524

Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
  • mans
    Hát a bohócra nem tudom mibe hasonlít.
  • oregon1987
    1680x1050-ben nekem is akad bezzeg full HD-ban meg nem!!! idióta egy játék!
  • Inquisitor
    Biztos volt már, csak kérdem, hogy az összes robot levadászásáért mit ad a program? :)
    Nekem egy nem volt meg, kettőnél meg hallottam a hangját, de valami titkos részeken voltak, amire nem jöttem rá miként lehet bejutni.
  • Calver
    #356 megnéz, és ollé.
  • rumkola
    köszi, egyből duplázódott az FPS-em! :D
    de mondok egy dúrvábbat!
    GTX460-at nem váltja fel 3D órajelekre, csak a videólejátszásos órajelekre kapcsol fel (405Mhz gpu), és így megy 45-60fps-t 1600x1024-ben
    akármit csinálok nem vált fel a vga 830-as gpu órajelre :DDDD
  • Fpocok
    Tudjátok kire hasonlít a főszereplő? Ennek a kettőnek a keverékére :D

• Ironman2
    Igy van,de hasonlit egy kicsit Bruce Cambellre is! A zene meg a Far Cry-ból lett lopva szerintem.
  • ratgab
    Egyetértek! Hugh Jackman Farkas (aki egyébkén Rozsomák, de mindegy) szerepében!
  • zool1981
    Sziasztok!Megvan a probléma oka:1680x1050-es felbontásban játszhatatlanul szaggat a játék,1440x900-ban viszont tökéletes minden.Valakinek volt hasonló gondja?Megoldás vajon mi lehet?
  • Kongy
    Sztem enyhe Hugh Jackman beütése van.
  • Ironman2
    Honnan ismerős nekem a játék zenéje? És a főhös melyik szinészre hasonlit?
    Kiváncsi vagyok a válaszokra
  • Ironman2
    Töredezettségmentesitést csinálj a vinchesteren.A szaggatás egyik fő oka lehet.
  • zool1981
    Sziasztok!Tudna valaki segíteni?Az lenne a gondom a játékkal,hogy szinte végig szaggat,pedig a gépigényem bőven megvan...Azt vettem észre, a vinyó állandóan "dolgozik"(pedig még 30 GB szabad helyem van),talán ez lehet a hiba?
  • Ironman2
    Tudtok multizni a játékkal?
  • Totti5
    Túlzás, csak némi időt nyer vele az ember ( vagy nem ). 3 lednél nem ( mindig ) romlik el a gép hanem letiltja magát, ezért válik be ha birizgáljuk a GPUt akár szétszedéssel vagy törülközővel, de ezek csak átmeneti lehetőségek, ha már egyszer beütött a dolog akkor idő kérdése a teljes halál, amin csak a szerviz segít, profi beavatkozással.
  • Solid Snake
    Egyből megszűnt a 3 ledes hiba
  • Ra1n
    A törülközős trükk annyit takar hogy csavard be a boxot hideg nedves törülközőbe...Zseniális agyszülemény gyakorlatilag megfő az xbox..:D

//Az első HÁROM generáció szenvedett ettől a hibától csak a második generációtól kivették ezta RROD villogást és hibaüzenet lett belőle/be nem kapcsolás...:)
  • newc22
    Magyarosításról tud valaki?! Mert úgy olvastam hogy lehet magyarosítani..... :) A skilleknél pl nagyon jól jönne mit hogyan kéne kivitelezni!!! :)
  • DarkSector
    Törölközős trükk az hogy ilyenkor becsavarja egy törölközőbe, és egy kalapáccsal szétveri? :)
  • The Protector
    Ahham.A 3 ledes hiba amit az első generációs xbox művelt.Havernak is ezzel szart be a boxa.
    Asszem erre találta ki valaki a "törölközős" trükköt.
    Amúgy thx a felvilágosítást.
  • Ironman2
    Mecha Dinót sajnáltam,pedig jó volt irányitani
  • Richardix
    Sziasztok, most végeztem a sztorival, hát nem gyenge zúzda ez a játék :P
    Arra lennék kíváncsi, hogy milyen a multi (Igen, rossz voltam, és letöltöttem), mert lehet hogy még meg is venném, de előbb érdekelne hogy a multiplayer mit rejt magában?
  • Kongy
    Az ajtót meg dark sector képét hasonlítsd össze.
  • DarkSector
    Érdekesség. Hasonlít az RROD-ra.
    Ez egyértelmű kis célzás volt, máshol ilyet nem látni, még ugyanúgy lüktet is mint élőben. Ez egy utalás a boxra a készítőktől.

