Bulletstorm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Õõõ, ez a játék kb annyira arcade mint a Singularity, csak itt lehet rúgni meg van "lasszó" meg kapsz amót a fejlõvésért...
DarkSector
Nem vettem zokon, én is csak vicceltem.
Nem tetszik semmi baj, de nem gagyi csak arcade, sok millióan szeretik ezt a stílust...😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

The Protector
Tök mind1 hogy kinek mi tetszik.Nekem tetszik és nagyon várom,az egész stílusa kvajónak ígérkezik,meg a lehetõségek a brutális gyilkolásra.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Fpocok
Na jó, talán ezt nem kellett volna mondanom, nem vagyok én "ilyen", csak épp a LOLban is idegelnek.
Szóval visszaszívom.
Még annyit, hogy engem a mostani játékok már nem nagyon kötnek le. Legutoljára a NFS-et szedtem le, de 5 perc után töröltem is. LOLal jól elvagyok, illetve ma felraktam a Turok2-t. Szerintem még mindig baromi jó játék.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Látom bazdmeg megint kurva okosnak hiszed magad.

"De hidd el a dacolás ellenére te is leszeded majd és lezúzod és jól fogsz szórakozni vele..."

Totti5
Kombójátékokban nem szokott multi lenni, mert alapjaiban rontaná a játékélményt az hogy te elérsz egy 5szörös szorzót aztán a társad meg lepuffantja az enemyt. Ez nem mûködik így. Co op van benne amúgy, ahol lehet írtani az enemyt horda meg valami anarchy mod + multiplaya, csak a story mod egyszemélyes.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hát cica, az a tény gondolom nem zavar, hogy egy ilyen adásvételnél két klikkel meg lehet nézni xval-al, hogy bannolt, vagy fleggelt a gép. De inkább ne szólalj meg, ha fingod nincs a dolgokról. <#eljen> Mellesleg lány létedre szégyelld magad, hogy ilyen kötözködõen irigy vagy.
DarkSector
Akinek flesselt boxot elad ugyanígy nem megy live-ra vagy ha megy tisztában lesz a veszéllyel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
semmiben nem lesz rosszabb
csak ha 1x eladod nem fog megkeresni és nagyon megverni akinek eladtad hogy elsõ live csatlakozásnál bannolták

DarkSector
Csak azért kérdeztem a multit, mert el lehet keményen szórakozni az ellenséggel, rugdosni mint a focilabdát...meg ilyenek. 😄

ja, de neked anális behatáson is... 😉
lolSL
jobb túlesni rajta

Hát az nem, mert kilõnék a kecses szerkezetem azonnal... 😊
Totti5
Biztos próbálta warezzal, fõleg ha még nem bannolták, de az sem biztos hogy vannak szerverek.

DarkSector
+ a multi része... nem? vagy azt nem sikerült próbálnod?

Nyomtam most pár órát, érdekes cucc. Iszonyat látványos(amikor gugul az a szerkezet utánuk a vasúton az durva), vannak benne jó, új ötletek(távirányítós robot dinó), viszont picit unalmas is. Aki nem tud még egy picit sem angolul, az nem fogja érteni a idiótábbnál idiótább beszólásokat, és ezzel szinte a játék lényérõl marad le. Egyszer végigjátszós játék sajnos.
wedge31
Ezzel a lasszózásal megölték a saját játékukat annyira könyüvé teszi, igaz nem kötelezö használni de ha már egyszer benne van...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Totti5
Olvasom mit írsz, majd "én pl biztos nem töltöm le". Akkor biztos tudod hogy milyen, fõleg hardon vagy nehezebb fokozaton.

"ma már nem lehet rendes konzol játékot csinálni anélkül hogy a képedbe ne ugráljanak a számok, szavak"

Sorold a címeket, és a hasonló játékokat ( az online perkes rendszert ne keverd ide ).

