1543
United States of America
  • Jeff Gordon
    Sajnos kiesett a kedvenc csapatunk
    Viszont le a kalappal tényleg, hogy az utolsó percig mentek,és nem adták fel. Többek között ez is nagyon tetszik ebben a csapatban. Négy év múlva jobbak lesznek :)
  • USAMEN POWER
    Este USA vs. Ghana !! Hajrá YANKEES !!
  • Molnibalage
    Ez tipikusan olyan cucc, amivel nagyon hosszú ideig eljátszanék. Úgy, hogy alig ismerem USA-t, úgy is nagyon érdekes dolgokat mutat.
  • ldavid
    az jó, csak azt a fehér szőnyeget nem kellett volna kíhúzni a topic alól, a fejléc így alig látszik

a címből meg még mindig hiányzik egy pont (bár szerintem nélkülük jobb lenne)

témához:
    egy térkép a 2008-ban elköltözött 10 millió amerikairól
  • szabii98
    Diesel Dog, Jó a háttér!
  • Molnibalage
    Bocs, az jenkik tényleg nem azt tolják. :)
  • Jeff Gordon
    Hát én nem is tudom, az angolok szerintem is alibi focit játszottak, de az amerikaiak nem hinném, legalábbis nekem ez nem így tűnt. Felálltak a szlovénok ellen, sőt nyertek is, csak ismert okok miatt mégse, 22x lőttek kapura az algériaiak ellen, ez se arra utalna, mint akik nem akarnak nyerni, illetve az angolok ellen, igaz szerencsés góllal, de pontot szereztek.

Akik alibi focit játszanak, azok inkább az olaszok, illetve a franciák, meg is lett az eredménye, szerencsére mehetnek haza mindketten, csoport utolsóként.

Az a helyzet, hogy az amerikai foci nagyon sokat fejlődik, és fog is, egyre jobb csapatuk van, és amilyen ágon vannak most, egy elődöntő is kinézhet, és reális esélyük is van rá.
  • Jeff Gordon
    Hali, nem probléma, igazából a Petey a becenevem, de ahogy tetszik, ha Jeffként hívsz, úgyis jó, néhányan így ismernek.
    Amikor regisztráltam, ha jól emlékszem a Petey nem volt elérhető, így választottam a kedvenc versenyzőm nevét.
  • Borzgy
    Az angolok mérkőzéseit nem néztem, de az amerikaiakét igen, és szerintem nem alibifocival jutottak el addig ameddig. Mondjuk az Algéria elleni meccsen bennem is bizsergett valami, hogy ez az Egyesült Államok, mintha nem akarna focizni. Ennek ellenére igenis, komoly helyzeteket hoztak létre, amelyeket alibifocival nem lehet elérni. Mellesleg hozzáteszem, hogyha mindegyik nagy helyzetet nem hagyják ki buta hibák miatt, akkor ez a meccs lehetett volna 3-0 is.
  • USAMEN POWER
    Nem vicc, annak ellenére hogy le van írva az amerikai válogatott, nagy meglepetést okoztak a VB -n a játékukkal. Komoly csapat a C csoportban max az Angol volt még, ha 100 % -osan játszottak volna, a jenkik akkor is a 2 -ik helyen tovább jutnak, szvsz. (Vagy nem.) Amúgy ezen a VB -n a legnagyobb kérdés az, hogy melyik a komoly csapat. Franciaország nevetségesen kiesett, de az összes többi akitől elvárnánk hogy bejussanak a legjobbak közé, csak erőlködik a szarabb csapatok ellen is, és alul teljesít. Azon hogy az Egyesült Államok csoportelső lett, én is meglepdőtem, igaz a 91 -ik percben Donovan gólja volt a sorsdöntő.
  • Molnibalage
    Vicc az egész. A két angolszász csapat alibifocival végzett ilyen helyen. Az első komolyabb ellenfélnek illene elgázolnia őket. Itt gondolok olyan komoly (?) csapatokra, mint Dél-Korea vagy más kaliberű csapat.
  • USAMEN POWER
  • USAMEN POWER
    Szintén !
  • Borzgy
    Győzött az U.S.A!!!! Csoportelsőként!!! Ordibáltam a 91. percben :DD.
  • Borzgy
    Bocsánat, elnéztem: Jeff Gordon hsz.-ével értek egyet. Elnézést a hibáért
  • Borzgy
    Aloha!
    Nem nagyon nézem a vb-t, de csak az amerikaiaknak szurkolok. Ha megverik Algériát, akkor gondolom továbbjutnak, nem? Legalábbis én úgy hallottam. (Nem láttam még a csoportot, és a pontjait a csapatnak...)
    Ja, és Petey hozzászólásával egyetértek.
  • Jeff Gordon
    Így van, remélem nem ezen fog múlni a csoportból való továbbjutás, bár most az angolok is szenvednek gazdagon az algériaiak ellen.
    USA remek meccset játszott, félidőben mondtam a barátaimnak, hogy ebből 3-2 lesz, majdnem igazam lett...

Ezzel együtt nagyon szimpatikus csapat ez-az amerikai, látszik, hogy van bennük küzdő szellem, és igazi csapatként működnek.
  • Falkon
    Na igen. Hogy abba mi volt a rossz?
  • USAMEN POWER
    Nem hogy egyenlítettek a 2 - 0 -ból, hanem berugtak egy szabályos harmadikat is, amit a szemét bíró nem adott meg.
  • Falkon
    Megy ez az USA-nak. Egyenlítettek!
    Hajrá, Hajrá!!
  • USAMEN POWER
    Hajrá USA !!!
  • Jeff Gordon
    Holnap jönnek a legjobbak, a németek, és az amerikaiak. Jó meccsek lesznek!
  • tenkenorman
    Mexico 2-0 ra elverte a franciákat.:D
  • Banano
    Usenka.
  • USAMEN POWER
  • DIESEL DOG #652
    Kanada sem rossz hely... és ott van az USA szomszédságában :DDD
  • Jeff Gordon
    Mármint USA, vagy Hungary?
  • Banano
    Rájöttem hogy buzi egy ország ez,és most már inkább Kanadába költöznék xD.
  • USAMEN POWER
    Yeah 1-1 lett. (Lesz ez még jobb is !)

#648: Már láttam, király kép nagyon.
  • Molnibalage
  • szabii98
    USA kedvelők, ma M1 USA-Anglia
  • Willi Betz
    Váltó áram oszt kész:D
  • tenkenorman
    elektronika szakos ő is meg én is. az egyenirányíók meg csak 3.os anyag.
  • Jeff Gordon
    Igen, csöppet:))
    Nagyon jók lettek az újítások, ez-az új háttér nagyon tetszik. Grat!

Ha AC/DC, akkor elhoztam az egyik kedvenc számomat tőlük:

• DIESEL DOG #643
    a fazon kissé el van tájolva szvsz... vagy azt se tudja hogy mi az az AC [villám] DC... :D
  • tenkenorman
    egy csávón a suliban ACDC-s póló volt, és a buszon slash ről beszéltek hogy mekkora jó, a kezére pedig az volt rá írva hogy fuck the usa... no comment.
  • DIESEL DOG #641
    3-ik kép nagyon szép!
  • USAMEN POWER

• USAMEN POWER
  • USAMEN POWER
    A linkelés legyen valami más színnel, azt jó lesz ... háttér az fasza.
    Társ Topikok felirat meg mehet egy sorral lejjebb.