524
Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
-
vg #244 Miért zavaró? Netán egymás alatt vannak a szemgolyóid? -
ricsa008 #243
így jó látszik a játékban ennyire nem de akkor is észre venni hogy kicsit furcsa
mitől lehet ez? -
barnasopiane #242 azt mondja el valaki hogy hogyan lehet eltüntetni a fekete csikot alulrol és felülröl?mert igy elég rosz játszani!valaki tudna segiteni? -
ricsa008 #241 nekem nagyon furcsák a szinek -
#240 Játékmenetben még a Dark Sector is izgibb volt. :D -
#239 Én eddig a TheGamingLiberty- vel értek egyet. -
#238 Kijött normálisan: Bulletstorm-FLT :D -
#237 Nincs. Csak ilyen arénás, jönnek a hullámok stb stb.
Mellesleg én is meglepődtem. Én is azt hittem, hogy van benne rendes multi. -
#236 Wazze...kicsit utananeztem es ebben nincs normalis multiplayer (egymas ellen)?
Hat akkor gyorsan torlom is a kotelezoen megvasarlando listamrol, hiaba jo a single resze. -
#235 Szerintem nagyon jó lett van egy olyan hangulata amit a Crysis 2-nél kurvára nem éreztem, lehet hogy az szebb de messze unalmasabb mint ez. -
#234 GT video review -
#233 flawless -
#232 tévedsz ott vannak néha a legösszetettebb kombinációk, de fikázd csak ha jólesik -
#231 Muhaha... vicces volt. -
rush21 #230 Crackonly -
#229 Sejtettem,hogy ezzel a hülye szöveggel jön majd vki. Pont egy ilyen játékhoz kell ám az ész -_- -
#228 Hova gondolsz? Az már túl sok lenne agyilag a konzolosoknak. -
#227 bár neked nvidia van, nem szóltam -
#226 ATIval nem megy a játék, gratulálok^^ -
vg #225 Annyi. -
#224 komolyan NINCS UGRÁS a játékban???
ááááááááááá ez rendeléslemondás -
#223 Hetet mondott itt vki. -
#222 Hány ACT van a játékban? Mert a 4.-ben járok és kíváncsi vagyok milyen hosszú. -
Csokis #221 Bulletstorm – Weapon Guide -
oregon1987 #220 Hát más játéknál nincs ilyen bajom! szval remélem nem járja a végét! :D -
#219 ok akkor tévedtem, de csak a kártya miatt lehet mosott mert ha másnak ugyanezzel a kártyával semmi mosodás sincs akkor csak nálad lehet a gond.
Nálam akkor voltak ilyen érdekes hibák amikor már a végét járta a kártya. -
oregon1987 #218 de akkor se mondj marhaságot! Régi a kártya azért látom rondának? Életemben nem halottam ekkora hülyeséget! -
#217 ez nem felvágás volt kérdezted válaszoltam ennyi, régi a kártyád de mivel nem ismerem a gépedet és hogy mi van fent ezért fingom sincs mitől ilyen mosott a kép -
oregon1987 #216 Egyébként alig vártam hogy játszhassak vele erre jól beszoptam! Megpróbálok egy régebbi drivert felrakni mert most a legújabb van fent! -
oregon1987 #215 Jaja nem kéne egyeseknek felvágni mert atomerőműve van! Nekem ennyire tellett! Meg amúgy is az unreal motoros játékokhoz sose kellett túl nagy gép! Ez is bőven megy 50 fps-el, de az egész játék ilyen furcsa színű! -
#214 Mekkora szar játék mi???
* Joystiq - 4.5/5
* 1UP - B minus
* CVG - 9.1
* GamesRadar - 10
* StrategyInformer - 9.5
* Wired - 7
* VideoGamer - 9
* IGN - 8
* Eurogamer - 9
* GamePro - 4.5/5
* Destructoid - 9
* The Escapist - 4/5
* The Telegraph - 8
* GameZone - 7.5
* TheGamingLiberty - 6 -
#213 Őskövület? Őskövület? Megismétlem még egyszer, őskövület? Nekem is ugyan ilyen kártyám van, és azért nem hinném, hogy egy unreal engines játék ilyen szar grafikán menne. Ezért csak a játékot lehet kritizálni, a vga-t semmi képpen sem. Lehet, hogy vannak jobb kártyák is, de ez még bőven egy jó kategóriába tartozik. -
Csokis #212 Nekem is 9600GT van, de abszolút nem olyan ronda, mint a te képeid! Tiszta mosott az egész nálad?! -
oregon1987 #211 Őskövület, de akkor is randa mert a kontraszt arányok mintha el lennének állítva! Amúgy meg akkor is max grafikán nem kéne ilyen randának lennie! -
#210 Hát jah ez minden csak épp nem ronda -
#209 [IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG] -
#208 a kártyád már sajna őskövület szerintem ezért látod rondának -
#207 Így se jó.
Grebber én megpróbálom crack előtt megoldani a problémát, ne akkor szarakodjak vele, de foggalmam sincs mi baja lehet. -
#206 Nem az értelmesebbje vár egy crackelt verzióra! -
barnasopiane #205 mindenkinek kifagy?