49
-
FlyingV #49 te sem tudsz helyesen írni, és az a szégyen hogy mást ezzel oltasz. -
FlyingV #48 komolyan ilyen OSTOBÁK vagytok? ha nem tudjátok miről beszéltek, akkor csönd legyen. CSÖND. mert az nem érv, hogy sokmidnen hiányzik belőle, meg valami meg pár dolog meg stb.. konkrét érveket, ti szerencsétlenek, ja vagy azt képről nem lehet? :D komolyan, vicc ez az egész oldal az egész csőcselékkel, akik ideirkálnak. -
#47 "1. nincs benne pár olyan dolog, ami alapvető lenne"
Ezt egy párszor már letárgyaltuk nem kezdem újra. Van aki szerint minden benne van amire szüksége van. (pl szerintem)
"2. sok olyan dolog vanbenne, ami felesleges"
Azért plusz dolgok miatt nem fogok rinyálni, meghát ez erősen szubjektív is. Felesleges benne számomra mondjuk az MMS küldés lehetősége, de sok embernek ez meg alap feature.
"3. nem érted mit pofáztam? Hogy sok olyan dolog van benne, ami felesleges!"
Értem én, hogy mit mondasz, de ki dönti el, hogy feleslegeges? Fentebb már írtam. Nekem tök felesleges az MMS, nekem nem is kéne, de gondolom azért van benne mert másnak meg nem az.
"mi a fasznak 7625501 darab fícsör EGYSZERRE, inkább egy fokkal butább telefont veszek, de olcsóbbért. És akkor már nem nyafognék, hogy nem tud "alapvető" dolgokat"
Mondom ez kb olyan, hogy melyik a finomabb a csoki vagy a vanilia fagylalt?
-
#46 noob.na huztam inkábbinen itt nemlehet értelmesen dumálni senkivel. -
cateran #45 Hehh a valaszod alapjan az Iphone tulajdonosok diszpeldanya lehetsz...hogy a helyesiras nuku,az 1 dolog,de hogy magadat cafolod meg 2 mondattal,az mar irigylesre melto... -
#44 Winmobile! Köszi a viccet, most jót nevettem.
"Ki is mondtad a lényege, egy csúcs telefon. Csak az iphone nem az, de annyiba kerül."
Az a baj, hogy tévedsz. -
#43 egyedül nekm a rossz hang tömöritésnem tetszik,de mik azoka az alapvető dolgok???
kiváncsi vagyok,am igen igazad van ha te csak telozniakarsz minek vegyél gpses 1000megapixeles telefont..de gondolj bele amitmostmondok!
jelenleg Nokiánál(maradjunk nála)több alfaj van kihajtható,egyszerü,érintöképernyös etc etc
milene ha lenne több fajta ugyanugy de azt vinék továb pl
low telefon csak telefonálás stb Nokia L 1.0,2.0 stb mit ujitanának bene?azt h tökéletesitenék azt amit tud,plkinézet(lásdmenyit változnak telok egyre szebbek)..vagy hardware,ruganyosabb gyorsabb oprendszer,bugok javitása(mindig van)aztán ha már tul low lene..tegyük fel máreltelt 5év és már 5.0náljár tehetének adigkra bele népszerü alkamazásokat amik könyitik dolgainkat pl fejlet számológép...(elvégrelow) ,hivás ezernyi félemodja plhanghivás ami anno mikor bejöt stb!
aztán lenne középkategoriás ezis ugyanugy mene,persze jönének uj cucok stb egyes képeségek egyre megszokotabbak akkor itt már nincs megkötés h csak teleofnálásra van...,akor árértékben tenék beledolgokat,elején pl ha most nézük mai közép kategoriás készülékeket azt tudná..közbe tökéletesitenék a softot rajta..stb nem lene eza bbug ami rengeteg am...aztán jöne ki uj erösebb hardwarel,de ár ugyanaz lene mint mikor bejöt az egyel régebbi csak sokal jobb!és igy tovább...
