524
Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
-
mans #404 Hát a bohócra nem tudom mibe hasonlít. -
oregon1987 #403 1680x1050-ben nekem is akad bezzeg full HD-ban meg nem!!! idióta egy játék! -
Inquisitor #402 Biztos volt már, csak kérdem, hogy az összes robot levadászásáért mit ad a program? :)
Nekem egy nem volt meg, kettőnél meg hallottam a hangját, de valami titkos részeken voltak, amire nem jöttem rá miként lehet bejutni. -
#401 #356 megnéz, és ollé. -
rumkola #400 köszi, egyből duplázódott az FPS-em! :D
de mondok egy dúrvábbat!
GTX460-at nem váltja fel 3D órajelekre, csak a videólejátszásos órajelekre kapcsol fel (405Mhz gpu), és így megy 45-60fps-t 1600x1024-ben
akármit csinálok nem vált fel a vga 830-as gpu órajelre :DDDD -
#399 Tudjátok kire hasonlít a főszereplő? Ennek a kettőnek a keverékére :D
-
Ironman2 #398 Igy van,de hasonlit egy kicsit Bruce Cambellre is! A zene meg a Far Cry-ból lett lopva szerintem. -
ratgab #397 Egyetértek! Hugh Jackman Farkas (aki egyébkén Rozsomák, de mindegy) szerepében! -
zool1981 #396 Sziasztok!Megvan a probléma oka:1680x1050-es felbontásban játszhatatlanul szaggat a játék,1440x900-ban viszont tökéletes minden.Valakinek volt hasonló gondja?Megoldás vajon mi lehet? -
#395 Sztem enyhe Hugh Jackman beütése van. -
Ironman2 #394 Honnan ismerős nekem a játék zenéje? És a főhös melyik szinészre hasonlit?
Kiváncsi vagyok a válaszokra -
Ironman2 #393 Töredezettségmentesitést csinálj a vinchesteren.A szaggatás egyik fő oka lehet. -
zool1981 #392 Sziasztok!Tudna valaki segíteni?Az lenne a gondom a játékkal,hogy szinte végig szaggat,pedig a gépigényem bőven megvan...Azt vettem észre, a vinyó állandóan "dolgozik"(pedig még 30 GB szabad helyem van),talán ez lehet a hiba? -
Ironman2 #391 Tudtok multizni a játékkal? -
#390 Túlzás, csak némi időt nyer vele az ember ( vagy nem ). 3 lednél nem ( mindig ) romlik el a gép hanem letiltja magát, ezért válik be ha birizgáljuk a GPUt akár szétszedéssel vagy törülközővel, de ezek csak átmeneti lehetőségek, ha már egyszer beütött a dolog akkor idő kérdése a teljes halál, amin csak a szerviz segít, profi beavatkozással. -
#389 Egyből megszűnt a 3 ledes hiba -
Ra1n #388 A törülközős trükk annyit takar hogy csavard be a boxot hideg nedves törülközőbe...Zseniális agyszülemény gyakorlatilag megfő az xbox..:D
//Az első HÁROM generáció szenvedett ettől a hibától csak a második generációtól kivették ezta RROD villogást és hibaüzenet lett belőle/be nem kapcsolás...:)
-
newc22 #387 Magyarosításról tud valaki?! Mert úgy olvastam hogy lehet magyarosítani..... :) A skilleknél pl nagyon jól jönne mit hogyan kéne kivitelezni!!! :) -
#386 Törölközős trükk az hogy ilyenkor becsavarja egy törölközőbe, és egy kalapáccsal szétveri? :) -
#385 Ahham.A 3 ledes hiba amit az első generációs xbox művelt.Havernak is ezzel szart be a boxa.
Asszem erre találta ki valaki a "törölközős" trükköt.
Amúgy thx a felvilágosítást. -
Ironman2 #384 Mecha Dinót sajnáltam,pedig jó volt irányitani -
Richardix #383 Sziasztok, most végeztem a sztorival, hát nem gyenge zúzda ez a játék :P
Arra lennék kíváncsi, hogy milyen a multi (Igen, rossz voltam, és letöltöttem), mert lehet hogy még meg is venném, de előbb érdekelne hogy a multiplayer mit rejt magában? -
#382 Az ajtót meg dark sector képét hasonlítsd össze. -
#381 Érdekesség. Hasonlít az RROD-ra.
Ez egyértelmű kis célzás volt, máshol ilyet nem látni, még ugyanúgy lüktet is mint élőben. Ez egy utalás a boxra a készítőktől.
-
#380 nem értem.mi ezen a videón az easter egg? -
Akranor #379 Nálam is ez a helyzet. Most lett vége pont és nem tudom a chaptert kiválasztani. New game mást nem enged :S -
#378 és valóban az x-en ilyen az RROD -
#377 Az iso nem, de a krekk hatására előjönnek a bugok. :) -
#376 xbox 3 led, mikor meghal a gép.....akkor igy villog xD -
#375 Kifejtenéd ebben mit is kell nézni mi az Easter Egg? -
#374 A CloneDVD tuti nem bugos, én azzal toltam végig, crack nélkül (mivel van Live accom).
Amúgy Xbox 360 tulajok láttátok már ezt?
Nemtom PC-n van-e ilyen Easter Egg, nem vettem észre. :D -
#373 Jó de lehet a FLT isoja bugos. Eredeti meg nem. -
ratgab #372 Nem lehet, hogy valahol be van szorulva egy szörny és azért nem megy tovább a sztori? -
joe1980 #371 http://www.youtube.com/watch?v=oviR3b5iisM itt a pálya ahol el vagyok akadva.Az ajtón átmenve egyszerüen nem azt csinálja amit itt a videón,hanem megáll a két AI karakter -
joe1980 #370 Én a Act 6 Chapter 3 nál vagyok elakadva ahol egy szörnyre rá kell ejteni a valamilyen áramos valamit majd át csúszok egy ajtón és ott hiába nyirom ki a szörnyeket a két karakter egyszerüen megáll és nem tudok továb b menni.A szakasz végén van egy ajtó amit a parancsnoknak vagy kinek kell kinyitni és egyszerüen megáll a karakter és nem csinálnak semmit. -
#369 Hello! segítséget kérek tőletek elakadtam az egyik pályán és nem tudok tovább menni.Egy Gátnak a tetején vagyok és pár emberke kinyirása után elkezd össze fele dőlni és utána elkezdek zuhanni és a textúra alá esek.
Hogy kell ott tovább menni? A válaszokat köszönöm! -
#368 hát az gáz. az már sztem akkor feloldódik, mikor megcsinálod az első chaptert, ha jól emlékszem. De ha kijátszottad a játékot, akkor tuti fel kell oldódnia.... -
#367 ha végigvittem a játékot és újra akarok egy cseptört játszani akkor hol tudom kiválasztani? mert van egy olyan hogy select chapter vagy valami ilyesmi csak nálam nem aktív! -
#366 Képarányt ti hol váltogattok? Mert nekem van 2 fekete csík 1440x900-on. Azt el lehet tüntetni vhogy?
am Frank99, úgy csináld ahogy mondták, iso ugyanaz, cd kulcsot beregeled live-ra és mehetsz multizni (gondolom ezért vetted meg) -
Akranor #365 most értem haza melóból,de ez már fájt. :P
Nevetséges,hogy még nem orvosolták ezt a hibát...De legalább most már tudom miért szaggat nálam is. 16:10-ben. Egyből át is nyomtam az "új" felbontásra.