Bulletstorm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Kétlem, semmi küzök egymáshoz, játékmechanikailag sem, max a látványnak mert ugyan az a motor pörög alattuk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

DarkSector
Nem értem ezt az olyan lett mint a GeoW csak fps?
Csak mert Epic meg Unreal 3.5? Ezért?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Muttley
sirály lett a game
:)
és olyan, mint a gears of war, csak fps
azért persze geow jobb, de csak alig.
virtuális szadizmus egész jó szinten <#vigyor1><#idiota>
eddig olyan 7.5-8 pont

Just do it :)

Hát, nem tudom milyen szar-kazmusra gondolsz, de a ps3-ban nvidia cucc van. Az más kérdés, hogy xboxban pedig ati...
nyirog
Igen, Nvidia aztán kurvára ott van a konzolok terén -.-""""""" (szarkazmus ha nem esett volna le...)

Muttley

Just do it :)

wha?

Sebaj, legalább több energiát tudnak xboxra és ps-re fordítani.
Prince23
Prince23
Azért az Nvidiától elég nagy lépés volt ez, mi a wtf már.

Mivel a vége felé a legérdekesebb, nem meglepõ...
kill3r21
Nah Bulletstorm kivégezve, gyerekek nem fogtok csalódni! :) Mire megunnád kezd érdekes lenni! kötelezö darab
Fpocok
OFF

Amúgy meg most végeztem az elsõ résszel. 14 év után még mindig van hangulata... Platformos anyázós FPS :D Bár mikor ezt választanám bármelyik CoD helyett... a mostani játékok kikapcsolják az agyat, ahogy a Bulletstorm is (amivel nincs gond). Nekem viszont olyanok jönnek be, amik bekapcsolják. Most fogom majd elkezdeni a másodikat csak van egy kis videó gondom vele. Amúgy mindkettõ Gamestaros teljes játékként van meg :D

Parasite Eve 2, best game EVER!

Fpocok
Már bocs, de ki mondta, hogy szimulátor? senki sem állította.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kongy
hát ez nem az én asztalom. <#rolleyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

kill3r21
fentre bekéne ezt tenni
Kongy
Mekkora volt már a végén típusú kommentekkel lehet ide fáradni. <#wink>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

lolSL
amíg nem indul el magától :)

Totti5
Én sem. Írd azt hogy spójlerbe mondják, amit én is be akartam már.

DarkSector
Remélem a youtube-os videóm nem számít spoilernek.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

lolSL
jah csak kurvára nem vagyok kiváncsi a "mekkora volt már a végefelé" beszámolókra spoiler tag nélkül amikor egy hét van a megjelenésig

Totti5
A játék minden platformon bitre ugyan az. By.

lolSL
lehet konzolos topicot nyitni a konzolos élményeiteknek
bye

Seth
Az mekkora volt már a végefelé, mikor a bombás szobából akartak kimenekülni,aztán egy aknában kavartak,majd ugyanoda jutottak vissza.
-Ejj de ismerõs ez a szoba!
-Jah, csak az nem lángolt ! :D

PSN ID.: Beegabor

Hát az a rész pont nem volt vicces, mert izgalmas rész volt, és beleéltem magam mint állat. <#nemtudom>
kill3r21
kellemes, ma végzek vele boxon, aztán kitolom pc-n is hátha könnyebb lesz a skill szerzés egérrel meg bill-el :)
DarkSector
http://www.youtube.com/v/_uP5nLQdIQ0&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

DarkSector
Nekem mondod jobb mint a FIFA. :)

kill3r21
legjobb!
Magadhoz huzod, elrúgod, megint magadhoz húzod megint elrúgod.....lehet velük focizni.....isteni xD
DarkSector
A jjátékot viccesre tervezték ...ez elég vicces volt nem? XD

Én igen, amikor a ûrhajó ajtaját lasszóval kell elkapni, picit késve értem oda, nem sikerült vagymi, majd ott álltunk, és nem történt semmi, mindenki lõtt valamerre percekig... újra kellett kezdeni a részt. :)
Kongy
Warez topikban lehet tárgyalni tovább a warezt.

Seth
Végigtoltam,semmi ilyen hibával nem találkoztam

kill3r21

Bulletstorm.MULTI7.CLONEDVD-P2P
Kongy
de a megjelenés hétfõn esedékes (mármint az USA)

Aham, akkor addig van idõ letötikézni, amúgy már megtaláltam az .Iso, és a .Mdx félét is, gondolom egy és úgyan az... :)

berlinboy6329
Online date check-kel...Tehát megjelenésig no crack.:C

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Azt írják kijött egy release...

Hát nem volt valami hú de hosszú játék ez se, pedig normál fokozaton nyomtam, és nem lehet rajta végigszaladni, mert addig nem lehet továbbmenni, amíg ki nem nyíródik az összes... tuti felszabdalták pár dlc-re, mert gyakorlatilag nincs vége se. Egy röpke délután alatt végigjátszató.
Totti5
Megesett már ilyen a világtörténelemben rengeteg játékkal, majd peccselik késõbb, ha szükséges.

kill3r21
Gyerekek, lehidaltam.....toltam a gamét boxon, és egy climpup-ot végrehajtva, kisétáltam a pályáról és zuhantam a végtelenbe :O:O
Remélem ilyen hibák nem lesznek a PC verzióban, kicsit durva egy teljes játéktól...
DarkSector
Az is arcade.

Ami nem arcade: Mirrors Edge, Portal1-2 meg ilyenek, a többi akciós fps mind árkád...

tomsolo
Jah, Turok 2 meg szimulátor.
Loál.

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

DarkSector
Igen singu is árkás mind árkád. :)

Prince23
A lengyelek szándékosan akartak retro feelinget - játéktermi hangulattal megfûszerezve. nem tom hogy ez most bejött e nekik, amit ígértek...

de ha bejött, akkor okés a játék. meg ugye a szándék is

tomsolo
paintball?

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Te is nyomod, mi? :)
Seth
LOL, #67-ben lévõ videóra vki írta, hogy milyen gagyi a városrombolós szörnyikés jelenet, a házak mintha makettek lennének. Hát pont azok :D