524

Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
  • lolSL
    lesz dlc
  • shaba23 #443
    hát te ki a gyökér vagy?

Az, hogy nem lesz dlc, valami hivatalos bejelentés volt, vagy csak találgatás? A játék menüjében ott van az opció rá, szóval gondolom tervezve mindenképpen volt.
  • TheGrinder
    Nem... Zsákbamaszkát nem veszek, az ilyenek miatt, mint pl ez a játék. Ami meg tetszik, azt úgyis megveszem. Minden játékra azért nekem sincs pénzem. Gondolom te sem veszel meg minden játékot, vagy ha igen?
  • Ironman2
    Takarogggy!!!!
  • Frank99
    gondolom megvetted....
  • TheGrinder
    Nem ez volt az első. Volt ennél már jóval szarabb, amit végigjátszottam.
  • shaba23 #438
    Gratulálok, hogy végigjátszottál egy "fos és unalmas" játékot!
  • Doom 4
    Amúgy, csak egy normálisan működő multit valami death matchot bele rakahttak volna.

Képzeljétek el az milyen élvezet lenne, hogy már majdnem megcsináljátok a Mercy-t azt egyszer csak valaki átránt valami szöges cucclin, azt annyi a mutatványodnak XD Nem hiszem, hogy hosszú életű lenne egy billentyűzet XD
  • MerlinW
    - 9000Ft
    - 7-8 óra
    - Nem lesz dlc/kieg a jelen állás szerint.
    - Konkrétan senki sem mondta, hogy vedd meg, pusztán hogy töltsd le hozzá a crackfix-et...
  • Calver
    nem kritizáltam, csak megmondtam miért nem ment.
  • Inquisitor
    Háát. 14K-t nem adok egy 5-6 órás cső FPS játékért. Kérdés fog e érdekelni mire emberi ára lesz, és addig mennyi DLC vagy ne adj isten ingyen kieg lesz?
  • Calver
    igen, el van - a crackfix hiánya :)
  • Inquisitor
    Nekem 3-4 helyen lemaradtak a szereplők, de mindíg sikerült rávenni őket, hogy menjenek ahova kell. :)
    Meg 3x beleakadtam tereptárgyakba, igaz 1x nem sikerült kijönni belőle ... de több bugot nem láttam szerencsére.
  • Inquisitor
    Az gyárilag ilyen, hogy kilockolom az Echo pályák egy részét, akkor újraindításnál mindíg csak a sivatagi pálya van meg, kezdhetem elölről a csillaggyűjtést? Mert ha igen, ki az az állatt aki 6-10 órát azzal tölt, hogy csillagokat gyűjt, meg végigrohan a pályákon? Mondjuk az ember egy csomó klassz dologra rájön, amit nem vett észre a játékban, de akkor is gáz. Vagy valami el van állítva?

Más. Újra kezdtem nagyobb fokozatban. Most nem tudom én vagyok e a profi, vagy simán ennyivel több Skill pontott ad a nagyobb fokozatban? A Hideout pályán pl. berobbantottam valahogy egy dupla platformot, és mindenki kihalt, egyből ilyen 3400 pont. Előző szinten az első két pályán összesen nem volt ennyim.
  • Ironman2
    Index kritika
  • TheGrinder
    Értem. Most vittem végig a játékot, hááát két szóval: fos és unalmas. Olyan volt nekem mint a Painkiller, csak itt van skill rendszer és "történet". Eleinte még jó volt ez a kill with skill rendszer, de a játék felétől már valahogy untam és csak azt vártam, hogy mikor lesz már vége. Grafika gyönyörű. Nekem 5/10.
  • Doom 4
    Az UT3 eredeti, ez is, de mivel most baszakszik sokszor a netem, offline profil nem tudtam (csináltam de utána hiába nyomok akármit, nem lép tovább hanem cska kiírja hogy a netes tartalmakhoz online profil kell de utána nem tok tovább lépni), csinálni így meg crackeletem...
  • TheGrinder
    warez?
  • Doom 4
    Hali! Nekem van egy olyan problémám, hogy valami gond van a grafikával, olyan néhány textúra mintha 16 bit-en futna a játék. Pedig a gépemnek bírnia kell... Egy játék volt ami még ezt csinálta, az az UT3. De a Mass Effect-ek nél nincs ilyen gondom...
  • KraZ
    Igen,csak a restart chapter segített. A csaj lemaradt!
  • DarkJedi
    Igen, de gondolom neked is az van, mint nekem, hogy valami bug folytán nem jött veled Ishi és a csaj. Ha így van, akkor sajnos újra kell kezdeni a chaptert.
  • Solid Snake
    Jobbra leugrani a csaj után, mint állat
  • KraZ
    Sziasztok! A gátnál ahol a vízkerekek vannak és lerobban az erkély leesek egy függő platóra ott mit kell csinálni? Nem tudok onnan semerre menni.
  • DarkSector
    Nehéz is lejátszani a lemezt pc-n. :)
  • Muttley
    X360-on nem szaggat
  • Scarecrow
    Nálam is akadozgat elég sokszor. Szintén 5970-en nézem 1920x1080 ban de a 10.5 driverrel. Legújabb 11.2-es egy kalap sz*r szinte minden játék rosszabbúl megy vele.
  • Bokafix2
    Én nem tom pl. de ezt a játékot igen elszabhatták, mivel minden arányban kipróbáltam a felbontást és kb 10 másodpercenként beszaggat, még akkor is ha lejebb veszem a grafikát és a részletességet.
    A 11.2-es driver nekem szvsz nem jött be még szarabb tőle a játék, mióta feltettem a fegyver körül apró fekete négyzetek vibrálnak... borzalmas ronda.
    Nem hiszem h a driver miatt szaggat, a 10.8 jó volt minden eddigi játékhoz semmi szaggatásom nem volt, de ez kiakasztó.

