Wikileaks videó egy bagdadi mészárlásról
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2007-ben ott háború volt? Hmmm. Érdekes, jó tudni.
Tegnap esti Family Guy epizód (idõutazós rész, 1939 szeptember 1.), Stewie beszólása:
- Micsoda? A németek tömegpusztító fegyvereket fejlesztenek? Miét nem tesz ellen az USA? (kis hatásszünet, ránéz a blökire) Mert nincs OLAJUK!
igen egész más körülmények. pl nagy felbontású, és méretû tömörítetlen kép van az orra elõtt, közvetlen a heli optikájából. Ha én egy kis felbontású tömörített videoban látom amit látok, és õ nem, vagy vak (ami nem igazán fordulhat elõ repülõs személyzetnél), vagy elmebeteg és hallucinál (ezt is szûrniük kéne a hadseregben), vagy direkt gyilkol (ez a valószínûbb, mert "rohadt arabok")
Reméljük, hamarosan Iránból is kapunk ilyen felvételeket, hiszen az is "haramiaállam" (ellentétben az USA-val, meg I.....-lel) és az is tele van pumpálva csúnya gonosz tenoristákkal. Amúgy meg a gyerekeket is terroristának képzik ki a helybéliek, tehát jogos likvidálni õket. Sõt lehet hogy a többi iraki "felszabadított" sem ítéli el õket, gondolatban tehát támogatja a terroristákat, tehát jogos ellenük "bármilyen eszköz" bevetése<#eplus2>#eplus2><#violent>#violent>
Mindezekhez az usának "joga van", mert az usának "joga van az önvédelemre".
Így-így!<#worship>#worship>
iSS!
Sztori végen. Szezont és fazont hasonlítod összeé.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ettõl a tény persze tény, elkúrták. Csak éppen már csõlátású egyén a körüményeket lazán elfelejti és az ok okozati viszonyt is...
Ja, és nem 2003 volt, 2007. Addigra talán a sok gyökére PRESS logós marhának lehetett volna esze, hogy utánanézzek az elmúlt 4 év tapasztalatainak, hogyo mit NE csináljanak, ha élni akarnak.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Tehát akkor mondjuk meglátlak az utcán, és lelõlek, majd azt mondom hibáztam, akkor én nem vagyok bûnös?
Tudod a videokon egyértelmûen látszik, hogy itt nem hibáról van szó, hanem gyilkosságról. Tudod hibának lehet nevezni, ha valaki hirtelen tûzvonalba kerül, és eltalálod, vagy rossz látási viszonyok közt, valamirõl azt hiszed hogy fegyver. De itt annyira nem áll fent egyik sem, hogy nagyon. Egyrészt jól látható mi van, de inkább mi nincs. náluk. Max az rpg-nek látszó tárgyra lehet ráfogni, ha valaki elég vaksi. De a többinél még olyan tárgy sem volt amit fegyvernek lehet nézni. A vállon fényképezõt hordó emberkére is max azt lehetne mondani hogy pisztolyt hordoz (a méretébõl adódóan, ak47-est semmi kéépen, az sokkal nagyobb), de ki hord a vállán lóbálva pisztolyt?
most komolyan arra gondoltál hogy szabadszemmel? omg
az újságírók meg vállalták a kockázatot, amikor odamentek, aki meg ilyen helyre viszi a saját kisgyerekeit, az meg egy nyomorék
de legalább a gyerekeken segítettek utána
Nagyon könnyen ítélkeznek egyesek. Ti biztos nem hibáztatok sohasem. Annyi a difi, hogy katonáknál éles helyzetben ez bziony emberéleteket jelenthe. Ilyen a popszakma.
