1543
United States of America
-
USAMEN POWER #1303 Off: Én a közeljövőben Ausztráliából rendelek modellautót, na az lesz majd a kemény... Remélem 1 db -ban meg fog érkezni. -
#1302 Azert en ennek a free shipping-nek utana neznek megegyszer, mert en szemely szerint meg nem nagyon hallottam olyanrol, hogy valaki worldwide vallaljon ingyenes szallitast. Az esetek 99%-aban a free shipping csak az USA-ra vonatkozik; raadasul ott is sokszor csak a continentalis 48 allamra. Ettol fuggetlenul persze nem lehetetlen. :) -
#1301 Tobb torony is lesz, ez csak az elso a sorban. A regi tornyok konkret helyen egyebkent egy godor lesz vizesessel es emlekparkkal. -
#1300 JA és köszönöm szépen ! -
#1299 Akkor príma mert most free ship van illetve gift ként szerepel !
Már csak a kabát árát ( 110 $ ) kellene összeszednem. -
#1298 a szállítási költségről neki kell tájékoztatnia szerintem az attól függ kivel küldi. minnél gyorsabb annál drágább :D
vámot nem kell fizetni ha rányomják hogy gift. -
#1297 Kérdés !
Ha az USA-ból rendelek interneten keresztül egy terméket - téli kabátról van szó, hivatalos honlapról - aminek mondjuk 80 $ az árra arra mennyi posta költség jön rá, illetve mennyi VÁM-ot kell utána fizetni ! Miképpen működik a vám fizetése. Előre is köszönöm !
-
#1296 wikin van is egy kép:
link
de hogy tervezik most csak egyedül lesz a torony? -
#1295 10 evnyi agonizalas utan, lassan kesz lesz az uj torony (meg ket ev). Most nyaron volt szerencsem latni a munkalatokat eloben valamint megnezni a modelleket es azt kell, hogy mondjam, korabbi szkepticizmusom ellenere, tetszett, amit lattam.
Bar New York-ot tovabbra sem tartozik a kedvenceim koze... :P -
USAMEN POWER #1294 -
DIESEL DOG #1293 -
#1292 Online a 66-os Uti utazas hetedik napjanak beszamoloja (magyarul). Akit erdekel az ERRE talalhatja. -
kids #1291 Olvasd el, meglátod megéri, a stílusa mindent visz :D
ha meg voltál már amcsiba akkor meg még jobb, mert úgyis tudod miről van szó :)
Én amúgy annó google maps-al párhuzamosan néztem a szöveget, hihetetlen élmény lehetett :)
Ha vannak képeid szívesen várom őket! -
stain #1290 Arról sincsen egy hang sem a videóban. -
USAMEN POWER #1289 A videóban nincs, csak én már rávetítettem a dolgokat a nagytőkére. -
#1288 Ez a kep egy fegyvertartasrol szolo promocios anyag, aminek semmi koze az alabb taglalt temahoz. :) Gondolom lattad benne a 'slave' szot es azt hitted ezzel majd valami okosat mondasz, mikozben csak arrol tettel tanubizonysagot, hogy mennyire fogalmad nincs az egeszrol. Azthiszem ezt hivjak epic fail-nek. ;) -
stain #1284 Nincsen ebben semmi olyan. Kennedy arról beszél, hogy az amerikai nemzetet több nemzet hozta létre. És ha egyetlen ember szabadsághoz való joga sérül, akkor az egész nemzet szabadsághoz való joga sérül. Azért akkoriban a fekák még a hátsó üléseken utaztak a buszon. -
USAMEN POWER #1283 Na összeált a kép ha minden igaz... Milyen kár hogy ez nem teljesen érvényesül, azt itt belemehetek a mélyvízbe is hírtelen, mikor a terrorizmus előkerül mint fogalom, azt erős zsidózásba se akarok belemenni, úgyhogy inkább dobom a témát. -
USAMEN POWER #1282 Valaki fordítson már nekem egyet, mert nem teljesen értem, főleg amit Kennedy mond.
-
stain #1281 Fotók nélkül kaki. Majd ha végre összeszedem magam, akkor feltolom az idei vadnyugati képeket is végre. Ha legörgetsz, akkor pár be van linkelve. -
kids #1280 Az általam olvasott eddigi legjobb nyugati parti útleírások, amit melegen ajánlok mindenkinek aki tervezi hogy meghódítja egyszer a vadnyugatot!