DarkSector
Amúgy rájöttem hogy ti könnyen pocskondiáztok, meg dobálóztok hogy konzolon ez a divat meg az a divat és rájöttem ez azért van mert eredeti pc-s alkotások mára már nincsenek, így könnyû pocskondiázni, mert nincs mihez viszonyítani.

Ha 100 ember írja le, hogy ennek ez a lényege, árkád játék....JELZEM MINT RÉGEN PC-n!!! doom, serius sam, quake...wolfenstein...stb.

A kirepkedõ pontokon van a hangsúly, mert versenyezni is lehet mással ki tud több pontot csinálni, de ezt meg kell érteni, a Borderlands-ban is undorító, ráadásul ott aztán semmi értelme nincs, sorolhatnám ide az rts játékokat, mind gagyi ezekszerint.

De hidd el a dacolás ellenére te is leszeded majd és lezúzod és jól fogsz szórakozni vele...
Nem csak cod meg bf-bõl áll a világ, meg a játékosok igénye. Egyenlõre játékokról beszélünk, a játékélmény a lényeg...ez pedig mind multiban mind single-ben jó móka lesz...mert a demo is jó volt. 😊

grebber
6 órás és a "letöltés" ingyenes ha félóránként is de végignyomom majd!Egynek elmegy.

Next PC upgrade: 2022

lolSL
akkor goaway

Fpocok
De jó. Ellenfelek egy helyben állnak vagy egyenesen feléd futnak. Belerúgsz vagy meglasszózod és ettõl lelassulnak... hogy aztán szarrá lõdd õket. Aztán meg jönnek a felugró számok, mert ugye ma már nem lehet rendes konzol játékot csinálni anélkül hogy a képedbe ne ugráljanak a számok, szavak.

Most hiába mondjátok, én pl biztos nem töltöm le, mert nem érdekel. És biztos nem vagyok egyedül.

Totti5
Akkor 8-9 megvan nem rohanós 1 délután letolós warezosan nyomulós kreatívan gyilkolós acsizós módban hardon. Korrekt.

grebber
"Végigvittem. Sajnos elég rövid volt, körülbelül 6 óra lehetett normalon"

jól néz ez kiiii!!!
DarkSector
Örülnél ha sok játékban ennyire ultralow lene minden.

lolSL
konzol

berlinboy6329
elég ultralow a textúra😮

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Törölt felhasználó
Szerintem nem rossz, 2-3 órát játszottam tegnap, de tuti végigviszem, csak közbejött a KZ3.
DarkSector
"messze a legszebb unreal engines jatek a latottak alapjan"
egyedül a geow ami szebb.

TheGrinder
BOOORING... -.-''

Seth
Ha az ember megszokja,hogy az irányítás furább a megszokottnál, a pálya sok része annyira le van korlátozva, hogy borzalom(értsd: minden tereptárgyat körülvesz egy fél méteres láthatatlan burok,egy rohadt sziklát nem lehet teljesen megközelíteni, láthatatlan falak mindenütt, nehogy körül tudj nézni és csak azt lásd,amit a készítõk akarnak hogy lásd), az ellenfelek írtása 2 act után ásításra ingerelt, de majd meglátom a többi fegyverrel mi lesz.
Amúgy jó 😄

PSN ID.: Beegabor

Nem tagadom, 10, vagy 5 éve valószínû letöltöttem volna hogy játszak vele 2 órát, aztán a polcra tegyem és sosem vegyem elõ többet. De ma már nem.
Ez a játék olyan szinten nem mozgat meg hogy még a 300 forintos DL lemez is kár érte. Nekem. Szóval nálam már van az a határ, ami már warezba sem...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

alma2
Tegnap jatsztottam vele picivel tobbet mint egy orat, ezt nem untam meg annyi ido alatt, ha mar sokan valamiert a GOW-hoz hasonlitjatok, azt viszont meguntam ennyi ido alatt, szoval kinek mi...
Nagyon jol nez ki, messze a legszebb unreal engines jatek a latottak alapjan.

szerintem

Prince23
Szar játék, ugye? 😊))

DarkSector
<#eljen>
Pontossan.
Gagyira veszik és kifogásnak jó, kíváncsi leszek warezba mennyit tólják majd....

