Karos Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem rég indult el a Rosh Online.
Keresem a magyar játékosokat az AsgardBajnokai klánba.
Ingame név: MidgardHU
Akit esetleg érdekel a game itt lehet regizni és letölteni:
Rosh Online
Nos néztem vidiket errõl a gamerõl és így a videók alapján nekem kicsit a Lineage-hez hasonlít.Valaki aki játszik vele tényleg ahoz hasonlít?
Mert ha igen letöltöm.<#nevetes1>#nevetes1>
Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)
Össze kéne hozni egy jó kis magyar klánt. 😊
"Timeo Danaos et dona ferentes."
"Timeo Danaos et dona ferentes."
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szokásos beszûkült látásmód. Valójában a WOW is másol, már a megjelenéskor is elmaradott grafikával. Nálam az Lineage az etalon. A Karos is ehhez hasonlít mint inkább a WOW-hoz.
Szerintem meg igen is van benne eredetiség, és fikázz akkor ha már részt vettél egy ekkora projectban úgy, hogy minimum két évig nem jön belõle fizud.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
REAL MADRID
REAL MADRID
msn-t bírja 😄
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A dialóg ablakokban viszont elvesztem, és az a courier betûtípus iszonyat ronda. Egyik szemem sír a másik nevet. Jól néz ki, de ha npc-ek interakciót kell csinálni, az tragédia :|
shit happens
ablakban kell futtatni, ott felskálázni, majd vissza full-ra
nem tûnik rossznak, bár a dialóg ablakok sztem nem elég átgondoltak, és rondák. és nagyon Lineage2 kinézete van az egész cuccnak
shit happens
★ 汤姆 李
Szóval naggyon tuti, a questeket én élvezem, már 9-es vagyok, 48-at csapok skill nélkül, 80-at meg skillel😊 Az külön + pont hogy van beépített quest helper. Bladert kezdtem.
REAL MADRID
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
REAL MADRID
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
"Oh what a tangled web we weave, When first we practise to deceive!"
engem nem enged be és azt mondja szerver karbantartás van.
**--**
Most beengedett és közben rájöttem, hogy annak a sz*rnak a megölése nem is kell a "szakosodáshoz" ..
Nah mindegy szerintem nemkéne szét offolni a topcit úgyhogy hagyd abba te is. Én csak leírtam hogy nálam megy a játék és kész.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Másodszor Te jöttél azzal, hogy a baj azoknál van akik nem tudnak belépni mert Te bent vagy és vígan játszol.
Harmadszor pedig 16 évesen kicsit visszafoghatnád magad mert egyszer valaki rálép a pöcsödre és hanyatt lök..
Pupuci te lehet h az vagy. de én csak írtam h engem beenged ennyi. nemtudom mit kell egybõl bunkózni. inkább fogd be a pofád.