és igy szétosztani több féleképen...
miért lenne elönyös??
magát az oprendzsert joban tudnák optimizálni,folymaatosan fejlezsthetnék nem azvan h ez az mással megy,nem lehet egységesen és 1 évig tökéletesithetik amit továbvisznek anak következö generáciojára több modullal,amihez szükséges erösebb proci stb,kis design javitás kornak megfelelöen,erösebb kamera kész..
másik elönye játék fejlesztöknek h mire fejleszhetnének,egy letisztult oprendszre joban fejlesztenének,tudnák menyit birna telo stb(mint iphonál most)
tele lene joloptimizáltalkalmazásokkal amit átvihetzs majd ujab készülékre is hiszen csak anak elöbib generácioja,nemkülönben software fejlesztök is könyen átrakhatják (ha mondjuk felbontás változot)
ésmég sorolhatnám
miden igény kilene elégitve egy jol müködö stabil telefonnal ami melesleg nincs meg föleg egyre jobban bejövö sokkütyü érintö képernyömiden...aztán jön az h lefagy nem jo ezabaj...
és ugye teszem azt megveszek egy 50eres telot mint közép kategoria...1honap lemegy ára 2 még 3 még 4 még..persze kicsivel..de az azelöt verzio számu közép kategoriás model meg mégolcsobb és elérhetöbb!bla bla!
én ezt látnámészerünek!mert mai rendszer elégé szar!maradjunk anyiban,Apleneklene esze kinyomnának egy olcsobb változatot!enék mint a cukrot
lehet irni nem tudok mielöt mondaná valaki de sztem gondolataim helyesek! -
#42 első iphone csak usa only volt, és ott nem volt akkor még 3g -
n3whous3 #41 1. nincs benne pár olyan dolog, ami alapvető lenne
2. sok olyan dolog vanbenne, ami felesleges
3. nem érted mit pofáztam? Hogy sok olyan dolog van benne, ami felesleges! És igen, a más gyártóknál is egységáron megy egy-egy szenzor beépítése stb, de mi a fasznak 7625501 darab fícsör EGYSZERRE, inkább egy fokkal butább telefont veszek, de olcsóbbért. És akkor már nem nyafognék, hogy nem tud "alapvető" dolgokat -
#40 Na most akkor döntsétek el, hogy buta telefon az iphone, vagy sokmindent raktak bele. A hwnek ára van, ennyibe kerül. A konkurencia sem tudja igazán olcsóbban adni a hasonló készülékeit, csak a buták hiszik azt, hogy feleannyiért ugyanolyat kapnak. -
n3whous3 #39 és miért baj ez? mindenki megtalálja a magának valót. Vannak üzleti, multimédiás verziók. Mindenbe azt raknak ami egy igény és nem kell kifizetni 150-et csak 50-70-et és azt tudja, amire szükséged van.
A symbian tényleg szar, azonban ez a szokásos amerikai marketing módszer nem tetszetős. Csinálnak valamit, amit teleraknak mindennel. Te megveszed, mert kurvasok dolog van benne, kifizetsz érte azért sokat, mert ez így van. 1-2 csilivili fícsőr miatt döntesz csak így és azzal áltatod magad, hogy nem gond, hogy kibasztam 150-et az ablakon, mert mindent tud. És? Kinek kell minden fícsör? Énnekem nem kell ez meg az meg amaz, máris megvehetném féláron az iphonet, de nem tudom, mert mindent beleraknak, hogy kicsit többet fizess érte. A kajákat is azért szokták néha nagyobb kiszerelésekbe rakni, hogy megvedd, mert az több. Mikor kurvára nincs szükséged többre (bár nem jó példa, mert majd elhasználod később, de telefonban már azért nem így van). -
#38 ha igy mene már rég jobb telefotn fognák a kezünkben ennyi pénzért!BÁRIGYIS ROHAMOSAN FEJLÖDIK a telefonipar -
#37 ugyanazt??most is soft frisités van ember...else olvastad a ciket sztem és rohadtul nem értesz hozá ugylátom,miden uj iphone jelentösen más,tudod mit csinálnak?tökéletesitenek.haladnaka korral..erösebb hardware stb.többicég mit csinál??kiad pl egy telot monjduk a nokia..mondjuk aztán késöbb megint csak másnven dealakitanak megitn rajta és kész...egyre jobb..demiért nem csinálják egy nven pl nokiánálalfajok h kihajthato meg érintö képernyös meg stb...és 1.02.0 stb joban járnának...nem az h van 100000000készülékés eben eza jo eben az..egyik sincs jol optimizálva és hot lasu vagy bugos..mitn az enyém..sok update mégis akad,,üres rendzseren...teleteszem cucokalvégkép! FOS -
n3whous3 #36 Iphone is ugyanezt tette, még 3g-t se tudta az előd erre kiadnak egyet, ami már igen.
