U.S.A
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Stain , te amúgy átutazóban vagy kint vagy kitelepültél teljesen ?
De viszont az utóbbiról mesélhetnél egy kicsit, hogy pl. egy amerikai nagyvárosban milyen helykre, területekre nem érdemes menni, mert esetleg kinyírnak. Vagy akár New York / Bronx is szóba jöhet. Amúgy imádom a hip-hop -ot, és a rap -et. <#smile>#smile>
White: 31.9% (Non-Hispanic Whites: 30.6%)
Black or African American: 63.4%
Native American: 0.2%
Asian: 1.9%
Native Hawaiian and Other Pacific Islander: <0.1%
Some other race: 0.9%
Two or more races: 1.6%
Hispanic or Latino (of any race): 2.6%
Canon EOS 5D | Canon EOS-1 | Bronica SQ-A | Fender Deluxe Stratocaster | Martin DC-15E
Apropó, nincs vmi magyar oldal, ahol pl. írnak az amcsi KRESZ és az itthon alkalmazott különbségeirõl, mir kell figyelni, miben más? Mert még régebben olvastam vhol vmit az autópályák belsõ sávjának használatáról, stb. Hasznos lenne iyleneket elolvasni.
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
Amúgy már kinéztem a tuti fotózós helyeket, csak kicsit fosok a nigáktól. 😊

Ja, és ha nyugati part, akkor mindenképp érdemes felmenni északra, Seattle környékére, mert az is nagyon szép. Motorral 101-on 😊
Csak a Puffin ad nekem er?t és mindent lebíró akaratot. :-)
No jó, ezek nem a szokásos turista képek lesznek, arra azért számítsatok.

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Viszont le a kalappal tényleg, hogy az utolsó percig mentek,és nem adták fel. Többek között ez is nagyon tetszik ebben a csapatban. Négy év múlva jobbak lesznek 😊
The only speedometer is in your head.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
a címbõl meg még mindig hiányzik egy pont (bár szerintem nélkülük jobb lenne)
témához:
egy térkép a 2008-ban elköltözött 10 millió amerikairól
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Akik alibi focit játszanak, azok inkább az olaszok, illetve a franciák, meg is lett az eredménye, szerencsére mehetnek haza mindketten, csoport utolsóként.
Az a helyzet, hogy az amerikai foci nagyon sokat fejlõdik, és fog is, egyre jobb csapatuk van, és amilyen ágon vannak most, egy elõdöntõ is kinézhet, és reális esélyük is van rá.
The only speedometer is in your head.