Bemutatkozott az iPhone OS 4.0
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezt egy párszor már letárgyaltuk nem kezdem újra. Van aki szerint minden benne van amire szüksége van. (pl szerintem)
"2. sok olyan dolog vanbenne, ami felesleges"
Azért plusz dolgok miatt nem fogok rinyálni, meghát ez erõsen szubjektív is. Felesleges benne számomra mondjuk az MMS küldés lehetõsége, de sok embernek ez meg alap feature.
"3. nem érted mit pofáztam? Hogy sok olyan dolog van benne, ami felesleges!"
Értem én, hogy mit mondasz, de ki dönti el, hogy feleslegeges? Fentebb már írtam. Nekem tök felesleges az MMS, nekem nem is kéne, de gondolom azért van benne mert másnak meg nem az.
"mi a fasznak 7625501 darab fícsör EGYSZERRE, inkább egy fokkal butább telefont veszek, de olcsóbbért. És akkor már nem nyafognék, hogy nem tud "alapvetõ" dolgokat"
Mondom ez kb olyan, hogy melyik a finomabb a csoki vagy a vanilia fagylalt?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"Ki is mondtad a lényege, egy csúcs telefon. Csak az iphone nem az, de annyiba kerül."
Az a baj, hogy tévedsz.
kiváncsi vagyok,am igen igazad van ha te csak telozniakarsz minek vegyél gpses 1000megapixeles telefont..de gondolj bele amitmostmondok!
jelenleg Nokiánál(maradjunk nála)több alfaj van kihajtható,egyszerü,érintöképernyös etc etc
milene ha lenne több fajta ugyanugy de azt vinék továb pl
low telefon csak telefonálás stb Nokia L 1.0,2.0 stb mit ujitanának bene?azt h tökéletesitenék azt amit tud,plkinézet(lásdmenyit változnak telok egyre szebbek)..vagy hardware,ruganyosabb gyorsabb oprendszer,bugok javitása(mindig van)aztán ha már tul low lene..tegyük fel máreltelt 5év és már 5.0náljár tehetének adigkra bele népszerü alkamazásokat amik könyitik dolgainkat pl fejlet számológép...(elvégrelow) ,hivás ezernyi félemodja plhanghivás ami anno mikor bejöt stb!
aztán lenne középkategoriás ezis ugyanugy mene,persze jönének uj cucok stb egyes képeségek egyre megszokotabbak akkor itt már nincs megkötés h csak teleofnálásra van...,akor árértékben tenék beledolgokat,elején pl ha most nézük mai közép kategoriás készülékeket azt tudná..közbe tökéletesitenék a softot rajta..stb nem lene eza bbug ami rengeteg am...aztán jöne ki uj erösebb hardwarel,de ár ugyanaz lene mint mikor bejöt az egyel régebbi csak sokal jobb!és igy tovább...
és igy szétosztani több féleképen...
miért lenne elönyös??
magát az oprendzsert joban tudnák optimizálni,folymaatosan fejlezsthetnék nem azvan h ez az mással megy,nem lehet egységesen és 1 évig tökéletesithetik amit továbvisznek anak következö generáciojára több modullal,amihez szükséges erösebb proci stb,kis design javitás kornak megfelelöen,erösebb kamera kész..
másik elönye játék fejlesztöknek h mire fejleszhetnének,egy letisztult oprendszre joban fejlesztenének,tudnák menyit birna telo stb(mint iphonál most)
tele lene joloptimizáltalkalmazásokkal amit átvihetzs majd ujab készülékre is hiszen csak anak elöbib generácioja,nemkülönben software fejlesztök is könyen átrakhatják (ha mondjuk felbontás változot)
ésmég sorolhatnám
miden igény kilene elégitve egy jol müködö stabil telefonnal ami melesleg nincs meg föleg egyre jobban bejövö sokkütyü érintö képernyömiden...aztán jön az h lefagy nem jo ezabaj...
és ugye teszem azt megveszek egy 50eres telot mint közép kategoria...1honap lemegy ára 2 még 3 még 4 még..persze kicsivel..de az azelöt verzio számu közép kategoriás model meg mégolcsobb és elérhetöbb!bla bla!
én ezt látnámészerünek!mert mai rendszer elégé szar!maradjunk anyiban,Apleneklene esze kinyomnának egy olcsobb változatot!enék mint a cukrot
lehet irni nem tudok mielöt mondaná valaki de sztem gondolataim helyesek!
www.icewebhu
2. sok olyan dolog vanbenne, ami felesleges
3. nem érted mit pofáztam? Hogy sok olyan dolog van benne, ami felesleges! És igen, a más gyártóknál is egységáron megy egy-egy szenzor beépítése stb, de mi a fasznak 7625501 darab fícsör EGYSZERRE, inkább egy fokkal butább telefont veszek, de olcsóbbért. És akkor már nem nyafognék, hogy nem tud "alapvetõ" dolgokat
púúúúú
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A symbian tényleg szar, azonban ez a szokásos amerikai marketing módszer nem tetszetõs. Csinálnak valamit, amit teleraknak mindennel. Te megveszed, mert kurvasok dolog van benne, kifizetsz érte azért sokat, mert ez így van. 1-2 csilivili fícsõr miatt döntesz csak így és azzal áltatod magad, hogy nem gond, hogy kibasztam 150-et az ablakon, mert mindent tud. És? Kinek kell minden fícsör? Énnekem nem kell ez meg az meg amaz, máris megvehetném féláron az iphonet, de nem tudom, mert mindent beleraknak, hogy kicsit többet fizess érte. A kajákat is azért szokták néha nagyobb kiszerelésekbe rakni, hogy megvedd, mert az több. Mikor kurvára nincs szükséged többre (bár nem jó példa, mert majd elhasználod késõbb, de telefonban már azért nem így van).