Meg ácsi, gondolkodsz egyáltalán? Mi neked a funkció? Okostelefonba bármit belerakok. Ami nem hardveres. És ne mondd már, hogy iphoneba lehet rakatni seperc pl egy-egy új szenzort (ok ez rossz példa, mert a csatlakozása lehetővé teszi, hogyx rágyárts hardvert meg hozzá a szoftot , csináltak is kémiai szenzort, de ezt symbianba is meg lehetne oldani ennyi erővel...). -
cateran #35 khmm-khmm...no offense,de hanyadik generacional is jar az Iphone? Vagyis hanyszor adtak mar el tkeppen ugyanazt? -
#34 hátigen...bár nekm nokia 5800am van már gyüjtök az Iphonra :) 1 honap és meglesz rá :) tuti nemfogom megbáni h megveszem :) -
#33 Én már mondtam, hogy többnyire olyan dolgokat hoznak fel amik nem is igazak. Egyszer valaki kitalált valami hülyeséget (olyan ember akinek nincs iphoneja ezt tiszta sor), és azt szajkózzák. Amikor megcáfolod akkor tíz perc múlva jön egy ember aki ugyanazzal kezdi elölről...
A legtöbb telefon tesztelő siteon nem véletlenül hasonlítanak szinte mindig az iphonehoz. -
#32 hagyd öket,csak fröcsögni tudnak!unalom van,hétvége is mimást csináljon...
meg büszke h ö külömb msnál csak épp hülye..demidenki maga dönti el mi a jó neki,de akkor ne fröcsögjön alevegöbe sok hülyeséggel aminek alapja nincs!
de ez miden témánál igy van!aki érvel és add informáciot rola h igenis igy van,meghajlok elöte és vitázok vele mert jól esik a szopárbaj ÉRVEKKEL,de legtöbbje csak levegöbe magyaráz! szánalmas -.-' -
#31 igen, csak más gyártónál ez úgy működik, ha van egy új funkció, akkor kiadnak egy teljesen új telefont
szerintem én jártam jobban:) -
Ferrer #30 Csak hogy azt is nézd meg, milyen minőségben tudják ezt a régebbi telefonok, és mennyire kényelmesebb az ő megoldásaik, mint az Apple-é. Pl. itt van az új multitasking. Az eddigi multitask megoldások egy az egyben a PC-k sémájára épültek: futott a program a háttérben, energiát használva, RAM-ot, procit terhelve. Az Apple az első, aki ezt meg tudja oldani normálisan, telefonokra építve, ráadásul a fejlesztők is egyszerűen implementálhatják.
Turdus: "Na ja, csak tizedannyit tud..."
Ezt mire alapozod.
Az egyetlen hiányosság, amit én észre tudok venni 4.0 után, az az USB-s fájlátvitel és a bluetoothos fájlcsere (amit most már lehet JB után pótolni) -
#29 de most komolyan...erre nagyon kiváncsi vagyok,mitől csucsabb egy ugyanolyan árban lévő készülék???mert én fogtam kezemben és valahogy nem érzem h kezemben lenne az "erő"...
Iphone rága számunkaés nehezen megfzethető mint nyugaton..ahol hammar összedobnak rá,de itt is valaki gyüjt picit 1 olyan készüléket vesz amit nem cserél le évente..énis ezen avgyok most mert 1max2év utn kövület a telefonom...mig iphone nem.csak belegondolsz most megveszek egy iphone.2év után is jönek ki rá appsok és mig átnyálazom magam az edig kijöteket n vénember leszek...
emelet nagy ér megy arra is iszonyat stabil a rendszer!!
akor miben jobb a többi???bár HTC-t elfogadom mert jó kis kütyük de iphonet jbbnak tartom!..választ várom.. -
#28 "Légyszíves nevezd meg azt az okostelefongyártót, aki ad ki a régi (2-3 éves) telefonjaira updateket, új fícsöröket tartalmazó frissítéseket, mert én egyről se tudok. "
Pl az öszses winmobile-t tudtam update-olni a frissebbre, úgy az elmúlt pár évben, amióta használom.
A fícsőrökről meg annyit, hogy pl winmobile alatt, ezek nagyrészét amit az apple újításként hoz ki és még új generációnak is nevezi, ingyen letölthetem mint sima alkalmazás.
"Az hogy az iPhone drága lenne az egy hülyeség. Ugyan annyiba kerül mint egy érintőképernyős Samsung / HTC, csúcs Nokia..."
