524
Bulletstorm: A People Can Fly új játéka
-
vg #124 Őőő, ez a játék kb annyira arcade mint a Singularity, csak itt lehet rúgni meg van "lasszó" meg kapsz amót a fejlővésért... -
#123 Nem vettem zokon, én is csak vicceltem.
Nem tetszik semmi baj, de nem gagyi csak arcade, sok millióan szeretik ezt a stílust...:D -
#122 Tök mind1 hogy kinek mi tetszik.Nekem tetszik és nagyon várom,az egész stílusa kvajónak ígérkezik,meg a lehetőségek a brutális gyilkolásra.
-
#121 Na jó, talán ezt nem kellett volna mondanom, nem vagyok én "ilyen", csak épp a LOLban is idegelnek.
Szóval visszaszívom.
Még annyit, hogy engem a mostani játékok már nem nagyon kötnek le. Legutoljára a NFS-et szedtem le, de 5 perc után töröltem is. LOLal jól elvagyok, illetve ma felraktam a Turok2-t. Szerintem még mindig baromi jó játék. -
#120 Látom bazdmeg megint kurva okosnak hiszed magad.
"De hidd el a dacolás ellenére te is leszeded majd és lezúzod és jól fogsz szórakozni vele..."
-
#119 Kombójátékokban nem szokott multi lenni, mert alapjaiban rontaná a játékélményt az hogy te elérsz egy 5szörös szorzót aztán a társad meg lepuffantja az enemyt. Ez nem működik így. Co op van benne amúgy, ahol lehet írtani az enemyt horda meg valami anarchy mod + multiplaya, csak a story mod egyszemélyes. -
#118 Ezek után már engem sem érdekel annyira, mint kezdetben :( -
vg #117 Hát cica, az a tény gondolom nem zavar, hogy egy ilyen adásvételnél két klikkel meg lehet nézni xval-al, hogy bannolt, vagy fleggelt a gép. De inkább ne szólalj meg, ha fingod nincs a dolgokról. Mellesleg lány létedre szégyelld magad, hogy ilyen kötözködően irigy vagy. -
#116 Akinek flesselt boxot elad ugyanígy nem megy live-ra vagy ha megy tisztában lesz a veszéllyel. -
#115 semmiben nem lesz rosszabb
csak ha 1x eladod nem fog megkeresni és nagyon megverni akinek eladtad hogy első live csatlakozásnál bannolták -
#114 Csak azért kérdeztem a multit, mert el lehet keményen szórakozni az ellenséggel, rugdosni mint a focilabdát...meg ilyenek. :D -
vg #113 ja, de neked anális behatáson is... ;) -
#112 jobb túlesni rajta -
vg #111 Hát az nem, mert kilőnék a kecses szerkezetem azonnal... :) -
#110 Biztos próbálta warezzal, főleg ha még nem bannolták, de az sem biztos hogy vannak szerverek. -
#109 + a multi része... nem? vagy azt nem sikerült próbálnod? -
vg #108 Nyomtam most pár órát, érdekes cucc. Iszonyat látványos(amikor gugul az a szerkezet utánuk a vasúton az durva), vannak benne jó, új ötletek(távirányítós robot dinó), viszont picit unalmas is. Aki nem tud még egy picit sem angolul, az nem fogja érteni a idiótábbnál idiótább beszólásokat, és ezzel szinte a játék lényéről marad le. Egyszer végigjátszós játék sajnos. -
#107 Ezzel a lasszózásal megölték a saját játékukat annyira könyüvé teszi, igaz nem kötelezö használni de ha már egyszer benne van... -
#106 Olvasom mit írsz, majd "én pl biztos nem töltöm le". Akkor biztos tudod hogy milyen, főleg hardon vagy nehezebb fokozaton.
"ma már nem lehet rendes konzol játékot csinálni anélkül hogy a képedbe ne ugráljanak a számok, szavak"
Sorold a címeket, és a hasonló játékokat ( az online perkes rendszert ne keverd ide ). -
#105 Amúgy rájöttem hogy ti könnyen pocskondiáztok, meg dobálóztok hogy konzolon ez a divat meg az a divat és rájöttem ez azért van mert eredeti pc-s alkotások mára már nincsenek, így könnyű pocskondiázni, mert nincs mihez viszonyítani.
Ha 100 ember írja le, hogy ennek ez a lényege, árkád játék....JELZEM MINT RÉGEN PC-n!!! doom, serius sam, quake...wolfenstein...stb.
A kirepkedő pontokon van a hangsúly, mert versenyezni is lehet mással ki tud több pontot csinálni, de ezt meg kell érteni, a Borderlands-ban is undorító, ráadásul ott aztán semmi értelme nincs, sorolhatnám ide az rts játékokat, mind gagyi ezekszerint.
