Bulletstorm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lolSL
komolyan NINCS UGRÁS a játékban???
ááááááááááá ez rendeléslemondás

zzeN
Hetet mondott itt vki.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

HeadHunter86
Hány ACT van a játékban? Mert a 4.-ben járok és kíváncsi vagyok milyen hosszú.

Hát más játéknál nincs ilyen bajom! szval remélem nem járja a végét! :D

CalebJoe
ok akkor tévedtem, de csak a kártya miatt lehet mosott mert ha másnak ugyanezzel a kártyával semmi mosodás sincs akkor csak nálad lehet a gond.
Nálam akkor voltak ilyen érdekes hibák amikor már a végét járta a kártya.
de akkor se mondj marhaságot! Régi a kártya azért látom rondának? Életemben nem halottam ekkora hülyeséget!

CalebJoe
ez nem felvágás volt kérdezted válaszoltam ennyi, régi a kártyád de mivel nem ismerem a gépedet és hogy mi van fent ezért fingom sincs mitõl ilyen mosott a kép
Egyébként alig vártam hogy játszhassak vele erre jól beszoptam! Megpróbálok egy régebbi drivert felrakni mert most a legújabb van fent!

Jaja nem kéne egyeseknek felvágni mert atomerõmûve van! Nekem ennyire tellett! Meg amúgy is az unreal motoros játékokhoz sose kellett túl nagy gép! Ez is bõven megy 50 fps-el, de az egész játék ilyen furcsa színû!

DarkSector
Mekkora szar játék mi???

* Joystiq - 4.5/5
* 1UP - B minus
* CVG - 9.1
* GamesRadar - 10
* StrategyInformer - 9.5
* Wired - 7
* VideoGamer - 9
* IGN - 8
* Eurogamer - 9
* GamePro - 4.5/5
* Destructoid - 9
* The Escapist - 4/5
* The Telegraph - 8
* GameZone - 7.5
* TheGamingLiberty - 6

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TheGrinder
Õskövület? Õskövület? Megismétlem még egyszer, õskövület? Nekem is ugyan ilyen kártyám van, és azért nem hinném, hogy egy unreal engines játék ilyen szar grafikán menne. Ezért csak a játékot lehet kritizálni, a vga-t semmi képpen sem. Lehet, hogy vannak jobb kártyák is, de ez még bõven egy jó kategóriába tartozik.

Nekem is 9600GT van, de abszolút nem olyan ronda, mint a te képeid! Tiszta mosott az egész nálad?! <#confused>

Õskövület, de akkor is randa mert a kontraszt arányok mintha el lennének állítva! Amúgy meg akkor is max grafikán nem kéne ilyen randának lennie!

DarkSector
Hát jah ez minden csak épp nem ronda

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

grebber

Next PC upgrade: 2022

CalebJoe
a kártyád már sajna õskövület szerintem ezért látod rondának
watto
Így se jó.

Grebber én megpróbálom crack elõtt megoldani a problémát, ne akkor szarakodjak vele, de foggalmam sincs mi baja lehet.

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

grebber
Nem az értelmesebbje vár egy crackelt verzióra!

Next PC upgrade: 2022

mindenkinek kifagy?
Halljátok grafika minek ilyen nálam?
Gépem megvan hozzá más játékokkal nincs ilyen gondom!

9600GT-m van 512mb-os! 266.58 driverem van!

Ilyen az egész játék, randa nagyon:

Prince23
Akkor szedd le, uninstall nvidia phsyxet. és puccold ki mappástól együtt. majd haggyad hogy a Bulletstorm telepítõjérõl tegye fel azokat.

nekem ilyen volt a Mafia 2 demójával.

DarkSector
Nekem mindenbõl a legújabb van nem megy....ugyanez a hiba

watto
:O Mintha írtam volna hogy megtettem.

Prince23
Nvidia driver-t töltsél le. és tedd fel a phsyx-et is

watto
Hali!
Ezt írta már valakinek?

Legújabb vga driver+physix de még se tetszik neki.
Gef9800GT-m van.

Prince23
IGN: 8/10
CVG: 9.1/10

eddig nem rossz

ja és nálatok is kifagy a játék?
hali a fekete csikot hogyan lehet eltüntetni alurul és felülröl?
Prince23
lolSL
warezt ide plz

Honnan veszitek ezt a butaságot, hogy nem megy offline profillal? <#confused> Én is offline profilt használok és tökéletesen ment! <#smile>

csana83
Köszi a tippet. Ki is próbálom délután demó híján.

a p2p s cloneDVD vel mától felenged nemkell crack semmi

amikor felteszitek a binaries/win32 mappába van a ShippingPC-StormGame.exe ezzel indítjátok bejön a windows live és rámentek a continue ra és elindul a gém

ja és csak akkor mûködik ha van legalább 1 eredeti windows live-os játékod és akkor azzal az accountal betudsz lépni . offline acc-al nem mûködik

Már most tölthetõ EA Download Manager-rel!

csana83
Kiegészíteném az elõbbit: Current Release Date: February 22nd, 2011 at 10AM PST.

csana83
Amcsiknál elvileg igen.

DarkSector
Megjelent már a játék?

Szerencsére a gépigénye nem nagy, jól fut nálam max-on 4xAA-val! <#smile>

Ilyen beállítások mellett:

Ilyen:

Muttley
mondjam vagy érzed? ;)

Just do it :)

Seth
Lol, má megint trollkodsz :)

PSN ID.: Beegabor

Muttley
kispajtás,
majd megnézed a fõkaraktert, meghallgatod a hangját, megnézed a játékmenetet (játékközben), a kivégzéseket, a helyszínek atmoszféráját stb
oszt majd rájössz, hogy ki is a buta
de a lényeg, hogy Jézus téged is szeret :))
mindenki más viszont pontosan tudja, hogy te egy ... <#nevetes1><#vigyor1><#beka3>

Just do it :)

DarkSector
Amúgy akik mondják a grafikai stilusra gondolnak szerintem.
Meg hogy itt a karakterek testalkata meg a fegyverek picit valóban a gears-ot idézik, de csak kicsit.

DarkSector
Jah de nem szabad lebutázni, mert igazságtalan, mond hogy egyszerû a játékmenet, vagyis arcade játék. :)

Fpocok
Azokra mondtak, akik szerint teljesen olyan, mint a GeoW... csak fpsben.

Parasite Eve 2, best game EVER!

DarkSector
de mondhatsz nyugodtan egy játékot amivel te játszol pl és ettõl több ész kell hozzá, nyitott vagyok mindenre. :)

DarkSector
Nem bonyolult, akik játszanak velük meg a GeoW-al azok nem buták.
A buta te vagy az elõítéletekkel.

Fpocok
Már megint ez a hülyeség, hogy olyan, mint a GeoW... nos... aki ennyire buta... nos... a Bulletstrom nekik készült.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Kongy
én már videók alapján megmondom h semmi köze a geowhoz, csak max a motor... geowban mikor csinálhattál ilyen kivégzéseket? jajj, csak már tolhatnám énis....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

DarkSector
igen erre céloztam én is, mindenhol ezt hallom, hogy egy GeoW fps ....holott szerintem ennyi erõvel bármelyik u3.5-ös fps-re ezt rá lehetne aggatni....