Ki is mondtad a lényege, egy csúcs telefon. Csak az iphone nem az, de annyiba kerül. -
Turdus #27 "Az hogy az iPhone drága lenne az egy hülyeség. Ugyan annyiba kerül mint egy érintőképernyős Samsung / HTC, csúcs Nokia..."
Na ja, csak tizedannyit tud... -
#26 Légyszíves nevezd meg azt az okostelefongyártót, aki ad ki a régi (2-3 éves) telefonjaira updateket, új fícsöröket tartalmazó frissítéseket, mert én egyről se tudok.
Az hogy az iPhone drága lenne az egy hülyeség. Ugyan annyiba kerül mint egy érintőképernyős Samsung / HTC, csúcs Nokia... -
#25 Ingyen? mennyit is fizettél ki a telefonért? :) normális gyártónál ez úgy működik, hogy a fele ennyibe kerülő eszközeiket is supportálják még évekig és folyamatosan adnak ki újabb firmware-t/update-t hozzá. Csak az apple-nél ezt nem update-nak hívják többnyire, hanem kapásból egy új verziónak, a régi toldozását.
Félre ne érts, nem az eszközökkel van bajom, hanem az ár/érték arányukkal és az apple filozófiájával, amely finoman szólva is a lehúzáson alapul. -
M2 #24 A telefon jó és most még jobb lett, csak a MelósPityu egyre nagyobb iAsshole. -
#23 így van, én inkább sírok, hogy ingyen kaptam egy csomó új funkciót:) -
n3whous3 #22 Fuck yeah, eddig is istenkirály telefonom volt, most kapok olyan funkciókat, amiket évekkel ezelőtt megjelent telefonok tudnak és nem azt gondolom most magamban, hogy "a picsába is, már illet volna", hanem számat mosolyra kunkorítom és istenítem a császárt, aki ezeket elérhetővé tette! -
Inquisitor #21 Erős túlzás, állítólag 3GS készülékeknél valami hibát produkál az update.
"Glitch With iPhone 4.0 Beta? Developers Struggle To Load OS on 3GS with error 13"
De ez még csak béta ugye.
iPhone OS 4.0 Multitasking Demo - Youtube -
Ferrer #20 Már nagyon várom, az eddigi legjobb update lesz. Eddig is a legjobb telefon volt az Iphone, ezután meg még inkább az! -
#19 Minőséget? Inkább az extra-extra-extra profitot helyezi előtérbe :) -
#18 -
FlyingV #17 Azt szeretem az Apple-ben, hogy kb az informatikai piac összes szereplőjével ellentétben nem a mennyiséget, hanem a minőséget helyezik előtérbe, ezt most a funkciókra értem elsősorban. Nekem a 3G és a 2.0 volt az első iPhoneom, azóta nem született olyan telefon, amilyenre lecseréltem volna - de talán a 4. generációsra le fogom :)
Aki végignézte a Keynoteot, illetve programozott is már iPhone SDK-ban, az tudja miről beszélek. A többi majom meg ignorálva. -
#16 "Legalabb is hogy ha az app futtatasahoz nem kell nagyon pontos koordinata." -
pixx #15 "gps chip helyett a mobiltornyok beharomszogelesevel fogjak kiszamolni a helyedet."
Akkor értelme lesz rá tenni gps progit... -
vlahol #14 Most a 4.0-val mar azt sem lehet mondani, hogy hivas kozben megfog szakadni. -
vlahol #13 Miert?
-
BenceYCE #12 Ezt inkább ide. -
vlahol #11 Mar nagyon vartam ezt!
Sajnalom hogy a Spotify mindig leall ha hireket akarok elvasni.
De egy bajom van hogy nekem csak 3G-sem van.
Na sebaj ugyis mert ugyis gyujtottem az iPadra. Arra is jon a 4.0 de csak osszel.
Azert azt hozza tennem a cikkhez hogy a folders az mappakat jelent.
Es hogy vegig neztem a bejelentest es a hatterben futo helyzetmeghatarozasnal ugy akarjak megtartani az akkutoltest, hogy a gps chip helyett a mobiltornyok beharomszogelesevel fogjak kiszamolni a helyedet. Legalabb is hogy ha az app futtatasahoz nem kell nagyon pontos koordinata.
Azt viszon nagyon erdekesnek tartom hogy a z MS nem az okostelefon/kommunikatorokat celozza meg, hanem nekem ugy tunik mintha egy alap telefon felso kategoriajat. -
bambusz76 #10
http://www.igomyway.com/iphone/en/