A "leviccesebb" az, hogy jogilag az idióta szerzõdések miatt csak 6 atomhatalom van asszem, a többiek csak de facto atomhatalmak. Rég hallgatam már errõl N.Rózsa Erzsébetet.
hallom hogy lõnek szét mindent, és a gyermekemmel az elsõ ülésen megyek oda sebesültet menteni :/? ez rideg.
persze részvétem a holtak hozzátartozóinak, egyiksem érdemelte meg a halált (ha tényleg nem akartak ártani)
de hát akik golfozni megy az számítson rá hogy eltalálja a golflabda.
http://www.tenke.hu
szóval az az én véleményem, hogy ahol háború van ott véletlenül sem kukucskálok házak mögül nagy fekete tárgyakkal a kezemben.
a katonák szerintem azért beszélnek úgy- ahogy mert márképp nem tudnák feldolgozni, vagy így nem viseli meg õket.
van mentõs és rendõr ismerõsöm, és õkis ugyan így beszélnek. szerintem katonaként nagyon is tudják mennyire szar ha szétlövik a hátsódat.
bár azt nem értem a kisbuszra miért lõttek, meg a magatehetetlen emberekre
http://www.tenke.hu
1. Szállítja az olajat.
2. Nincsenek atomhatalmi ambíciói.
3. Nem világbajnok kurd és iráni gyerekek és katonák gázzal való gyilkolásában.
Ugye nem azt akarod mondani, hogy a sajtósok a hibásak a furgon kilövéséért?!?
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Ráadásul paracsra.
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
Egyrész látni, hogy az az "rpg" jóval szélesebb mint egy "rpg" ráadásul kibukkan a fal mellõl a vége is és bizony túl rövid egy rpg-hez. Emellett "sok" ész kell hozzá, hogy az egész csapat egy rpg-zõ mögött összetömörüljön, ha esetleg észreveszik pillanatok alatt mind elintézzék, arról nem is beszélve, hogy semmilyen vállrólindítható kilövõ mögött nem ajánlott állni, mert komoly sérüléseket okoz a hátulra kilövelõ lángcsóva.
Az még elmegy ha ezt így egy laikus elhiszi, mert nem tudja hogy néz ki egy rpg, és hogy kijön belõle egy veszélyes lángcsóva indításkor, de az hogy egy KATONA akinek ez a munkája, nem tudja az egyszerûen hihetetlen.
Ak-47esekrõl a képek?
Kicsit elfordítod a kilövõt és már nem is látni azt a kis a kiugró részt, ami mellesleg RPG-n is lehet. Csak egy csövet látni.
Ott látni , amikor a fotós guggol az épület sarkában.
de mindnél ott van elöl a kiugró rész, ami egy sima rpg-nél soha.
De én még mindig várom a képeket, ahol EGYÁLTALÁN fegyvernek látszó tárgyat látni 😊 mert itt nem arról van szó hogy rpg vagy sam, hanem hogy hol a fegyver?
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
Talán mert kilépett a saját otthonából és ott vannak a fegyveresek? Tudod nem a civiliek rohannak a fegyveresek után hanem a fegyveresek (amerikai és arab) lõdörögnek a portáján.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
És a civil áldozatok akiket említettem õk kibe rúgtak bele?Az almás ládába maximum és még is meghaltak...
Ezeknél nem volt fegyver, mégis agyonlõttek mindenkit.
jaspercry
"a felvétel hamár nyilvánosságra került,én nem látok mást mint egy sima katonai szabályos akciót!"
Ez az eset 2007-es! Nagyon hamar nyilvánosságra került hát tényleg. Úgy szivárogtatta ki valaki, nem is önként adta át a a hadsereg. A hivatalos álláspont szerint mindenkinél volt fegyver, és ellenállókkal végeztek. Ez a felvétel meg most rácáfol.
ugye te sem panaszkodsz ha cirkuszba visz anyukäd, es a hugodat szettepi egy kiszabaulo oroszlän, mert hanyagul epitettek a karämot...azert a buta pelda, hogy te is megertsd..szoval az a minek mentek oda duma demagog, es ostoba is
olvasni kéne...
akkor még nem. De ha izraelt is végre magára hagynák(nem pumpálnák a pénzt és a fegyvereket, és nem húnynának szemet olyan dolgok felett amit ha más csinál jól elítélnak), akkor már igen. Hiszen az arab amcsi ellentét izrael-en keresztül indult.