524
Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
-
#164 Az MS és az Nvidia kilépett a PC Játékosok Szövetségéből -
vg #163 Mivel a vége felé a legérdekesebb, nem meglepő... -
#162 Nah Bulletstorm kivégezve, gyerekek nem fogtok csalódni! :) Mire megunnád kezd érdekes lenni! kötelezö darab -
#161 OFF
Amúgy meg most végeztem az első résszel. 14 év után még mindig van hangulata... Platformos anyázós FPS :D Bár mikor ezt választanám bármelyik CoD helyett... a mostani játékok kikapcsolják az agyat, ahogy a Bulletstorm is (amivel nincs gond). Nekem viszont olyanok jönnek be, amik bekapcsolják. Most fogom majd elkezdeni a másodikat csak van egy kis videó gondom vele. Amúgy mindkettő Gamestaros teljes játékként van meg :D -
#160 Már bocs, de ki mondta, hogy szimulátor? senki sem állította. -
#159 hát ez nem az én asztalom. -
#158 fentre bekéne ezt tenni -
#157 Mekkora volt már a végén típusú kommentekkel lehet ide fáradni. -
#156 amíg nem indul el magától :) -
#155 Én sem. Írd azt hogy spójlerbe mondják, amit én is be akartam már. -
#154 Remélem a youtube-os videóm nem számít spoilernek. -
#153 jah csak kurvára nem vagyok kiváncsi a "mekkora volt már a végefelé" beszámolókra spoiler tag nélkül amikor egy hét van a megjelenésig -
#152 A játék minden platformon bitre ugyan az. By. -
#151 lehet konzolos topicot nyitni a konzolos élményeiteknek
bye -
#150 Az mekkora volt már a végefelé, mikor a bombás szobából akartak kimenekülni,aztán egy aknában kavartak,majd ugyanoda jutottak vissza.
-Ejj de ismerős ez a szoba!
-Jah, csak az nem lángolt ! :D -
vg #149 Hát az a rész pont nem volt vicces, mert izgalmas rész volt, és beleéltem magam mint állat. -
#148 kellemes, ma végzek vele boxon, aztán kitolom pc-n is hátha könnyebb lesz a skill szerzés egérrel meg bill-el :) -
#147 -
#146 Nekem mondod jobb mint a FIFA. :) -
#145 legjobb!
Magadhoz huzod, elrúgod, megint magadhoz húzod megint elrúgod.....lehet velük focizni.....isteni xD -
#144 A jjátékot viccesre tervezték ...ez elég vicces volt nem? XD -
vg #143 Én igen, amikor a űrhajó ajtaját lasszóval kell elkapni, picit késve értem oda, nem sikerült vagymi, majd ott álltunk, és nem történt semmi, mindenki lőtt valamerre percekig... újra kellett kezdeni a részt. :) -
#142 Warez topikban lehet tárgyalni tovább a warezt. -
#141 Demó PC-re, de csak a megjelenés után -
#140 Végigtoltam,semmi ilyen hibával nem találkoztam -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Bulletstorm.MULTI7.CLONEDVD-P2P -
#138 de a megjelenés hétfőn esedékes (mármint az USA) -
zsozso29 #137 Aham, akkor addig van idő letötikézni, amúgy már megtaláltam az .Iso, és a .Mdx félét is, gondolom egy és úgyan az... :) -
#136 Online date check-kel...Tehát megjelenésig no crack.:C -
zsozso29 #135 Azt írják kijött egy release... -
vg #134 Hát nem volt valami hú de hosszú játék ez se, pedig normál fokozaton nyomtam, és nem lehet rajta végigszaladni, mert addig nem lehet továbbmenni, amíg ki nem nyíródik az összes... tuti felszabdalták pár dlc-re, mert gyakorlatilag nincs vége se. Egy röpke délután alatt végigjátszató. -
#133 Megesett már ilyen a világtörténelemben rengeteg játékkal, majd peccselik később, ha szükséges. -
#132 Gyerekek, lehidaltam.....toltam a gamét boxon, és egy climpup-ot végrehajtva, kisétáltam a pályáról és zuhantam a végtelenbe :O:O
Remélem ilyen hibák nem lesznek a PC verzióban, kicsit durva egy teljes játéktól... -
#131 Az is arcade.
Ami nem arcade: Mirrors Edge, Portal1-2 meg ilyenek, a többi akciós fps mind árkád... -
#130 Jah, Turok 2 meg szimulátor.
Loál. -
#129 Igen singu is árkás mind árkád. :) -
#128 A lengyelek szándékosan akartak retro feelinget - játéktermi hangulattal megfűszerezve. nem tom hogy ez most bejött e nekik, amit ígértek...
de ha bejött, akkor okés a játék. meg ugye a szándék is -
#127 paintball? -
vg #126 Te is nyomod, mi? :) -
#125 LOL, #67-ben lévő videóra vki írta, hogy milyen gagyi a városrombolós szörnyikés jelenet, a házak mintha makettek lennének. Hát pont azok :D