119
Karos - The War Begins /Free MMO/
  • Pupuci
    Ja.Kidobott és azóta ez van de legalább csinálják.
  • Palinko
    nem kell, de én szeretem a questeket csinálni :D az csak azért van hogy próbáld ki az új képességeket.

engem nem enged be és azt mondja szerver karbantartás van.
  • Pupuci
    Miért kellene?Én nem vagyok durva, még a focistákhoz sem és semmi oylant nem mondtam amit a vérpistikék szoktak.

**--**

Most beengedett és közben rájöttem, hogy annak a sz*rnak a megölése nem is kell a "szakosodáshoz" ..
  • Palinko
    tőlem kérdezték a sokat, engem eddig 1 percen belül mindég beengedett, de el kellett mennem valahová, most visszajöttem, és engem sem enged be!
  • szabi34
    Hehe most megkéne ilyednem?
    Nah mindegy szerintem nemkéne szét offolni a topcit úgyhogy hagyd abba te is. Én csak leírtam hogy nálam megy a játék és kész.
  • Culram #74
    Nah újra kiírja hogy benntvagyok és vagy loggolok ki és kilépek.
  • Pupuci
    Először is ki lett próbálva w7 64 és xp sp3 gépen is, a jelenség ugyan az.

Másodszor Te jöttél azzal, hogy a baj azoknál van akik nem tudnak belépni mert Te bent vagy és vígan játszol.

Harmadszor pedig 16 évesen kicsit visszafoghatnád magad mert egyszer valaki rálép a pöcsödre és hanyatt lök..
  • szabi34
    Elhiszem én. csak nem szeretem ha valaki ilyen amikor én próbálok normális lenni és remélem h hamar megoldják a problémát és tudtok játszani.
  • Culram #71
    Csak játszani akar és irígykedik. Engem is felb.sz, hogy nem tudom tolni.
  • szabi34
    xp sp3 van fent, de nemtudom nektek mi lehet a hiba.

Pupuci te lehet h az vagy. de én csak írtam h engem beenged ennyi. nemtudom mit kell egyből bunkózni. inkább fogd be a pofád.
  • Culram #69
    Felrakom újra!
  • Pupuci
    Akkor mindenki más akit nem hülye.
    Örülünk, hogy Te be tudsz lépni, köszönjük, hogy ezt megosztottad velünk.
    Cső.
  • Culram #67
    oprendszer?
  • szabi34
    engem most is beenged simán...
  • triplet
    akkor most várjunk amíg megcsinálják?
  • Culram #64
    Hello Karos players,

We have received several reports that players are unable to enter the server and are receiving the system message “Your ID is in use, or currently being logged out. Please try again later”. Be assured that our technical team is currently looking into the matter. In regards to this, players who are currently inside the game must avoid switching channels so that they wont get the same issue. We apologize for any inconveniences this has caused.

We will post an update in our website once this issue has been fixed.
  • Pupuci
    loginolni nem lehet
    Nézz majd körül az off fórumon, nem egyedi a probléma.
  • szabi34
    Hát akkor nálatok van a baj mert én régóta bent vagyok és játszom.
  • Culram #61
    Most már nálam is a semmit csinálja, szerintem lelőtték a szervert, csak sehol sem mutatja.
  • triplet
    Nekem is az van mint Culramnak. Beírom az id-met, a pw-met, rányomok az okra és nem csinál semmit:S
  • Monoton
    Nahh én sem tudok felmenni, valószínűleg a hétvégi csúcsforgalomban lehalt a szerver.
  • Culram #58
    Hát itt azt írja hogy most Offline. de nem tudom hogy ez most élő e. Server Status
  • Culram #57
    Hát még mindig nem sikerült. Többbet vártam már mint 5 perc, és egyszer ugyanazzal dobott vissza, másszor meg GameGuard hibával ami már fejlődés, töröltem, de most még mindig várok. Közben olvasom a fórumot hátha valakinek jutott valami az eszébe. Meg írtam a supportnak is.
  • Pupuci
    Nem lehet karit átvinni sajnos.
    Most én sem tudok belépni, akármit csinálok.
    Még a closed bétán játszottam vele ( az opent kihagytam ) de akkor nem volt ilyen szar.
  • MR ME
    az egész egy merő bug, én abba is hagytam...dobozokat néha alig akarja felvenni, irányítás fos, és a kriptában benn amikor sokan vagytok alig lehet irányítani, én vagy 2x beleakadtam egy nemlétező falba amin át kellett ugranom, csapattársat is megcsaptam néha véletlen mert gecire nem azt üti akire rávittem az egeret és hasonlók...
  • Cat 02 #54
    Valaki bent van most ?
  • Monoton
    Mondjuk ilyen hibakkal nem ertem hogy lehetett vege a beta fazisnak.
  • Cat 02 #52
    Sok = ~ 5 perc ?
  • Culram #51
    jó, de meddig várjak, már meg is ebédeltem
  • Palinko
    igen az rosszul lett megoldva, annyit szabad hogy beírod a login neved meg a paswordot és csak 1 szer kattolsz az okra majd vársz, néha elég sokat. ha másképp csinálod hibákkal fáraszt
  • Monoton
    Szerverről nem lehet sztem csak chanellrol. De meg kell nezni.
  • Cat 02 #48
    Hm, én ha bejelentkező képernyőn bárhova kattolok nincs semmi :D
    X-re se lép ki
  • Palinko
    nem mindegy melyik szerveren van a kari, nem átvihető?
  • Cat 02 #46
    Jaigen, még annyit, hogy kb meddig kell solozni és mettől vannak közös questek/killek ?
  • Pupuci
    Próbáld azt, hogy a bejelentkezésnél ( login/pass ) egyszer nyomsz a loginra aztán vársz.Engem egy idő után beengedett pedig előtte ezt a szart írta nekem is.

Akkor csinálok azon a szerveren egy karit.
  • Culram #44
    Köszi. Töröltem, de ugyanaz.
  • Monoton
    lvl10 és lvl56 ha jól tudom.

Ez a cím meg mehetne fejlécbe: http://karosonline.wikia.com/wiki/Karos_Online_Wiki
  • Cat 02 #42
    Specializálódás mikor van ? Ahogy nézem alapból leszek valami, majd megint valami és abból megint valami :D (szint nincs a honlapon, gondolom nem nehéz fejlődni, ha már 20asok vannak ittene, vagy kockultál ? :D)

#41 thnx
  • Monoton
    #35 :)

Más: Valaki billentyűzet kiosztást meg tudta változtatni?
  • Monoton
    Töröld a Gameguard könyvtárat.