524
Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
-
Scarecrow #484 Sziasztok! Most lett egy nvidia karim és az lenne a problémám hogy a játék iszonyú világos hiába veszem le fullra a brightnesst. ATI-n ez nem volt. Vkinek nem volt ilyen gondja? -
BulletstormOfficial Bulletstorm PC demo out now (Steam)! -
#482 DEMO tölthető steamen és gfwl-en. -
#481 engem vagy a játékot? :) -
Sir Cryalot #480 -
#479 és akkor el lehet képzelni,
mi lesz a májusi duke nukem-mel ezek után -
#478 Nincs semmi értelme. Ilyen felrakod játszol vele 1x-2x utána elfelejted hogy fent van a gépeden játék a Bulletstorm. -
#477 1 hét után elfelejtette mindenki ezt a játékot, nem hiszem hogy ennyi időt szánt volna rá vki -
Moonchild #476 Sziasztok!
nem tudtok valami jó oldalt ahol le vann írva magyarul a skillshot database? -
#475 Kösz, keresővel sehogy nem találtam... -
#474 Itt! -
#473 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Warez topic merre van? -
#472 nekem TDU2 nem tetszik, de tényleg az egyik leghangulatosabb játék az utóbbi időkben a Bulletstorm:) nagyon tetszett
zenéjét is bírom
-
#471 Nem is Serious Sam, ha PCF, akkor inkább Painkiller 2011-es köntösben:) -
#470 Beírom ide is a véleményem, ne csak annyi legyen minden fórumon hogy hú de jó, vagy hú de fos...
Én is kipróbáltam, nekem nagyon tetszik, remek grafika, nagyon jó pályák, élvezetes, szórakoztató hentelés, és azért van pár apróság ami feldobja mint a fejlesztheő fegyverek, a kombók, a "lézer-lasszó", a vicces archievmentek, (seggbelővés - fire in the hole ). Röviden ennyi, átmenet a Serious Sam féle tömeg mészárlás, és az átlago pár fős összecsapásokból álló FPS-ek között. Nem pörög túl én nem is fullad unalomba, nekem pont ideális.
Negatívumok is vannak persze: a sztorit egy általános iskolás fogalmazásából lophatták, és sajna 100% csőjáték, a kijelölt útról egyáltálán nem térhetünk le. Ez így rosszul hangzik, de játék közben azért annyira nem zavaró ha előre így állunk hozzá, bár én nem tudtam róla mégsem zavart. Agyon van szkriptelve még a játékmenet de ez elég érdekes, és látványos ahhoz hogy ne zavarjon különösebben.
Szerintem kipróbálni érdmes, rossznak senki nem nevezheti, a stílusán belül pedig kiváló. Ugye a Starcraftot sem szidom azért ami, ezt sem kell... -
#469 nem is a vitáért mondtam, csak döbbenet ;)
a TDU1 anno hatalmasat ütött - graf, játékmenet, autók fizikája
a TDU2 meg az 1 fényében sztem a 2. világégés
jaaa, és ha még nem láttad.. ;)
dehát ahogy mondod is nem vagyunk egyformák ;)
rally, így van, embere válogatja :)
NFS Shift 1 és most majd a Shift2 sztem összélmény tekintetében AAA
-
#468 Erről nem nyitnék vitát:) Shift kb 1 órát volt a gépemen, ultragyenge GRID koppintás volt. Dirt2 jó volt, de nekem a rally unalmas, így arról nem nyilatkozom. TDU1-be kb 400 órát, míg TDU2-be eddig 120 órát öltem bele. Persze warez/offline módban csak a játék 10%-a látszik... én megvettem megjelenéskor (több mint 70 fórumtársunkkal egyetemben), szerintem zseniális játék. Nem vagyunk egyformák. NFS-ek pedig szóra sem érdemesek.. csak visszafele fejlődnek. -
Chakotay #467 egyébként álltat jó a jatték és a grafika. -
Chakotay #466 Nekem is piszkoskodott a grafika,de itt a fórumban le írtak alapján át írtam a fájlt és azóta hasit mint a szél.Köszönöm a tippet. -
#465 jó-jó a BS-t még megértem, deee
amit a TDU2-ről mondasz az komoly?
