Bulletstorm
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy Xbox 360 tulajok láttátok már ezt?
Nemtom PC-n van-e ilyen Easter Egg, nem vettem észre. :D
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
Hogy kell ott tovább menni? A válaszokat köszönöm!
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500
am Frank99, úgy csináld ahogy mondták, iso ugyanaz, cd kulcsot beregeled live-ra és mehetsz multizni (gondolom ezért vetted meg)
Nevetséges,hogy még nem orvosolták ezt a hibát...De legalább most már tudom miért szaggat nálam is. 16:10-ben. Egybõl át is nyomtam az "új" felbontásra.
2011. Crysis 2 éve. Ehhez új config kellett :) evga GTX 570 SLI Ready...
"The trees move. Do you not see it?"
aztán gyõzzem leszedni.....
de mindegy, kifizettem....
:(
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
aztán a kulcsot meg regeled live-ra és kész.
ha van valaki még, légyszi írjon privátban....
Végül is is csak 125600 db pixellel kell többet megjeleníteni a gépednek akkor mitõl lenne gyorsabb?
Next PC upgrade: 2022
Ezt figyeljétek mire jöttem rá:
1600x1024:
1680x1050:
Konkluzió: a 16:10-es (képarány) felbontás megöli az fps-t..
Szóval ezért lassú nálam.
[flash[http://www.youtube.com/v/8DmW4siEcYw?fs=1&hl=hu_HU&rel=0[/flash]
source: BS official YT channels
EA store-ból megvette valaki?
bakker nem akarja feltelepíteni.
igaz, elõtte fenn volt a virágbolti verzió, de lepucoltam mindent....
rákattintok a telepítésre, kicsi vár, villog a homokóra, majd visszaugrik alapra....
a crysis (angolul) ehhez képest bakfitty :)
a csaj elereszt néha olyan szöveget, amilyet még egy koszos c.gány szájából sem hallasz
#334: hardon vagy afelett próbáld... ;)
Just do it :)
jön le az eredeti, és nem akarom elveszteni a mentéseket....
kösz!
Annyit sem érünk, mint az égrõl zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Asus TUF H570, i5 11400, 16 Gb ram, RX570, 1Tb HDD, 250Gb SSD, CTG 550W
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
MW2: Voxic \"Nézze, nem a pénz, vagy a hírnév az, ami engem motivál, hanem egyszerûen lenyûgöz a motor hangja...\"-Jean-Pierre Wimille
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
Jó, azért ez talán picit durvább, repkednek a cocksucker-ek. :D Sarrano a legtrágárabb.
ilyet nem hallani más játékban, ahogy ezek nyomják :)
Just do it :)
NFS Hot Pursuit, BulletStrom, NFS Shift, Split Second, Crysis 2, Test Drive Unlimited 2 Copyright 2011ˆ All Rights Reserved
"vessetek a mókusok közé" :)