jól megtiltja.
A norc meg közben szép csöndben egy árva szó nélkül végigfotózta a fél országot :D -
#13 kémkedés mi más a google olyan mint a Skynet szóval vigyázatok :DDD
am elötem szoló leirta miért jó :) -
#12 Meg tudsz nézni egy csomó olyan helyszínt, ahová nem juthatsz el. Vagy pl megnézed előre, hogy pontosan hova is kell érkezned stb. Simán el tudnám képzelni a Google Maps-ot úgy, hogy a legnagyobb nagyításnál lehetőség lenne rögtön utcanézetre váltani. -
#11 valaki mondja már meg nekem hogy mi az értelme ennek az "utcákat végigfotózunk" dolognak -
JoinR #10 Szerintem hibátlan a norc, a minősége is elfogadható, láttam már rosszabb google street view fotókat is. -
#9 Mo-n pl hol a googléjé? -
#8 Én a Norc-on megtaláltam a lakásunkat meg az autómat is:D -
bracsek #7 olcsóbb ha ő maga újra fényképezi mint hogy ezt megvegye, és a minőség rosszabb is meg jobb is, hol milyen. És majd elér a google is mindenűbe szépen lassan évek óta vártuk hogy legalább térkép szinten ne csak műhold térkép legyen Romániáról, és végre meglett. Meglesz ez is, csak várni kell. -
#6 Örülök, hogy a Norc pótolta a Google hiányosságát és megcsinálta Budapestet, kár hogy a Google-hoz képest a kezelőfelülete egy rakás szar. Én a Google helyében adnék sokpénzt a Norcnak a képekért, és felraknám a Google Maps-re az általuk fotózott városokat is. -
#5 semmi? ott googléjé..minek más,még ha minöségi lenne akkor oks konkurencia de ez borzalmas! -
#4 De jobb, mint a semmi. -
teddybear #3 A norc nem túl jó. Elég kevés fotóval dolgozik. -
#2 Hát ez közel sem olyan jó mint a google. ez olyan iphone dolgo. hogy ami hasonlít, akkor az már a babérjaira tör. -
xido #1 Norc "minden utcát bejárunk" fotóin a magyar kisvárosokban azért nem egy helyütt belefutottam minden kitakarás nélküli arcokba..bár a minőségük meg olyannyira lemarad a google-tól felbontás terén,hogy alapból felismerhetetlen mindenki:)))