524

Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
  • Ironman2
    Ismét leirom,akinek gondja van a grafikával,az ezeket a sorokat állitsa át,a baseengine.ini fájlban:

bUseMaxQualityMode=True
    CompositeDynamicLights=True
    AllowD3D10=True
    MaxAnisotropy=16
    bEnableBranchingPCFShadows=True
    bAllowHardwareShadowFiltering=True
    bAllowBetterModulatedShadows=True
    bEnableForegroundSelfShadowing=True

elötte nem árt azért egy biztonsági mentés az .ini fájlról.
  • Ironman2
    Pedig még el is mondják hogy mit kell kilőni.
  • Ironman2
    Meg utána a piros tartályokat,hogy eltereld a nagy kereket
  • vg
    Sok.
  • mans
    Na ebbig tetszett a game,reggel hétig nem bírtam abbahagyni,leöltem azt a nagy növényt,onnan még mennyi van hátra?
  • MR ME
    valszeg mert nem tudta mit kell csinálni, és ezért lett vége a videónak hírtelen :D
  • becks78
    Sikerült!Köszönöm a segítséget Gear! :)
  • Gear
    És ez a videó még nem a vége a vonatos résznek :) , itt a torpedókat is le kell szedni amiket a videót készítő a végén nem lőtt valamiért.
  • Gear
    Nagy piros tartájokat rárobbantottad a "kerék"re ?
  • becks78
    Én pont a train-nél akadtam el!Néztem itt pont ez a videó van!De pont a végé előtt fejeződik be aminél elakadtam!És meghalok rám gurul a kerék!segítsen valaki!!! köszi!
  • lolSL
  • BoneDragon
    A diszkós rész valami marha nagy! Az a zene...
  • Drizzthsz
    Hmm, 1280-ban, illetve 13xx*xxx-ben viszont teljesn játszható.
  • Prince23
  • Prince23
    Nems semmi

<object width="560" height="349"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xHNiGwHbgBU?fs=1&hl=hu_HU&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/xHNiGwHbgBU?fs=1&hl=hu_HU&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="349"></embed></object>
  • BoneDragon
    Nálam alul és felül fekete csík van. Nem lehet valahogy levarázsolni? Elég zavaró...
  • balee4
    Nem indul el vele a game.
  • balee4
    Legfrissebbel is ugyanolyan sajnos.
  • Kongy
    de vki már igazán kirakhatná a bannerbe....
  • DarkSector
    off/warez
  • grebber

• mans
    Azt a topikot hol lelem?
  • DarkSector
    Igen mert most mára már uninstallálta, és csorog a nyála. :)
    amennyi bug van a játékban, nem részletezem, a másik topikban lehet kérdezni, nem csoda hogy kapásból néhány embernél csunyább volt a játék mint amilyennek lennie kellene.
  • lolSL
    remélem aki pár napja kritizálta a játékot a felhőkarcoló széttöréséért, és eljutott oda a játékban, az most nagyon szégyelli magát :)
  • DarkSector
    állíts mindent maxra, és indítsd ujra a játékot, de a másik topikba gyere ilyen kérdésekkel
  • Kongy
    Végigtoltam.

Hol is kezdjem. Nagyon jó volt. Beváltotta minden várakozásomat, sőt! Végre egy játék, amiben nem nyűg az állandó harc! Élvezetes nagyon, mert ügyeskedsz mindig, új dolgokat akarsz kipróbálni... stb. A grafika nagyon ott van, főleg, hogy azért nem egy új motorról beszélünk. A szinkronhangok és a zene is nagyon jó volt... Igazából negatívumot nem is tudok mondani, megfelelő hosszúságú is volt (persze a jóból sosem elég =P), szóval nekem nagyon tetszett, egyik kedvenc játékommá nőtte ki magát, és tényleg jobban élveztem, mint a legutóbbi CoD-ot! (már ami a single-t illeti, mert multiban verhetetlen!)

Én 9.5/10-re értékelném.

A befejezés amúgy enyhén szemét lett, de sztem egy folytatás tutira benne van a pakliban. :)
  • Ironman2
    Sajnálom.Akkor állitsatok a karakterkódoláson,vagy töltsétek le a módositott .ini fájlt a warez topikban darksector linkelte a 390-ben
  • DarkJedi
    Hello!

Nekem se jelenik meg a baseengine.ini normálisan, jegyzettömbbel se.
    Másik, hogy nekem is rohadt alacsony az fps. Nem akad, csak kevés az fps egyszerűen, GTX 280-al. Pedig vsync-et kikapcsoltam. El van cseszve a port, vagy van megoldás?
  • cumfu
    Jegyzettömbbel nyitottam!
  • Drizzthsz
    Én bénázok el valamit, vagy tényleg szaggatnia kell Gtx275-tel mint állat? 1680*1050- közepesen: 30-35 fps a menüben, maxon 4*aa-val: 17 fps.
  • Rowlend
    Nálam jegyzettömbnél is ez van és Wordpadnál is mint #291-nél.
  • Ironman2
    Notepaddal nyisd meg!
  • cumfu
    Nekem ebben a fájlban nincsenek is szavak, csak mindenféle hülye jel!Amúgy nekem is csúnya a grafika!
  • Kongy
    Gameplay videóm:

• Ironman2
    Rosszul irtam,helyesen igy van irva ez a sor:
    "bUseMaxQualityMode=True"
  • Ironman2
    Akinek gondja van a grafikával.Nvidia kártya,az keresse meg a bulletstorm/config/baseengine.ini fájlt,nyissa meg jegyzettömbbel,és az abban lévő bmaxquality sort false-ról,true-ra állitani,majd elmenteni.Megjavulnak a zavaró szinkavalkádok.
  • Evin
    Nem lehet, hogy drivert kellene frissítened?
  • balee4
    Tolja a facom, konzolon ez szar, nem bírtam a demót se irányítani. :D
  • Kongy
    nvidiás probléma. warez topikban másik ember is ezzel küzd.

te meg toljad ps3-on. :P
  • balee4
    Gyerekek másnál nincs olyan gond, hogy iszonyú ronda a game? Akármilyen grafikán próbál ronda az egész.