mondjuk végülis még csak március van
majd mit fogsz mondani, mikor kijön a Shift2, Dirt3, Forza 4.. ;) -
#464 nekem se valami hosszu a listam. Bulletstorm meg Dead Space 2... mast nem tudok mondani amivel jatszottam mostanaban es meg elvezetes is volt -
#463 Szerintem is az év egyik leghangulatosabb játéka eddig a TDU2 mellett. -
#462 Na végigvittem a játékot! összességében 9/10-t adnék mivel olyan hogy tökéletes játék nincs :D Amúgy alapvetően nagyon bejön és ez az egyetlen játék hosszú idő óta amit végigvittem (ugyanis vagy nem érdekelt, nem kötött le, folyton meghaltam és elegem volt :DD). Na mind1 aki még nem játszott vele szerintem feltétlenül próbálja ki -
#461 kétszer végigvittem a werziót, most meg várom a megrendelt gyárit.
engem megnyert! -
#460 18.99 euró g2play-en a játék most... -
#459 ennek nem kell válaszolni, hülye troll warez droid. -
#458 Ismét egy jó példa, Dead Rising én szerintem nulla lett, míg Vegas és Bulletstorm zseniális játékok (én nagyon ritkán játszom végig játékot és akkor is hónapok alatt - Bulletstorm-on egy nap alatt végigszaladtam, mert nem tudtam abbahagyni - ilyen is rég fordult elő velem.)
Nem vagyunk egyformák, az viszont már TheGrinder szegénységi bizonyítványa, hogy nem képes elfogadni, nem mindenki gondolkodik úgy ahogy ő, és ami neki nem tetszik, nem feltétlenül rossz. Ez kb olyan, mint amikor egy kattogózenét (pl techno) imádó alany elkezdni ócsárolni a rock vagy klasszikus zenét, miközben pont annak semmi köze a zenéhez, amit ő hallgat. Az emberek már csak ilyenek. -
#457 Mondok egy példát: a Fallout New Vegas/Dead Rising 2 is jó játék, nekem mégsem jött be. Ettől még nem szar se a Fallout, se a DR2, csak mondjuk és más játékokat kedvelek. -
#456 Ok, ne tetsszen a játék, de attól még nem kell lefosozni, mert az emberek többségének tetszik, és ha fikázzák ami neked tetszik, az ugye nem esik jól. Mondd azt inkább h nem jött be, azt kész, de attól még NEM lesz fos a játék h neked nem jött be, mert azt végülis ki nem szarja le... -
#455 Azért vagy balfasz, mert teljesen a semmi miatt generálod a flémet. Mondanivalód igazából nincsen, akkor minek erőlteted? Teljesen úgy viselkedsz, mint egy rosszabb menstruáló nő. Használj tampont, ne fórumozz. -
Inquisitor #454 Akkor is gáz lenne ha vagy ingyenes vagy legalább DLC formáhjában nem lehetne duplázni a játékidőt, mert az alap az sovány. Egyszerűen nem lehet kihasználni a játék skill lehetőségeit például. Az alap játékidő meg szórakoztató volt annyira, hogy leértékelt áron megvegyem eredetiben. -
#453 Nem gondoltam, hogy két dolog miatt lehülyéznek és lebalfaszoznak. Az egyik, hogy nem tetszik a játék (Miért is tetszene?). A másik dolog, hogy kijavítottam ''Frank99''-et, gondoltam ha ő kritizálja a helyesírásom, akkor én is kritizálhatom az övét. Ezek miatt értelmetlenebbnél értelmetlenebb kommentek születnek, hát kongratúlésön. -
#452 Három rövid válasz. Szarkazmus. Balfasz. Menszesz.
Gondolom, mivel ilyen agy-guru vagy, tudod értelmezni. -
#451 Köszi a lehülyézést, mert egy fos játék nincs jó hatással a bioritmusomra. Akkor kérdezz meg engem is, nekem nem tetszik. A hülyeség másból ered szerintem. Aki ilyen dolog miatt lehülyéz, szerintem az egy hülye. -
#450 ja, és én nem sajnálnám rá a 9k-t nekem bőven megérné, csak most másra kell a zsé. (ACB CE) -
#449 Hát te HÜLYE vagy barátom. Nem is kicsit. Nekem nagyon tetszett, legalább 3 haveromnak mutattam meg h nézzétek már ezt, és ők is végigtolták, és k*rvára tetszett nekik is. 5-ből 5 embernek rohadtul bejött... most akk is sztem magadban kéne keresni a hibát. sztem CoD unalmasabb... -
#448 Három rövid kérdés. Érettségit? Márciusban? Józan? -
#447 bulletstorm topicba írod az érettségid? -
#446 Mikor nehéz fosozni? Akkor már nem csak fosoznék ha ezt a fost megvettem volna 9k fosért. Akkor eléggé fosul lettem volna, egy ilyen játékért annyit kiadni. Mondatokat nagy betűkkel. Köszi. -
#445 így könnyű fosozni.
amúgy maszkát és nem veszek, csak macskát
:-)