• The Protector
    nem értem.mi ezen a videón az easter egg?
  • Akranor
    Nálam is ez a helyzet. Most lett vége pont és nem tudom a chaptert kiválasztani. New game mást nem enged :S
  • DarkSector
    és valóban az x-en ilyen az RROD
  • DarkSector
    Az iso nem, de a krekk hatására előjönnek a bugok. :)
  • kill3r21
    xbox 3 led, mikor meghal a gép.....akkor igy villog xD
  • grebber
    Kifejtenéd ebben mit is kell nézni mi az Easter Egg?
  • Kongy
    A CloneDVD tuti nem bugos, én azzal toltam végig, crack nélkül (mivel van Live accom).

Amúgy Xbox 360 tulajok láttátok már ezt?

Nemtom PC-n van-e ilyen Easter Egg, nem vettem észre. :D
  • Prince23
    Jó de lehet a FLT isoja bugos. Eredeti meg nem.
  • ratgab
    Nem lehet, hogy valahol be van szorulva egy szörny és azért nem megy tovább a sztori?
  • joe1980
    http://www.youtube.com/watch?v=oviR3b5iisM itt a pálya ahol el vagyok akadva.Az ajtón átmenve egyszerüen nem azt csinálja amit itt a videón,hanem megáll a két AI karakter
  • joe1980
    Én a Act 6 Chapter 3 nál vagyok elakadva ahol egy szörnyre rá kell ejteni a valamilyen áramos valamit majd át csúszok egy ajtón és ott hiába nyirom ki a szörnyeket a két karakter egyszerüen megáll és nem tudok továb b menni.A szakasz végén van egy ajtó amit a parancsnoknak vagy kinek kell kinyitni és egyszerüen megáll a karakter és nem csinálnak semmit.
  • Felgolos
    Hello! segítséget kérek tőletek elakadtam az egyik pályán és nem tudok tovább menni.Egy Gátnak a tetején vagyok és pár emberke kinyirása után elkezd össze fele dőlni és utána elkezdek zuhanni és a textúra alá esek.
    Hogy kell ott tovább menni? A válaszokat köszönöm!
  • Kongy
    hát az gáz. az már sztem akkor feloldódik, mikor megcsinálod az első chaptert, ha jól emlékszem. De ha kijátszottad a játékot, akkor tuti fel kell oldódnia....
  • Szasza20
    ha végigvittem a játékot és újra akarok egy cseptört játszani akkor hol tudom kiválasztani? mert van egy olyan hogy select chapter vagy valami ilyesmi csak nálam nem aktív!
  • Kongy
    Képarányt ti hol váltogattok? Mert nekem van 2 fekete csík 1440x900-on. Azt el lehet tüntetni vhogy?

am Frank99, úgy csináld ahogy mondták, iso ugyanaz, cd kulcsot beregeled live-ra és mehetsz multizni (gondolom ezért vetted meg)
  • Akranor
    most értem haza melóból,de ez már fájt. :P
    Nevetséges,hogy még nem orvosolták ezt a hibát...De legalább most már tudom miért szaggat nálam is. 16:10-ben. Egyből át is nyomtam az "új" felbontásra.