De hidd el a dacolás ellenére te is leszeded majd és lezúzod és jól fogsz szórakozni vele...
Nem csak cod meg bf-ből áll a világ, meg a játékosok igénye. Egyenlőre játékokról beszélünk, a játékélmény a lényeg...ez pedig mind multiban mind single-ben jó móka lesz...mert a demo is jó volt. :) -
#104 6 órás és a "letöltés" ingyenes ha félóránként is de végignyomom majd!Egynek elmegy. -
#103 akkor goaway -
#102 De jó. Ellenfelek egy helyben állnak vagy egyenesen feléd futnak. Belerúgsz vagy meglasszózod és ettől lelassulnak... hogy aztán szarrá lődd őket. Aztán meg jönnek a felugró számok, mert ugye ma már nem lehet rendes konzol játékot csinálni anélkül hogy a képedbe ne ugráljanak a számok, szavak.
Most hiába mondjátok, én pl biztos nem töltöm le, mert nem érdekel. És biztos nem vagyok egyedül. -
#101 Akkor 8-9 megvan nem rohanós 1 délután letolós warezosan nyomulós kreatívan gyilkolós acsizós módban hardon. Korrekt. -
#100 "Végigvittem. Sajnos elég rövid volt, körülbelül 6 óra lehetett normalon" -
ricsa008 #99 jól néz ez kiiii!!! -
#98 Örülnél ha sok játékban ennyire ultralow lene minden. -
#97 konzol -
#96 elég ultralow a textúra:O -
#95 Szerintem nem rossz, 2-3 órát játszottam tegnap, de tuti végigviszem, csak közbejött a KZ3. -
#94 "messze a legszebb unreal engines jatek a latottak alapjan"
egyedül a geow ami szebb. -
#93 BOOORING... -.-'' -
#92 Ha az ember megszokja,hogy az irányítás furább a megszokottnál, a pálya sok része annyira le van korlátozva, hogy borzalom(értsd: minden tereptárgyat körülvesz egy fél méteres láthatatlan burok,egy rohadt sziklát nem lehet teljesen megközelíteni, láthatatlan falak mindenütt, nehogy körül tudj nézni és csak azt lásd,amit a készítők akarnak hogy lásd), az ellenfelek írtása 2 act után ásításra ingerelt, de majd meglátom a többi fegyverrel mi lesz.
Amúgy jó :D -
Gabe18 #91 Nem tagadom, 10, vagy 5 éve valószínű letöltöttem volna hogy játszak vele 2 órát, aztán a polcra tegyem és sosem vegyem elő többet. De ma már nem.
Ez a játék olyan szinten nem mozgat meg hogy még a 300 forintos DL lemez is kár érte. Nekem. Szóval nálam már van az a határ, ami már warezba sem... -
#90 Tegnap jatsztottam vele picivel tobbet mint egy orat, ezt nem untam meg annyi ido alatt, ha mar sokan valamiert a GOW-hoz hasonlitjatok, azt viszont meguntam ennyi ido alatt, szoval kinek mi...
Nagyon jol nez ki, messze a legszebb unreal engines jatek a latottak alapjan.
-
#89 Szar játék, ugye? :)))
-
Pontossan.
Gagyira veszik és kifogásnak jó, kíváncsi leszek warezba mennyit tólják majd.... -
#87 Egy játékmechanika nem változik a játék előrehaladtával, újat mutatni meg nem lehet ezekben a műfajokban már régóta. FPSbe lőni kell, TPSbe coverezni és lőni ( persze FPSbe is lehet ha olyan, pl Killzone ) stb... a játékot a változatos helyszínek ( történet, karakterek, univerzum ) látványos, epikus harcok, a fegyverek, skillek adják. -
#86 "A Bulletstorm a jelek szerint minden idők legkreatívabb címévé is kinőheti magát a közeljövőben." -
Árnyvadász #85 Én nem feltétlenül osztanám azt a véleményt, hogy a Bulletstorm egy sima Painkiller lenne. Co-Op módból indulva ki. A másik dolog, hogy 1 óra után unalmas lesz, az azért nem tényként kezelendő, mert a Gears of Wars-ra meg azt mondták egyes újságírók, hogy 10 perc után az, de nekem nem volt vele gondom, hogy a végéig elvigyem.
Ugyanis bár a mechanizmus (fedezékrendszer) végig megvolt a játékban, ettől az nem vált ténylegesen unalmassá. A Co-Op pedig izgalmasabbá tette, az egyjátékos módot. Az egymás elleni multiról nem is beszélve, de ez most nem ide tartozik.