Vadnyugat I.
Vadnyugat II.
-
USAMEN POWER #1279 Ezt ismerem. :) Ezen szám után én jópár Kid Rock albumot leszedtem, megmondom frankón hogy qrwa jók. Úgy tudom hogy a Countryban is jeleskedik a srác, habár az utóbbi műfajban zenét még nem hallottam tőle. -
stain #1278 american badass -
USAMEN POWER #1277 Na nekem ez az utolsó offom. :) Aki még nem hallotta ATB, Trilógia albumának a második Cdjét, az gyorsan tegye meg. :) (Elsőt is ajánlom.)
Am jók az élő zenék, esti vacsora alatt egy bárban, hangulata megvan. -
stain #1276 Milyen kamu zenék már ezek ebben a topikban?
Inkább http://www.youtube.com/watch?v=CkTQUtx818w&feature=related
-
USAMEN POWER #1275 Enigma meg továbbra is üt, főleg ha Enyaval keveredik.
-
USAMEN POWER #1274 Háth én film zenék, vagy filmbe illő zenék terén John Murphy -t kedvelem, nem egy filmhez csinált zenét, és az összes kíváló. -
venyusz #1273
Ember legyen,aki ezt oda-vissza erti minden pontjaban. :) -
#1272 Wow, thx mindenkinek! :)
Majd meglesem ezeket is. -
DIESEL DOG #1271 Ezek az igazán jó zenék egy videó alá. -
#1270 http://www.youtube.com/watch?v=il00beqb4c8
Nézd meg a többi vidókat is. Ajánlott előadók.
Green Sun
Rob Costlow
Mike Oldfield
Jó zenéik vannak ilyen "természetes" videókhoz. -
#1269 Pontosan. Így igaz. -
#1268 Én szeretem, de valahogy ezek nem annyira, ha választani kellene, akkor inkább az első, viszont az Enigma nem rossz.
Ha tájról készítesz videót, szerintem egy komoly zene (nem igazi komoly zenére gondolok) alá a legjobb, még jobb, ha nincs vocal, és akkor az ember csak arra figyel amit néz, és amit hall, én ilyesmire gondolnék Rince:
(mindegyik klasszikus szám, talán a Lincoln-os férne bele legjobban, igaz, egy kis vocal van benne) -
USAMEN POWER #1267 Nem tudom mennyire vagy elektronikus zene párti, de hallagass bele ezekbe ha gondolod. :)
2:29 -től:
Ez számomra egy kedvenc a hangulata miatt:
Azt még ez jutott eszembe, ez is jó zene:
-
#1266 Ne fájdítsd a szívem! -
#1265 Egyebkent ha mar termeszetrol volt szo, nemcsak hegyekben es erdokben erdemes gondolkodni. Az USA delnyugati reszen, Arizona illetve New Mexico kornyeken, rengeteg gyonyoru szep szikla-kepzodmeny illetve canyon-rendszer talalhato. Mikor ezeken a tajakon vezettem at a 66-os Uti tura soran, sokszor volt, hogy csak leesett allal bamultam. Kulonosen lelegzetelallitoak tudnak lenni a lemeno nap fenyeben; egy eletre szolo elmeny peldaul a Grand Canyon-t naplemente kozben latni, soha nem fogom elfelejteni.
Sajat kep de sajnos nagyon rossz minosegu, mert video-bol lett kiszedve (viszont mar keszul rola a film, csak talaljak hozza passzolo zenet... :P)
-
stain #1264 Van egy érzésem, hogy én is most megyek utoljára... Muszáj lesz valami rendes melót keresni, mert ebből így nem fogok tudni megélni. -
#1263 Én csak álmodozom. :) -
stain #1262 A keleti parton Pennsylvania nagyon szép. Meg Maryland-ben is sok erdő van, bár ott inkább csak a nyugati rész hegyes. Virginia, West Virginia szintén az Appalache-ben van, pl. a Shenandoah NP nagyon szép, de még nem volt lehetőségem ősszel látni, sajnos. Délebbre még nem jártam, de jövő tavaszra tervbe vettem egy utat Tennessee-be (Smoky Mountains NP). -
#1261 (eszmeletlenul vonz az a buja erdokkel boritott hegyes videk).
+1
Savannah, Georgia?