intel quad core q9550
    8 GB 1333 Mhz ram
    ati HD 5970 2GB vga

Ez a konfig. Szal azt sem hiszem hogy a játék géigényében keresendő a gond. Lehet az U3 engine optimalizált de ez a játékról nem mondható el.
  • MerlinW
    Unreal 3 Engine-re sok mindent lehet mondani, csak az nem hogy optimalizálatlan. Az más kérdés, hogy a PCF mit szabott el benne.
    Egyébként felbontásfüggő az akadozás, 16:10-ben akadozik néha, 4:3-ban nem, 16:9-ben pedig ritkábban.
  • Inquisitor
    Bokafix, nem lehet, hogy a szaggatás a felbontás miatt van? Csak mert ugye sok felbontásban (16:10?) szaggat a játék, míg 16:9-ben meg nem. (Én meg 5:4-ben toltam és ott sem.)

Off: Stephen King halom könyvében és nem egy filmben volt bohóc. Nem t'om mi baja lehet velük. :)
  • Synchronous
    Más fórumokon is olvastam hogy panaszkodnak rá hogy elég optimalizálatlan az engine és hiába van meg a megfelelő konfig mégis beszaggat helyenként.
    Sztem a 10.8-as drivert mindenképp frissítsd a 11.2-re, hátha normálisabban fog futni.
  • Bokafix2
    Másnak is beszaggat a játék? Egy ideig megy folyamatosan, de időközönként beszaggat és nem értem miért, hiszen jóval túlteljesítem a javasolt követelményeket. Ráadásul nem is maxon játszok mivel közepesre van állítva a felbontás és a részletesség és asszem a 10.8-as driver van fenn...
    Nem kéne szaggatnia.
  • newszepiking
    köszi.
  • Ironman2
    De
  • TheGrinder
    Ez nem a Stephen King - It ben lévő bohóc?
  • Shep
    Igen
  • newszepiking
    hali

SPOILER

a hídon, amikor egy nagydarab gólemszerű-gorilla izé jön, azt be kell rugdosni a lezuhant helikopter forgó rotorjai közé?
  • Inquisitor
    Azért remélem a "folytatás" vagy "előzmény" részek NEM teljes áron jönnek ki majd, hanem leölhető LC formában. A menü legalább is sokat sejtett. No meg a játék utolsó mondatai is.
  • PeeTeR
    en tegnap ertem a vegere, reszemrol tuti jo kis jatek lett. hangulatos, szep, vicces, meg a tortenet is jo. ajanlom mindenkinek aki eddig nem probalta vagy filozott rajta hogy megeri -e ido pazarolni ra
  • Prince23
    Ishi meg tisztára Jason Scott Lee :D
  • Calver
    színészből szerintem is Jackman a nyerő, azon túl a főhős gyakorlatilag egy az egyben Mugen a Samurai Champloo-ból - ugyanaz a hang (Steven Blum), ugyanaz a személyiség