Bulletstorm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tetszik semmi baj, de nem gagyi csak arcade, sok millióan szeretik ezt a stílust...😄
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Szóval visszaszívom.
Még annyit, hogy engem a mostani játékok már nem nagyon kötnek le. Legutoljára a NFS-et szedtem le, de 5 perc után töröltem is. LOLal jól elvagyok, illetve ma felraktam a Turok2-t. Szerintem még mindig baromi jó játék.
Parasite Eve 2, best game EVER!
"De hidd el a dacolás ellenére te is leszeded majd és lezúzod és jól fogsz szórakozni vele..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
csak ha 1x eladod nem fog megkeresni és nagyon megverni akinek eladtad hogy elsõ live csatlakozásnál bannolták
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
"ma már nem lehet rendes konzol játékot csinálni anélkül hogy a képedbe ne ugráljanak a számok, szavak"
Sorold a címeket, és a hasonló játékokat ( az online perkes rendszert ne keverd ide ).
Ha 100 ember írja le, hogy ennek ez a lényege, árkád játék....JELZEM MINT RÉGEN PC-n!!! doom, serius sam, quake...wolfenstein...stb.
A kirepkedõ pontokon van a hangsúly, mert versenyezni is lehet mással ki tud több pontot csinálni, de ezt meg kell érteni, a Borderlands-ban is undorító, ráadásul ott aztán semmi értelme nincs, sorolhatnám ide az rts játékokat, mind gagyi ezekszerint.
De hidd el a dacolás ellenére te is leszeded majd és lezúzod és jól fogsz szórakozni vele...
Nem csak cod meg bf-bõl áll a világ, meg a játékosok igénye. Egyenlõre játékokról beszélünk, a játékélmény a lényeg...ez pedig mind multiban mind single-ben jó móka lesz...mert a demo is jó volt. 😊
Next PC upgrade: 2022
Most hiába mondjátok, én pl biztos nem töltöm le, mert nem érdekel. És biztos nem vagyok egyedül.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
egyedül a geow ami szebb.
Amúgy jó 😄
PSN ID.: Beegabor
Ez a játék olyan szinten nem mozgat meg hogy még a 300 forintos DL lemez is kár érte. Nekem. Szóval nálam már van az a határ, ami már warezba sem...
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Nagyon jol nez ki, messze a legszebb unreal engines jatek a latottak alapjan.
szerintem
Pontossan.
Gagyira veszik és kifogásnak jó, kíváncsi leszek warezba mennyit tólják majd....
Ugyanis bár a mechanizmus (fedezékrendszer) végig megvolt a játékban, ettõl az nem vált ténylegesen unalmassá. A Co-Op pedig izgalmasabbá tette, az egyjátékos módot. Az egymás elleni multiról nem is beszélve, de ez most nem ide tartozik.
de itt már úgy látom, néhányan nyomják.. 😉
na, ezek után kíváncsi leszek
Just do it :)
"videok alapján ez a Gears of War csak FPS verzióban"
Nem tudom te milyen videót néztél. Kifejtenéd?
videok alapján ez a Gears of War csak FPS verzióban
akinek az bejött, erre sem lesz vlszleg panasza
Just do it :)
Ami ebben a videóban van, az meg a full gagyi kategória, hacsak nem valami makett városról van szó jelen esetben. Mert hát hogy néz ki hogy annak a szörnynek egy csapására az egész épület egyben kiszakad és elrepül?
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.