Bulletstorm

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kongy
A CloneDVD tuti nem bugos, én azzal toltam végig, crack nélkül (mivel van Live accom).

Amúgy Xbox 360 tulajok láttátok már ezt?

http://www.youtube.com/v/r1psd9w_ohw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Nemtom PC-n van-e ilyen Easter Egg, nem vettem észre. :D

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Prince23
Jó de lehet a FLT isoja bugos. Eredeti meg nem.

Nem lehet, hogy valahol be van szorulva egy szörny és azért nem megy tovább a sztori?

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

http://www.youtube.com/watch?v=oviR3b5iisM itt a pálya ahol el vagyok akadva.Az ajtón átmenve egyszerüen nem azt csinálja amit itt a videón,hanem megáll a két AI karakter
Én a Act 6 Chapter 3 nál vagyok elakadva ahol egy szörnyre rá kell ejteni a valamilyen áramos valamit majd át csúszok egy ajtón és ott hiába nyirom ki a szörnyeket a két karakter egyszerüen megáll és nem tudok továb b menni.A szakasz végén van egy ajtó amit a parancsnoknak vagy kinek kell kinyitni és egyszerüen megáll a karakter és nem csinálnak semmit.
Felgolos
Hello! segítséget kérek tõletek elakadtam az egyik pályán és nem tudok tovább menni.Egy Gátnak a tetején vagyok és pár emberke kinyirása után elkezd össze fele dõlni és utána elkezdek zuhanni és a textúra alá esek.
Hogy kell ott tovább menni? A válaszokat köszönöm!

Kongy
hát az gáz. az már sztem akkor feloldódik, mikor megcsinálod az elsõ chaptert, ha jól emlékszem. De ha kijátszottad a játékot, akkor tuti fel kell oldódnia....

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Szasza20
ha végigvittem a játékot és újra akarok egy cseptört játszani akkor hol tudom kiválasztani? mert van egy olyan hogy select chapter vagy valami ilyesmi csak nálam nem aktív!

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Kongy
Képarányt ti hol váltogattok? Mert nekem van 2 fekete csík 1440x900-on. Azt el lehet tüntetni vhogy?

am Frank99, úgy csináld ahogy mondták, iso ugyanaz, cd kulcsot beregeled live-ra és mehetsz multizni (gondolom ezért vetted meg)

most értem haza melóból,de ez már fájt. :P
Nevetséges,hogy még nem orvosolták ezt a hibát...De legalább most már tudom miért szaggat nálam is. 16:10-ben. Egybõl át is nyomtam az "új" felbontásra.

2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...

Calver
ehhe, én meg játék közben azon gondolkoztam el többször videokártya hûtõjével kapcsolatban h "hangosabbra emlékeztem"... de akkor ez volt az oka, nem maximumon pörgette a videokártyámat.

"The trees move. Do you not see it?"

hy franky....howww are you... én is meg vettem bakker ne aggódj...

Frank99
valszín az a gond, hogy a DVD5 verzió volt fenn, ez magcsinálja a telepítést, töri, és felrak mindent....

aztán gyõzzem leszedni.....

de mindegy, kifizettem....

:(

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

lolSL
amúgy simán rakd vissza a warez verziót és ne crackeld, nincs rajta külön védelem.
aztán a kulcsot meg regeled live-ra és kész.

lolSL
hát elég extrém 14 ezerért onnan venni :)

Frank99
Tényleg csak én voltam olyan hülye hogy megvettem az EA-Store-on???

ha van valaki még, légyszi írjon privátban....

Maxtreme
http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=764548
Ez is zsír.

CalebJoe
ja 2 nagyon hasonló felbontás között ekkora fps különbség nem lehet ez csak a cég hibája
Maxtreme
http://forums.epicgames.com/showthread.php?t=764944

lehet mégsem én vagyok a hülye.

