1543
United States of America
-
#1503 Egy ismerős járt idén odakint 6 hetet. Élményei tömören. -
#1502 a bevándorlást biztos nem enyhíti. :) -
#1501 megöleti még egyszer Osama-t? :D -
#1500 hát lássuk akkor mit kezd a köv 4 évvel. -
#1499 A South Park holnapi részének a címe alapján marad, a Washington Redskins legutóbbi meccse alapján nem marad :) -
#1498 tippek marade a combo breaker elnök? :D -
#1497 Lesz ott munka. -
DIESEL DOG #1496 A Sandy után... :( -
#1495 hahó -
Ha nem ide tartozik szóljatok, ha tetszik van még -
ldavid #1493 egy érdekes 4 részes dokusorozat. érdemes megnézni.
-
#1492 -
#1491 Bocs, ha nem ide tartozik de elvégre ez is amerikai sportág
-
#1490 Phily szerintem minde, csak nem jó hely. Szinte csak fekák vannak, és nyáron nem lehet meglenni az utcán: 100% pára és 35 fok... -
#1489 hát emberek, ma kaptam ki a témazárómat Amerikából (történelem), és annyira jól sikerült amennyire csak lehet... alkotmány, kialakulása, (mai) törvényhozás - hatalmi ágak, stb... igaz részben beszélni kellett az első ipari forradalomról is, de az se volt valami nagy dolog :)
ez most hülyén nézhet ki hogy ide beírtam, de annyira örültem neki hogy az nem igazi, minden vágyam egyszer huzamosabb időre kint élni valamelyik államban, amikről olvastam az Philadelphia, NY, Kalifornia, LA... szuper helyek lehetnek, és nem győzőm abbahagyni az olvasását a személyes tapasztalatoknak, és ehhez kapcsolódó képeknek...
aztán lehet hogy nagy pofára esés lenne a dolog (sokat hallom hogy kint sem tejfel az élet, sőt), először csak "városnézőbe" mennék/mennénk, és utána akár munka, kint élés is szóba jöhet, teljes mértékben..
esetleg akik tudnának erről mesélni, hasonló cipőben voltak/vannak, azokat nagyon szívesen meghallgatnám bármi hasonlóval kapcsolatban -
#1488 N.Y. -
#1487 van itt esetleg valakinek tapasztalata ösztöndíjjal kapcsolatban? ösztöndíj keretében lehetne menni két évre tanulni campusba, persze nagy szerencse kell ahhoz hogy az egyik sikeres tag legyél aki el is jut odáig a fordulókon át :) -
DIESEL DOG #1486 Viszont is! :) -
#1485 Sok Boldog, sikerekben gazdag Újévet Mindenkinek! -
#1484 Telelnék Miamiban az tuti :D
-
#1483 aki floridabol van mindenkeppen menjen el a Palm Beach Segway Tour ra. Nagyon zsir volt a csaladdal. Mindenki elvezte! -
#1482 Szeretem ennek a blogger csaynak a műsorát nézni, a smink őrületén kívül szokott frankó dolgokat is mutogatni.
Disneyland karácsony: (1:46 -tól)
-
#1481 -
-
#1479 Harlem se kutya ahogy tudom :DDD -
#1478 Igen mert Chicago a kedvenc városom ezen a földkerekségen, életcél hogy ott éljek majd, a nickem meg spontán arra utal hogy szeretem az east side utca rappet. Dél Bronx meg az egyik legdurvább gengszter fészek. -
#1477 Egy dél-bronx-i, Chicagot-t rakja háttérnek? : -
#1476 Kösz, a méretarány is stimmel, az új háttérképem.
#1470 - A vágáson dolgozhattál volna még valamivel többet, amúgy hangulatos videó. -
#1475 Ha unatkozok mindig a Google Maps/street viewen utazgatok a városban :D -
#1474 A John Hancook Center nagyon hátul van, de amúgy adja! -
#1473 Parancsolj. Ez a kép üt HD-ben. Nagyon. -
#1472 Chicago a legszebb amcsi város meg Miami :D
-
#1471 Minden CSI kb. ezzel a képpel kezdődik. :) -
#1470 Kov. video (nem lett annyira jo, mint az elozoek, mert sajnos most nem volt eleg nyers video anyagom):
-
#1469 sok szerencsét! -
#1468 helyes. :) -
#1467 topik +fav, ha minden jól megy, és remélem teljesül, akkor egyszer ide fogok postolni végtelen számú képet, akár hd videót, a kint létről... :) -
#1466 Jó lenne dolgozni kint... fodrászként lenne rá esélyem? Legalább 3 hónapra -
#1465 Csak hogy ne csak a keleti part, és katasztrófák legyenek:
Colorado Backcountry
-
#1464 Times Square kőkemény :O full üres max időnként egy lassú villogó rendőrautó megy el.