1543
United States of America
-
#810 drága? -
stain #809 Ja, hát ezek a házak egy időben lapra szerelve készültek, mint az ikea bútorok. Meg kellett rendelni egy katalógusból, aztán leszállították egy vasúti kocsiban az egész házat az összes tartozékkal. -
#808 úgy csórnám a házakat,mint cigányok a krumplit :D -
#807 Nagyon szépek a képeid!
Az elsőről kaphatnék egy nagyobbat? Kiszeretném rakni háttérnek! Persze ha nem gond! -
stain #806 -
stain #805 Újabban Dodge Charger-rel nyomulnak a zsaruk. Legalábbis helyenként; Pennsylvániában láttam párat. -
#804 Crown Vic gyártását is abba hagyták vagy hagyják. -
stain #803 Rá kell drótozni körben pár üres olajoshordót, és akkor lehet úsztatni. -
USAMEN POWER #802 Kár hogy megszűnt a Mercury. :/ -
USAMEN POWER #801 Nekem tökéletes lenne, feltéve ha jó áron eljuttatod szép hazánkba. :) Ház elé már nem kell hozd! :P -
stain #800 Ez jó lesz? Kell bele váltó, de azt a sufniban megbütykölöd :) -
DIESEL DOG #799 Szeretném elmenteni és kinyomtatni, feltéve ha szabad... :-) -
stain #798 De megvan, csak kérdés, hogy minek. -
#797 76 literes,ugyan akkora mint az én autómnak. És én 20 ezer körül szoktam tankolni 53-57 litereket. -
#796 Áááá,nem hiszem,hogy 80 liternél nagyobb tankja lenne. Az meg kijön egyszer 30 rongyból kb,utána meg nem fogja ugyse csutkára meríteni a tankot valószínűleg. -
DIESEL DOG #795 Az első kép nincsen meg véletlenül nagyobb felbontásban? :-) -
stain #794 Jah, de valószínű inkább a ház előtt tartanád egy rámpán, mert laza 100e lehet teletankolni :) -
stain #793 Pár kép tegnapról:
-
#792 Akkor egy Mercury Marauder ideálisabb nem?
-
USAMEN POWER #791 Ez is királyság, kár hogy az amcsik nem tolnak Európába is a Crown Victoriaból. Feketében, valami fasza felnivel, enyhén ültetve elfogadnák egyet.
A beltér... az le van szarva. :D -
stain #790 Egy ilyet kétezerér' lehet kapni... Igaz a benzin is annyi bele. A fekák tolják ilyen nagy hajókkal, mert olcsón meg lehet venni a kiszuperált taxikat meg rendőrautókat, ráadásul kényelmesen elférnek benne a kétszáz kilójukkal. -
DIESEL DOG #789 csinos! grat hozzá! -
#788 Engedjétek meg,hogy betegyem a legújabb művem.
Az igazi autó alapján csináltam meg a külső és belső részt.
-
#787 Milyen néven említhetlek, ha felhasználom egy videóban őket? -
DIESEL DOG #786 Milyen hangulatos város...
Nagyon jók a képek! -
stain #785 Felhőkarcolókat nem ígérek, mert New Yorkba tuti nem megyek most, Philadelphiában meg már voltam párszor, és oda sem hiszem, hogy idén el akarok menni. Otthon vannak felhőkarcolós képeim, majd ha októberben eszembe jut, akkor teszek fel párat. De jönnek még állat képek, nyugi. -
USAMEN POWER #784 Nagyon király képek ! Majd ha olyan helyen jársz, akkor felhőkarcolós képeket is pls. :)) -
stain #783 Ja persze a fotók linkje meg lemarad, itt vannak: sok fotó -
stain #782 Ezek a képek nagy formátumú filmre készültek, úgyhogy nem kell csodálkozni a minőségén. 9x12cm diáról, vagy még nagyobbról, simán lehet ilyet scanelni.
Gyártottam én is nektek fotókat, szerintem ezek tetszeni fognak. Elementem tegnap este Baltimore Hampden nevű negyedébe, ami igazából itt van 10 percre gyalog. Elég felkapott környék lett, azóta is sokat változott, amióta én először láttam. Giccsaparádé a javából. Majd próbálok valamikor nappal is fotózni ott, mert elég érdekes fejek járnak az utcán. Van egy csomó jó kajálda. Pl. a főutca elején rögtön Angelo Pizza Angelo's Pizza nevű helye (az arc családneve tényleg pizza). Ők árulják a világ legnagyobb pizzaszeletét (olyan fél méter sugarú lenne a pizza, ha tényleg egy nagy körből vágnák ki, de persze nem). Aztán van egy Holy Frijoles nevű mexikói, ahol brutál nagy adagok vannak. Régen egy egész kis lyuk volt, de most már persze egy dizájnos nagy hely lett az is. A Cafe Hon-nak az ablakában vannak a rózsaszín neon flamingók. Régen egy műanyag Elvis szobor volt a bejáratnál, azt sajnos elásták. Brutál édes almáspitét adnak tejszínhabbal meg fahéjas cukorral. Sajna a Fat Elvis nevű ruhabolt eltűnt, pedig az vicces volt, óriás méretű ruhákat árultak, ami elkell errefele. Van valahol egy cukrászda, ahol még nem jártam, de állítólag van olyan tortájuk, amiből 70 dolcsi egy szelet, úgyhogy valószínű jobb is, ha nem megyek. -
#781 Aki amerikában él vagy vannak ott olyan rokonok akikkel naponta beszél az pm me :) -
#780 Ez csak egy, de a felbontást nézzétek és a minőséget. Eszméletlen. -
#779 Nem színes, de eszméletlen minőség. Egészen a Polgárháborútól kezdve! -
USAMEN POWER #778 ??? És milyen technikával hozták ezeket össze, qrwa jó képek ! -
stain #777 Színes fotók a 40-es évekből itt -
#776 Most ahogy nézem, még a 80-as évek is beleférnek! =) -
#775 Hello!
Szeretnénk haveri társaságban a '60-70 évek amerika diszkóit felidézni! Szeretném, ha segítenétek a legtökéletesebb kopírozásba. Szívesen fogédnék minden anyagot ez időben milliók szórakozóhelyéről, a diszkóról! Kíváncsi lennék zenékre, italokra, képekre, egyszóval mindre, ami a '60-70 évek amerika diszkója!
Üdv.: Lippet
-
#774 Én is azt szúrtam ki, nagyon szép tényleg.
Egyébként nem gond a fekete-fehér, vagy hát, inkább saját nevemben mondom, engem abszolút nem zavar, sőt kifejezetten szépek, hogy is mondjam, van egy művészi jellege -
stain #773 Na az aljnövényzettel van egy kis gáz errefele. Szerencsére még időben szóltak, mert nagyon csúnyán megszívhattam volna. Van egy poison ivy nevű kúszónövény, ami elég durva allergiás reakciót tud kiváltani. Hozzáérsz, és nagy hólyagok nőnek tőle a bőrödön, elég para. Ráadásul szapora is, mint a fene, úgyhogy nagyon kell rá figyelni, ha erdőbe mész, és lemész az ösvényről. -
DIESEL DOG #772 A második kép meseszép! -
USAMEN POWER #771 Pedig inkább utazgatnék annyit mint te, akár lemondanák a rendes nyaralásról is. :D
Amúgy szép képek, a fadeszkás erdei utak meg qrwára tetszenek, esetleg csinálhatnál képet a tartó szerkezetükről, ilyen szempontból is érdekelnek. :) (Persze ha nagyon bele kell ásd magad az aljnövényzetbe, akkor inkább hagyd.)