524
Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
-
oregon1987 #204 Halljátok grafika minek ilyen nálam?
Gépem megvan hozzá más játékokkal nincs ilyen gondom!
9600GT-m van 512mb-os! 266.58 driverem van!
Ilyen az egész játék, randa nagyon:
-
#203 Akkor szedd le, uninstall nvidia phsyxet. és puccold ki mappástól együtt. majd haggyad hogy a Bulletstorm telepítőjéről tegye fel azokat.
nekem ilyen volt a Mafia 2 demójával. -
#202 Nekem mindenből a legújabb van nem megy....ugyanez a hiba -
#201 :O Mintha írtam volna hogy megtettem.
-
#200 Nvidia driver-t töltsél le. és tedd fel a phsyx-et is -
#199 Hali!
Ezt írta már valakinek?
Legújabb vga driver+physix de még se tetszik neki.
Gef9800GT-m van. -
#198 IGN: 8/10
CVG: 9.1/10
eddig nem rossz -
barnasopiane #197 ja és nálatok is kifagy a játék? -
barnasopiane #196 hali a fekete csikot hogyan lehet eltüntetni alurul és felülröl? -
#195 Launch trailer -
#194 warezt ide plz -
Csokis #193 Honnan veszitek ezt a butaságot, hogy nem megy offline profillal? Én is offline profilt használok és tökéletesen ment! -
#192 Köszi a tippet. Ki is próbálom délután demó híján. -
keepernext #191 a p2p s cloneDVD vel mától felenged nemkell crack semmi
amikor felteszitek a binaries/win32 mappába van a ShippingPC-StormGame.exe ezzel indítjátok bejön a windows live és rámentek a continue ra és elindul a gém
ja és csak akkor működik ha van legalább 1 eredeti windows live-os játékod és akkor azzal az accountal betudsz lépni . offline acc-al nem működik -
Csokis #190 Már most tölthető EA Download Manager-rel! -
#189 Kiegészíteném az előbbit: Current Release Date: February 22nd, 2011 at 10AM PST. -
#188 Amcsiknál elvileg igen. -
#187 Megjelent már a játék? -
Csokis #186 Szerencsére a gépigénye nem nagy, jól fut nálam max-on 4xAA-val!
Ilyen beállítások mellett:
Ilyen:
-
#185 mondjam vagy érzed? ;)
-
#184 Lol, má megint trollkodsz :) -
#183 kispajtás,
majd megnézed a főkaraktert, meghallgatod a hangját, megnézed a játékmenetet (játékközben), a kivégzéseket, a helyszínek atmoszféráját stb
oszt majd rájössz, hogy ki is a buta
de a lényeg, hogy Jézus téged is szeret :))
mindenki más viszont pontosan tudja, hogy te egy ... -
#182 Amúgy akik mondják a grafikai stilusra gondolnak szerintem.
Meg hogy itt a karakterek testalkata meg a fegyverek picit valóban a gears-ot idézik, de csak kicsit. -
#181 Jah de nem szabad lebutázni, mert igazságtalan, mond hogy egyszerű a játékmenet, vagyis arcade játék. :) -
#180 Azokra mondtak, akik szerint teljesen olyan, mint a GeoW... csak fpsben. -
#179 de mondhatsz nyugodtan egy játékot amivel te játszol pl és ettől több ész kell hozzá, nyitott vagyok mindenre. :) -
#178 Nem bonyolult, akik játszanak velük meg a GeoW-al azok nem buták.
A buta te vagy az előítéletekkel. -
#177 Már megint ez a hülyeség, hogy olyan, mint a GeoW... nos... aki ennyire buta... nos... a Bulletstrom nekik készült. -
#176 én már videók alapján megmondom h semmi köze a geowhoz, csak max a motor... geowban mikor csinálhattál ilyen kivégzéseket? jajj, csak már tolhatnám énis.... -
#175 igen erre céloztam én is, mindenhol ezt hallom, hogy egy GeoW fps ....holott szerintem ennyi erővel bármelyik u3.5-ös fps-re ezt rá lehetne aggatni.... -
#174 Kétlem, semmi küzök egymáshoz, játékmechanikailag sem, max a látványnak mert ugyan az a motor pörög alattuk. -
#173 Nem értem ezt az olyan lett mint a GeoW csak fps?
Csak mert Epic meg Unreal 3.5? Ezért? -
#172 sirály lett a game
:)
és olyan, mint a gears of war, csak fps
azért persze geow jobb, de csak alig.
virtuális szadizmus egész jó szinten
eddig olyan 7.5-8 pont -
vg #171 Hát, nem tudom milyen szar-kazmusra gondolsz, de a ps3-ban nvidia cucc van. Az más kérdés, hogy xboxban pedig ati... -
#170 Igen, Nvidia aztán kurvára ott van a konzolok terén -.-""""""" (szarkazmus ha nem esett volna le...) -
#169 -
Sir Cryalot #168
wha? -
vg #167 Sebaj, legalább több energiát tudnak xboxra és ps-re fordítani. -
#166 Az első teszt! 4/5 -
#165 Azért az Nvidiától elég nagy lépés volt ez, mi a wtf már.