44
Minden zenész rendelkezik temérdek ambícióval, próbák, fellépések, együttes.. a zene öröme
-
#4 Én csak azért vettem gitárt, hogy Guns számokat játsszam Slash előtti tiszteletadásként. :) -
Gaborkik #3 Ismerős a dolog nekem is .... :D -
#2 sok szerencsét hozzá! A zene nekem is, mint amatőr gitárosnak sok örömet okoz :) -
#1 Legyen az dobos, zongorista, gitáros, basszusgitáros vagy egyéb hangszeren (esetleg a hangszálain) játszó ember, mindenkinek kell szeretnie a zenét ahhoz, hogy megfelelő hozzáállással tudja művelni.
Én is rendelkezem ilyennel, zeneiskolába járok, e mellett jazz éneklést tanulok külön. A tanulás közepette most már úgy érzem itt az idő lassan, hogy valamiféle saját kis 'projektet' is elkezdjek. Nem mondom azt, hogy elvakultan bandát szeretnék alapítani, de megvan bennem a vágy, hogy kicsit szélesebb körben is megmutassam magam. Persze mondhatjuk, hogy irány a megasztár.. Köszönöm egyelőre választom a nehezebb utat. Vehetjük akár ezt egy apróhirdetésnek is. Az elképzelésem szerint soul, jazz, funk trió irányzatát követné a leendő együttes. Amennyiben hozzám hasonlóan bizonyítási (?) vágyat érző zenész lakozik itt kérem keressen meg privát üzenetben. ( Budapesti vagyok. )