Totti5
Egy játékmechanika nem változik a játék elõrehaladtával, újat mutatni meg nem lehet ezekben a mûfajokban már régóta. FPSbe lõni kell, TPSbe coverezni és lõni ( persze FPSbe is lehet ha olyan, pl Killzone ) stb... a játékot a változatos helyszínek ( történet, karakterek, univerzum ) látványos, epikus harcok, a fegyverek, skillek adják.

Prince23
"A Bulletstorm a jelek szerint minden idõk legkreatívabb címévé is kinõheti magát a közeljövõben."

Én nem feltétlenül osztanám azt a véleményt, hogy a Bulletstorm egy sima Painkiller lenne. Co-Op módból indulva ki. A másik dolog, hogy 1 óra után unalmas lesz, az azért nem tényként kezelendõ, mert a Gears of Wars-ra meg azt mondták egyes újságírók, hogy 10 perc után az, de nekem nem volt vele gondom, hogy a végéig elvigyem.

Ugyanis bár a mechanizmus (fedezékrendszer) végig megvolt a játékban, ettõl az nem vált ténylegesen unalmassá. A Co-Op pedig izgalmasabbá tette, az egyjátékos módot. Az egymás elleni multiról nem is beszélve, de ez most nem ide tartozik.
Muttley
bármelyiket
de itt már úgy látom, néhányan nyomják.. 😉
na, ezek után kíváncsi leszek

Just do it :)

Fpocok
Amúgy meg nem értem miért írtad ezt? Most ecseteltük, hogy mennyire nem tetszik nekünk. ÉS tudod, van egy olyan kategória, hogy még warezról letölteni sem érdemes... de majd egyszer te is meglátod, ha azt a bizonyos lécet kicsit feljebb teszed.

Totti5
Naja. A Bulettstorm a Pain Killer utóda max. GeoW teljesen más stílusu játék.

Fpocok
Nos én nem vagyok nagy rajongója a GoW sorozatnak sem... de szerintem még közelébe sincs a kettõ egymásnak.

"videok alapján ez a Gears of War csak FPS verzióban"
Nem tudom te milyen videót néztél. Kifejtenéd?

grebber
Az ehhez képest az évezred játéka!
Ez egy 1 óra után megunhato foshalmaz!

Muttley
jó dolog fikázni, mi srácok? 😊
videok alapján ez a Gears of War csak FPS verzióban
akinek az bejött, erre sem lesz vlszleg panasza

Just do it :)

lolSL
csak kifogást kerestek hogy miért warezoljátok majd le 😊 lengyel pedig jó barát, nem illik ellopni a becsületes munkájukat.

lolSL
fun > "gagyi" elemek

Fpocok
Szerintem is baromi gagyi. Nemcsak a tõbõl kitépett házra gondolok, hanem az egész játékra. Van árkád lövölde, mint pl a CoD. És van ez. De szerintem nem is lenne olyan szar játék, sõt... akár még jó is lehetett volna... DE. Láttam egy videót, amiben bemutatták a fõszereplõt. Na az nevetségesen szánalmas volt. Az felrakta a gagyi szóra a pontot.

Hát az "Arcade fps"-nek szerintem az égvilágon semmi köze ahhoz hogy egy épület hogy dõl össze. Az full realisztikus fps-ben is lehet totál gagyi, meg itt is.
Ami ebben a videóban van, az meg a full gagyi kategória, hacsak nem valami makett városról van szó jelen esetben. Mert hát hogy néz ki hogy annak a szörnynek egy csapására az egész épület egyben kiszakad és elrepül?

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.