Karos Online
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Kellene még a lvl10 ma éjjel kipróbálni pvp-t meg szerintem guild alapítás is lvl10-nél..
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
REAL MADRID
de feltelepítve valóban 2.36 giga
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
Nem szoktam free mmo-val játszani,párat kipróbáltam de nem igazán jöttek be de Karos igazán megfogott itt már az elején.
Egyenlõre nyilassal lövöldözök:-) de azthiszem azonnal meglesem a Shadow class-okat is.
Jól ki vannak dolgozva a karakterek igaz generálás az semmi kb 2 perc alatt megvan de alapból jól megvannak csinálva.
Grafika ahoz képest,hogy 2.5 gb a kliens igencsak szép,frankó élsimítás,effektek,mozgó növényzet,jól animált karakterek.
Questek-hez társul párbeszéd,jól áttekinthetõ egyszerü módon.
Audio semmivel nem rosszabb más játékoktól sõt itt a bow hangja kifejezetten tetszik(caster-t még nem próbáltam de szerintem ott is jól meg van csinálva).
Interface normál megszokott,mini map+world m.áttekinthetõ.Skill bar forgatható,testre szabható.
Tudom full átlagos dolgokat írtam le de kb fél órája jött le és ezek csak ilyen elsõ benyomások amik elég jók!
Ja az irányítás,azzal valami van,valamiért alig fordul a kamera jobb egérgombal<#nemtudom>#nemtudom>
★ 汤姆 李
Eclipse9D: Balaton HD warrior HM+ | Rothina CS+ HD nuker WAR: Gyilok Jarvany Balaton Eletmento SWTOR: Balaton | Sith Sorcerer
REAL MADRID
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
REAL MADRID
Armin & Ayu fan
Ha Seron szerveren kezdünk kapunk 100 ingyen potit:-)
Karakter specializálódás jónak tünik erre a Succubus-ra vagy a DoT-os Blood Witch-re meg külön kiváncsi vagyok..
★ 汤姆 李
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
www.karosgame.com
★ 汤姆 李