Maxtreme
De komolyan gndolom. Szerinted az természetes hogy a 2 felbontás között ekkora különbség van? Ráadásul 1440x900-ban is 30 fps-el "szakít" a játék..

grebber
Ezt remélem nem gondolod komolyan?

Végül is is csak 125600 db pixellel kell többet megjeleníteni a gépednek akkor mitõl lenne gyorsabb?

Next PC upgrade: 2022

Maxtreme
Azért vannak problémái ennek a játéknak.
Ezt figyeljétek mire jöttem rá:

1600x1024:

1680x1050:

Konkluzió: a 16:10-es (képarány) felbontás megöli az fps-t..

Szóval ezért lassú nálam.

Frank99
utólag könnyû okosnak lenni....

Frank99
így sem megy, a köcsög nem engedi meg magát frissíteni....

Kongy
mérnem steamen vetted meg... Este 7-tõl lehet asszem.

Prince23
http://www.youtube.com/v/8DmW4siEcYw?fs=1&hl=hu_HU&rel=0

Prince23
Monster gameplay

[flash[http://www.youtube.com/v/8DmW4siEcYw?fs=1&hl=hu_HU&rel=0[/flash]

source: BS official YT channels

Frank99
megvan, ez az állat program nem indul el a EADM-bõl, hanem simán elindult a könyvtárból, LIVE alól....

Frank99
gyerekek!
EA store-ból megvette valaki?

bakker nem akarja feltelepíteni.
igaz, elõtte fenn volt a virágbolti verzió, de lepucoltam mindent....

rákattintok a telepítésre, kicsi vár, villog a homokóra, majd visszaugrik alapra....

Prince23
Nagyon jó game. 88/100

Muttley
játszd vissza a demokat
a crysis (angolul) ehhez képest bakfitty :)
a csaj elereszt néha olyan szöveget, amilyet még egy koszos c.gány szájából sem hallasz

#334: hardon vagy afelett próbáld... ;)

Just do it :)

Frank99
Hova ment a játék?

jön le az eredeti, és nem akarom elveszteni a mentéseket....

kösz!

Frank99
tölthetõ az EA store-ból....

The Protector
odafutsz az ûrhajóhoz,gyorsabb ha csúszkálsz,és az ajtóra Q betû.

Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Amikor rohanni kell az ürhajóhoz ott mit kell csinálni?felrobban a kocsi mellettem aztán letelik az idõ és kihalok.

Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W

Kongy
Teljesen mind1, amikor jónak látod. :) Amíg nem multizol felesleges.

Doom 4
Hali! megvettem a Bulletstorm Limited Editiont. Azt szere5tném kérdezni, hogy mikor érdemes aktiválni a kódot? rögtön az elején vagy ha kijátszottam a singlet és elkezdek multizni?

"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."

proway
oksa, köszi ;)

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

Kongy
Rakd fel, attól h atid van, még használja a physxet a játék, és gondok lehetnek, ha nem teszed fel, mielõtt játszol.

Kongy
Elég rövid sajna. :( Jóból sosem elég! <#worship>

proway
hali. nekem ati kártyám van, telepítésnél felrakjam a physX-et vagy ne?

MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille

grebber
7

Next PC upgrade: 2022

Prince23
Hány felvonásból áll a gamma?

darkerlomy
Jó lenne ennek is magyar szinkron :DD

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

Kongy
annyira nem is. =P Crysis Warhead trágárabb volt (magyar szinkronnal).

Jó, azért ez talán picit durvább, repkednek a cocksucker-ek. :D Sarrano a legtrágárabb.

Muttley
a csaj is meg a csávó is iszonyat trágár
ilyet nem hallani más játékban, ahogy ezek nyomják :)

Just do it :)

darkerlomy
off topikban a #390 hsz. Mint már írták lejjeb <#nevetes1>

NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved

crazyclone
Mivel kell megnyitani hogy ne héberül jelenítse meg ?

Jaja , ígyigaz :)

"vessetek a mókusok közé" :)