púúúúú
www.icewebhu
www.icewebhu
Meg ácsi, gondolkodsz egyáltalán? Mi neked a funkció? Okostelefonba bármit belerakok. Ami nem hardveres. És ne mondd már, hogy iphoneba lehet rakatni seperc pl egy-egy új szenzort (ok ez rossz példa, mert a csatlakozása lehetõvé teszi, hogyx rágyárts hardvert meg hozzá a szoftot , csináltak is kémiai szenzort, de ezt symbianba is meg lehetne oldani ennyi erõvel...).
púúúúú
www.icewebhu
A legtöbb telefon tesztelõ siteon nem véletlenül hasonlítanak szinte mindig az iphonehoz.
meg büszke h ö külömb msnál csak épp hülye..demidenki maga dönti el mi a jó neki,de akkor ne fröcsögjön alevegöbe sok hülyeséggel aminek alapja nincs!
de ez miden témánál igy van!aki érvel és add informáciot rola h igenis igy van,meghajlok elöte és vitázok vele mert jól esik a szopárbaj ÉRVEKKEL,de legtöbbje csak levegöbe magyaráz! szánalmas -.-'
www.icewebhu
szerintem én jártam jobban😊
Turdus: "Na ja, csak tizedannyit tud..."
Ezt mire alapozod.
Az egyetlen hiányosság, amit én észre tudok venni 4.0 után, az az USB-s fájlátvitel és a bluetoothos fájlcsere (amit most már lehet JB után pótolni)
LZ forever
Iphone rága számunkaés nehezen megfzethetõ mint nyugaton..ahol hammar összedobnak rá,de itt is valaki gyüjt picit 1 olyan készüléket vesz amit nem cserél le évente..énis ezen avgyok most mert 1max2év utn kövület a telefonom...mig iphone nem.csak belegondolsz most megveszek egy iphone.2év után is jönek ki rá appsok és mig átnyálazom magam az edig kijöteket n vénember leszek...
emelet nagy ér megy arra is iszonyat stabil a rendszer!!
akor miben jobb a többi???bár HTC-t elfogadom mert jó kis kütyük de iphonet jbbnak tartom!..választ várom..
www.icewebhu
Pl az öszses winmobile-t tudtam update-olni a frissebbre, úgy az elmúlt pár évben, amióta használom.
A fícsõrökrõl meg annyit, hogy pl winmobile alatt, ezek nagyrészét amit az apple újításként hoz ki és még új generációnak is nevezi, ingyen letölthetem mint sima alkalmazás.
"Az hogy az iPhone drága lenne az egy hülyeség. Ugyan annyiba kerül mint egy érintõképernyõs Samsung / HTC, csúcs Nokia..."
Ki is mondtad a lényege, egy csúcs telefon. Csak az iphone nem az, de annyiba kerül.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Na ja, csak tizedannyit tud...
Az hogy az iPhone drága lenne az egy hülyeség. Ugyan annyiba kerül mint egy érintõképernyõs Samsung / HTC, csúcs Nokia...
Félre ne érts, nem az eszközökkel van bajom, hanem az ár/érték arányukkal és az apple filozófiájával, amely finoman szólva is a lehúzáson alapul.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
púúúúú
"Glitch With iPhone 4.0 Beta? Developers Struggle To Load OS on 3GS with error 13"
De ez még csak béta ugye.
iPhone OS 4.0 Multitasking Demo - Youtube
LZ forever
Aki végignézte a Keynoteot, illetve programozott is már iPhone SDK-ban, az tudja mirõl beszélek. A többi majom meg ignorálva.
Akkor értelme lesz rá tenni gps progit...
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Sajnalom hogy a Spotify mindig leall ha hireket akarok elvasni.
De egy bajom van hogy nekem csak 3G-sem van.
Na sebaj ugyis mert ugyis gyujtottem az iPadra. Arra is jon a 4.0 de csak osszel.
Azert azt hozza tennem a cikkhez hogy a folders az mappakat jelent.
Es hogy vegig neztem a bejelentest es a hatterben futo helyzetmeghatarozasnal ugy akarjak megtartani az akkutoltest, hogy a gps chip helyett a mobiltornyok beharomszogelesevel fogjak kiszamolni a helyedet. Legalabb is hogy ha az app futtatasahoz nem kell nagyon pontos koordinata.
Azt viszon nagyon erdekesnek tartom hogy a z MS nem az okostelefon/kommunikatorokat celozza meg, hanem nekem ugy tunik mintha egy alap telefon felso kategoriajat.
http://www.igomyway.com/iphone/en/
/*WTF?!*/
Cikkben taglalt változtatásokat kiegészíteném annyival, hogy ezentúl a magyar nyelvet is támogatja majd, valamint SMS-eknél megjelenik a karakterszámláló (ha még a státuszkézbesítés támogatása és az akár mail szinten korlátozott Bluetooth bekerülne, nem igazán tudnék mibe belekötni - elõbbi szerintem komoly hiányosság, utóbbit meg aligha fogják megoldani...).
/*WTF?!*/
Az anti-winnie brigád másodikszámú képviselője.
LZ forever